Vårt nya asylboende i reservhuvudstaden


I en kommentar till mitt förra inlägg om ”att göra en MP” så efterfrågades en rapport från informationsmötet rörande vårt nya asylboende i Undenäs utanför Karlsborg. Mötet hölls på kvällen den 2 mars. Det får bli andrahandsuppgifter, men de kommer från en tillförlitlig källa. 

Mötet inleddes med information från Migrationsverket och ansvariga för det nya boendet.  Vårt kommunalråd deltog också tillsammans med ett helt batteri av sina medarbetare.

Vad Lusharpan förstår så uttryckte sig representanten för Migrationsverket helt politiskt korrekt och pekade bla på det stora behovet av arbetskraftsinvandring. Vederbörande har uppenbarligen inte läst Finansdepartementets rapport 2009:3.

De kommunala representanterna lovade att detta med skolor och annat skulle man nog fixa, trots att rapporterna till länsstyrelsen lyser röda för Karlsborgs kommun. Det fanns pengar sa man, men man glömde nog bort att det saknas både personal och lokaler. Vårt kommunalråd lär ha suckat och pekat på regeringen i Stockholm som orsaken till att Karlsborg nu översvämmas av invandrare. Vad han uppenbarligen glömde bort att berätta var att det är hans partikompisar som sitter i regeringen.

Annars verkar det ha varit ett möte för de redan frälsta. De elaka frågorna lyste tydligen med sin frånvaro och ett antal av mötesdeltagarna tyckte att man fick så mycket tillbaka i sitt umgänge med de nyanlända. En dam som berättade att hon skulle ordna cirkus för de nyanlända barnen möttes av applåder.

Hur som helst så är läget i Undenäs nu att på en bofast befolkning på 237 personer kommer det att finnas 356 nyanlända. Så man kan väl säga att när det gäller Undenäs så har invandrings-fundamentalisterna lyckats. Där är ursprungsbefolkningen redan i minoritet.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.


3 responses to “Vårt nya asylboende i reservhuvudstaden

 • Utvandrad

  Propagandan fungerar uppenbarligen med bara få störningsmoment. Lägg till det faktum att det fylls på med vänsterröster i takt med en mellanstor svensk stad varje år. Dessa röster betalar någon annan, dvs DU! Det är en grannlaga uppgift att omvända 87% så dom förstår, att om dom inte agerar nu så kommer deras barn och barnbarn inte ha någon framtid i Sverige. Jag har en hel del vänner som inte är dumskallar men dom förstår inte detta, så jag har inga större förhoppningar om Sveriges framtid.

  Gilla

 • Galten

  Grattis till den förstfödda, nu kommer det bara att yngla av sig likt frögurkor.

  Gilla

 • Tony

  Cirkus och skådespel brukar dom ju själva ordna?
  Bil hus och skolbränder var ganska ovanliga förr,
  likaså gruppvåldtäkter, Masstafsningar på småflickor?
  Damen som skulle ordna cirkus önskar kanske själv
  att bli klappad både här och där, hon tillhör garanterat
  dom 87 % som gillar läget i landet!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: