Kvinnor på svenskt flygbolag uppmanas klä sig efter islamisk sed, i Sverige


INSÄNDARE. Bifogat finner ni ett mejl skickat till nyanställd kabinpersonal på kurs på Sturup, Malmö. Flygbolaget TUIFly Nordic anlitas av Fritidsresor.

Det kan verka som en bagatell, flygbolaget har ingen uttalad klädpolicy mer än uniform. Men de är ute i tassemarkerna när de ens tänker på att vi ska anpassa oss efter muslimska och islamska seder, i Sverige på Sturup i Malmö.

Det är fortfarande Sverige även om man ibland undrar, och muslimernas taktik är glasklar, steg för steg försöker de påverka vårt samhälle. Varje steg känns obetydligt men varje steg är en bit tillbaka på promenaden mot medeltiden…

2016-01-28_2117


20 responses to “Kvinnor på svenskt flygbolag uppmanas klä sig efter islamisk sed, i Sverige

 • greve af svonung

  kan inte dom där saudi araberna tvingas klä sig västerländskt utav respekt för oss. eller kanske undvika att komma till platser där västerlänningar vistas om vårt sällskap inte duger…

  Gilla

 • jim

  MYCKET BRA SKRIVET JANNE, INSTÄMMER I VARENDA BOKSTAV!
  Den här muslimskiten står en fullständigt upp i halsen !
  Det är är nog nu!

  Gilla

 • dave

  Personen som skickade detta brev klarar inte att skriva svenska.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten

  Detta måste bryta mot kollektivavtalet, facket borde agera, uniformpolicy är en sak men att fjäska för den MUSLIMSKA DIKTATUREN Saudi Arabia är emot vår värdegrund i Sverige som bygger på kristendomen, judendomen och humanismen. Saudi Arabia har koranen och sharia som lag och grundlag, någonting mycket värre än nazismen och 3:e riket. DET BORDE VARA FÖRBJUDET ATT HANDLA MED SAIDI!
  Det skulle vara ett steg i rätt riktning, pengar är INTE allt, hela mänsklighetens framtid handlar om vi kan handla ETISKT, varje människa kan fatta ett eget beslut, tillsammans kan vi värna mänsklighetens överlevnad och framtida utveckling, det finns litet tid, det är fortfarande den 7:e dagen!

  Gilla

 • Peter

  Hej!

  Till saken som kanske inte framgått så tydligt är det saudiska staten som köper flygledarutbildningar av LFV. Deltagarna är typ familjemedlemmar eller släktingar till kungahuset. Sverige får alltså bra betalt för detta och deltagarna skall hem och jobba när de ni tar examen.

  Gilla

 • Ronnie Karlsson

  Mer om dom! Slipper jag flyga med dom

  Gilla

 • BH

  Första steget mot nederlag, förtryck och skräckvälde är undfallenhet. Ska muselmännen flyga kan de ta mattan. Aldrig skulle jag vika ner mig för dessa individer. Skaffa homedefender nu.

  Gilla

 • ÅMÅL

  … och männen?

  Gilla

 • Involuntarium.se

  Inga bokningar där inte! Vilket kvinnoförakt, vart fan tog jämställdheten vägen här då?

  Jämställdheten och mänskliga fri och rättigheter, är tyvärr bara floskler inskrivna i fina policyn tillsammans med Code of Conduct!

  Det finns situationer där företag kan besluta om att t.ex. inga kvinnor deltar i affärsförhandlingar med t.ex. Förenade Arabemiraten, Saudi Arabien med flera islamska länder! Det är företaget i sin fulla rätt att besluta och genomföra!

  Dresscode självklart om arbetsgivaren betalar och tillhandahåller arbetsuniform!

  Vid tillfällen där arbetsgivaren inte betalar och tillhandahåller arbetsuniform är det fullständigt vidrigt att ställa krav på dresscode överhuvudtaget! Arbetstagaren väljer, köper och använder sina egna arbetskläder utan inblandning från arbetsgivaren!

  Ska varenda svensk assimileras in i islam?

  Varför inte burka och niqab eller lite lättare sjal att linda in hela skallen i!

  Liked by 1 person

  • Involuntarium.se

   Funderat ett varv till och tar fram kaosteorin, vi vänder på steken!

   Svenska grabbar ska ta sin examen i något av arabländerna och dit väntas föräldrar och anhöriga i stor omfattning!

   Går nu övriga företag eller underleverantörer ut med ett mail till sina anställda i arablandet med följande lydelse!

   Hej alla!

   Nu kommer det föräldrar och anhöriga till de svenska ungdomarna för att bevista ungdomarnas examen och i Sverige gäller dresscode ledig klädsel kortkort, urringat, nakna ben, nakna armar samt utan huvudbonad!

   Väl mött i dresscode!

   Ledningen!

   Är det inte så att vi fostrar islamisterna till att tro att de står över oss västerlänningar och att de därmed sätter agendan för hela västvärlden?

   Vi ska kommaihåg en viktig sak ”VI FOSTRAR VÅR OMGIVNING”

   En del i min ledarskapsutbildning!

   Rätta mig om jag har fel!

   Liked by 1 person

  • Lena

   Jämställdhet och gudrun du skojar, hon håller sommartid HOV likt de ”kungliga”i simrishamn med likasinnade på börjes skafferi !

   Gilla

 • Lasse

  Så vidrigt att det inte är sant.Om dom kommer från saudiarabien får dom ta seden i Sverige annars kan dom stanna kvar i öknen.Jävla landsförrädare den där personen på flygbolaget

  Liked by 1 person

 • Den heliga bluffen

  Jag går in via kimmoa.se/rn:s nyhetsflöde där även petterssons ligger. Ibland blir jag förvånad över resultatet på plus/minus på artikeln, alltså det som man ser om man går in via det flödet. Som i denna artikel. Visst är nyhetens innehåll, dvs vad den handlar om skit dvs att det finns dårar som i Sverige ska uppmana till vidskeplighetsnormer, men själva nyheten är jättebra, dvs att den fångas upp. Är det inte så man ska tänka?
  Så för den här blir det bara plus för bra artikel med galen sakfråga.

  Gilla

 • Janne

  Det är en bagatell….Nej det är ingen bagatell alls. Det är ännu ett steg mot islamisering, ännu en kränkning mot mig och mina svenska bröder och systrar! Varenda dag ska vi tvingas böja våra huvuden inför dessa muslimska ockupanter, varje dag ska vi tvingas till underkastelse och även tyst acceptera alla dessa djupa kränkningar. Jag har fått nog! Jag kräks över dessa värdelösa muslimska as, jag hatar dom av hela mitt hjärta och min själ. Och jag hatar dom av ett skäl, nej inte ett skäl, av tusentals skäl och orsaker har dom förtjänat mitt hat! Dom uppträder inte som människor, jag tycker inte att dom ens ser ut som människor. Förmodligen kommer det att ta tiotusentals år av utveckling innan dom ens börjar närma sig mänskligt beteende och mänskligt utseende! Men med största sannolikhet går nog deras utveckling i stället motsatt väg, d.v.s. mer djuriskt och primitivt beteende! Jag skulle inte fälla en enda tår om varenda muslim utrotades i morgon dag! I stället blev det nog en välsmakande middag på fläskkotlett och en Iskall Pina Colada
  Janne

  Gilla

 • Richard

  Bojkotta såna företag

  Liked by 1 person

 • Trodé

  Men vi tar in dem i landet.
  Då blir det så här och majoritet röstar på partier som driver denna politik. Då får alla gilla läget.

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: