Dåliga vibbar av våldsbenägna muhammedaner som vill lära sig att flyga


En Egyptier hotas av utvisning från USA efter att ha på sin  Facebook-sida skrivit att han var villig att döda Donald Trump och  att världen skulle tacka honom. Han skulle utbilda sig till flygare, men hålls istället nu i ett fängelse i Orange, Kalifornien.

Länk

FjärranÖsternRedaktörens kommentar: USA har ju sedan 9/11 dålig erfarenhet av muslimer som vill utbilda sig till flygare!


3 responses to “Dåliga vibbar av våldsbenägna muhammedaner som vill lära sig att flyga

  • Swing it magistern Swing it.

    Piloter med de ideologiska preferenserna brukar sluta i Cessna 150 stadiet. Idioten gör sig bättre i finkan än på flightdeck i en airliner. Demokrati är viktigt.

    Gilla

  • Nisse

    Han kan nog fråga Ylva Johansson hon är nog beredd att utbilda muslimen till flygare på skattebetalarnas bekostnad i samarbete med AF..

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: