Mordförsök igår hänger ihop med pågående inbördeskrig mellan somalier och kurdiska irakier i Örebro


INVANDRARVÅLD. Igår sköts en man som fick livshotande skador i Örebro. Mannen är bror till en man som just nu är åtalad i en mordrättegång.

 

Det handlar om ett gängkrig mellan två gäng i Örebro, det ena gänget är somaliskt och de andra pojkarna är kurder från Irak.

 • Sardar Ahmed Ali, Hawar, född 1992
 • Rahman Saleh, Daniar, född 1989
 • Sardar Ahmed Ali, Muhammad, 1998
 • Sardar Ahmed Ali, Liviar. född 1994
 • Sardar Ahmed Ali, Kamyar, född 1997
 • Mahmi, Brin Ibrahim, född 1996
 • Hansen, Emma-Paulin, född 1993 (skyddande av brottsling)

Början på åtalet…
2016-01-28_2203

2016-01-28_2203_001

osv i 14 sidor…

-Pettersson menar att regeringen, den nuvarande och de förra samt 87:an är ansvariga för att ha flyttat Mellanösterns inbördeskrig till våra gator…

TIDIGARE 2015-06-14. Mohammed Yusufs brors misstänkta mördare har häktats

Den 26-åring och den 17-åring som suttit anhållna misstänkta för delaktighet i mordet i Vivalla, häktades igår av Örebro Tingsrätt. 

17-åringen försvaras av Leif Silbersky som säger att 17-åringen nekar till alla anklagelser. Han tycker även att det är fel att 17-åringen frihetsberövas. – Tingsrätten har bestämta att han ska vara frihetsberövad en vecka. Sen får vi se vad som händer. Om han kommer att avföras från utredningen eller om det går vidare även för hans del, säger Leif Silbersky.

Nu häktas även den 26-åriga mannen som är på sannolika skäl misstänkt för medhjälp till mord och mordförsök. – Nu får vi först överväga hur vi ska hantera tingsrättens beslut, om det ska överklagas eller inte. Sen är det upp till åklagaren att vidta de utredningsåtgärder som ligger närmast till hands, säger 26-åringens advokat Thomas Olsson. Han delar inte tingsrättens bedömning och tror att utredningen kommer att visa att hans klient, som nekar till alla anklagelser, inte varit inblandad.

Ytterligare två män är efterlysta för inblandning i skottlossningen då en man dödades och två skottskadades vid en skjutning i Vivalla förra helgen.

-Pettersson noterar att SVT inte vill tala om att 26-åringen är en så kallad kulturberikare som heter Daniar Saleh Rahman och 17-åringen är en dito som heter Muhammad Ali Ahmed Sardar. Det är skillnad mot när Svensson, Svensson spelades in i Vivalla, jag har svårt att begripa varför mångkulturen är bättre än Svensson-kulturen…

TIDIGARE 2014-07-07. Mohammed Yusufs bror är skjuten till döds

Mohammed Yusuf från Somalia men för tillfälligt boende i Vivalla, Örebro skriver på sin Facebooksida:Inalillah Allahyarhamo till min broder som gick bort idag följt av skottskador. 

Jag vill att alla tar sin tid och ber för denna fantastiska människa som e född 94 att Allah tar honom till JANATUL FARDOWSA och att Allah påskyndar återhämtningen av min andra broder som är svårt skadad. Ingen e garanterad livet men det vi kan göra är att göra dua och tillbringar några tankar åt deras familj. Inshallah kheeyr för dem och vi får se vad som väntar de fegisarna som skött bokstavligen bakom ryggen på dessa 2 bröder. ALLAH YARHAMO”

-Pettersson förstår inte om det är Mohammeds bror som skjutits eller om det är en ”bror” alla i samma klan verkar vara bröder med varandra…

Mångkultur är spännande…titta på Mohammeds vänlista, och ni ser Sveriges framtid, och Mohammed planerar säkert hämnd i detta nu.  De nya svenskarna fortsätter Mellanösterns strider i Sverige…

TIDIGARE 2015-07-06. Tre kriminella invandrare skjutna av andra kriminella invandrare i Örebro

Som vi skrev igår så skottskadades tre män och fördes till sjukhus efter en skottlossning i Örebro på söndagskvällen. Polisen har hittills inte gripit någon misstänkt.

Vid klockan 17.15 på söndagen larmades polis om en skottlossning i bostadsområdet Vivalla i Örebro, i närheten av ballonghallen.

– Första patrull på plats hittar tre skottskadade män, säger Jörgen Westlin, presstalesperson vid polisen i Örebro. De skadade männen, varav två är i 20-årsåldern och en är 29 år, fördes till sjukhus med ambulans. En av de yngre männen bedöms som livshotande skadad, de andra två är allvarligt skadade.

– Vi har ingen klar bild av vad som har hänt. Vi är på plats och det vi gör nu är att vi säkrar spår och pratar med vittnen, säger Jörgen Westlin, presstalesperson vid polisen i Örebro.

Polisen uppger att de inte har gripit någon misstänk och att de nu utreder mordförsök. Enligt de första uppgifterna ska det ha handlat om bråk mellan två grupperingar i området.

Under natten har ett stort antal poliser jobbat i området. Teknikerna har jobbat med att säkra spår, och man har även knackat dörr. Området där skjutningarna inträffade är avspärrat och bevakas fortfarande.

-Pettersson läser mellan raderna och lyssnar på radio, där talas om narkotika, olika grupperingar, segregation osv. det betyder på svenska olika kriminella invandrargrupper. Enligt flashback är offren somalier och gärningsmännen kurder och det finns ingen anledning att tvivla på…

Polisen är också fantastisk, de meddelar att de kommer att ha polisstationen i Vivalla öppen mellan klockan 12 och 16 under måndagen. Dit kan allmänheten komma med inormation och tips om söndagens händelser, säger Jörgen Westlin, informatör vid Örebropolisen.

Öppet hela fyra timmar mitt på dagen. Är polisstationen stängt annars???


14 responses to “Mordförsök igår hänger ihop med pågående inbördeskrig mellan somalier och kurdiska irakier i Örebro

 • Benim

  Lägg ner med era kränkande ord, Ni hade aldrig vågat säga muslimjävlar framför en så kallad muslim, Dagens svensk är så jävla tuff o modig bakom skärmen, Säg det framför än eller så håller man käft!

  Gilla

 • FINSPÅNG

  Den här problematiken som utvecklas mellan olika kriminella gäng i Örebro det kan nog vara något för Hjalmars drömrevy att ta upp,om han vågar.

  Gilla

 • Ronnie Karlsson

  Allah jarmomo! El fan vad det heter, mashalla hamdulla el en pedofil profet modemet dom är sjuka huvuden

  Gilla

 • Eddy Karlsson

  Välkomna hit ert jävla avskum! Tack för att ni valde att förpesta tillvaron för just oss!
  Nu får det vara nog !! Stoppa all invandring nu!! Vi tar inte emot någon! Noll invandring, nolltolerans! Skicka tillbaka alla som kommit hit! Muslimjävlarna först! Släng ut zigenarpacket! Förbjud tiggeri! Visumtvång för alla före detta sovjetländer från och med midnatt!

  Gilla

  • Allahs lika värde

   OCH de som äger medierna och köpt politikerna. De som anstiftat allt som nu sker. Politiker är i de flesta fall Judas eller nyttiga idioter.

   Gilla

   • Eddy Karlsson

    Detta en gång så fina land är totalt förstört. Skyldiga till det är pk-fulmedia, Reinfeldt, sossarna.centern, Mp och en del andra. Jag säger bara Fy fan!

    Gilla

 • Thor

  Silbersky säger ”Hjärtligt tack för att ni valde Sverige ”.
  Silbersky cashar in stort, BNP ökar, ”Tomt på loftet”-Magdalena jublar.

  Gilla

 • eva

  Förstår inte invaderarna att här i landet är vi alla snälla mot varandra.

  Gilla

 • The Priest

  En väldigt obehaglig utveckling som NAIVA svenska politiker har åstadkommit.

  För ingen jävel kan säga att de är förvånade över allt våld och gängkrig som kommer med invandringen, möjligtvis om de har sovit de senaste 25 åren. Tyvärr tycks många av våra folkvalda politiker ha varit dyngraka i många år.

  Detta med diverse inbördeskrig i Sverige har hela tiden varit en tidsfråga.

  Tror verkligen någon normalbegåvad människa att blattar kan hålla sams när de totalt misslyckades att hålla sams i sitt hemland. Länderna de kommer ifrån påminner förresten om en hög kamelskit, tyvärr.

  Men flydde de inte för sina liv, bort från krig och våld?

  Ska de fly nu igen?

  Usch vilket bullshit!

  Gilla

 • Two Different Shoes On

  Skjutningar hör ju till småbrotten.
  Mord och våldtäkter avlöser varandra i sådan fart att ingen kommer ihåg vem Lisa Holm var längre.och få orkar bry sig. Man försöker skydda de sina så gott det går ifrån politikernas mångfaldsprojekt.
  Det är svensk kultur i dag.

  Gilla

 • Involuntarium.se

  Kaos, kaos och kaos hur fan kunde det bli så här? Kommer snart inte ihåg vilka kaoshändelser som utspelade sig i går, i förrgår, dagen dessförinnan, förra veckan, månaden eller året!

  Kaos, kaos och kaos det är Er kaos kapten som informerar vi kommer krascha, krascha, krasch, krascha hör Ni mig, räck upp handen! Varför ekar det så förbannat? Kaos, kaos och fullständig anarki ger ett eko från svunna tider!

  Gilla

 • Mumien

  Självsanering, inte mig emot så länge ingen oskyldig drabbas

  Gilla

 • Synonymen

  Somaliska negrer med utstående tänder och låg IQ utkämpar ett krig mot kaosmuslimer utan impulskontroll med tillika låg IQ.

  Detta sker på SVENSK mark.

  Avrätta hela bunten!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: