Statsminister Stefan Löfven kommer ut som nazist


INVANDRING. Ni minns hur det var, vi som vill bromsa invandringen och påstod att många som kommer inte är flyktingar blev kallade nazister, fascister och en massa annat fult. 

Nu har statsminister Stefan Löfven (S) i princip stängt gränsen tillsammans med extremisterna i Miljöpartiet och tänker dessutom slänga ut 80 000 människor till en säker död…minns du Stefan, ”de flyr för sina liv” men du håller det socialdemokratiska rasistiska och nazistiska arvet högt…

STEFAN-LOFVEN-SOCIALDEMOKRAT-NAZI-HauptsturmfFuhrerAllgemeine-SS


41 responses to “Statsminister Stefan Löfven kommer ut som nazist

 • Petter

  Gillar du Corruptio’s bild på Stefan Löfven muthafucker?

  Gilla

 • enuba

  stilig uniform made by BOSS

  Gilla

 • Galten

  Lite fakta om medlemssiffrorna i de olika partierna.

  FAKTA – MEDLEMSSIFFROR
  Antalet medlemmar i de olika partierna:

  Miljöpartiet:
  Årsskiftet 2014/15: 20.217
  Årsskiftet 2015/16: 16.738

  Socialdemokraterna:
  2014/15: 101.674
  2015/16: 96.065

  Vänsterpartiet:
  2014/15: 18.419
  2015/16: 17.127

  Centerpartiet:
  2014/15: 39.297
  2015/16: 38.381

  Kristdemokraterna:
  2014/15: 21.148
  2015/16: 21.118

  Sverigedemokraterna:
  2014/15: 15.871
  2015/16: ca 23.200

  Jämförelser kan halta, beroende på om partierna räknar in sidoorganisationer eller inte.

  Moderaterna och Liberalerna är inte färdiga med sina senaste siffror.

  Källa: Riksdagspartierna.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Apropå sossarnas ”ledare”………

  Nu är sossarna det parti som har tappat mest sedan valet.

  Man har backat 23 % och ligger därmed i botten av den partirankingen.

  Kolla läget på Dagens Samhälles ” Poll of polls”. Som är uppdaterad igår.

  http://www.dagenssamhalle.se/dagens-samhaelle-poll-of-polls

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten

  Socialdemokratern och ELÄNDIGA Stefan Lövens förslag om att man inom ÄLDREVÅRDEN I SVERIGE ska anställa flyktingar utan utbildning bevisar att Socialdemokraterna i första hand värnar om araber/muslimer och INTE om Sveriges befolkning.
  VI HAFT NOG MED GROVA VÅLDSBROTT MOT ÄLDRE I SVERIGE STEFAN LÖVEN!
  De som röstar på Socialdemokraterna måste vakna upp ur dvalan! Tänk efter litet granna, ÄVEN MED HJÄRTAT, – HUR KLOKT FÖRSLAG ÄR DETTA MED OUTBILDADE FLYKTINGAR INOM ÄLDREVÅRDEN ? De är dem som bygg upp Sverige vi pratar om Stefan Löven, DIN MORON/RETARDED!!!
  Hjärtat finns definitivt inte hos Sveriges äldre hos Socialdemokraterna utan hos araber/muslimer och för MASSINVANDRINGEN!!!

  Gilla

 • Bertil Nilsson

  Hitlers tid då samarbetade Sverige med Hitler 1940 – 45. Regeringen Hansson en sorts samlingsregering som Sverige hade då. Den sju klövern Sverige har idag härstammar direkt från Hanssons samlingsregering. Men nu har Sverige en inblandning med muslimsk och stalins typ i Svensk regering. sju klövern är tusentals gånger värre än Ceausesco för inte så länge sedan. Ceausesco och hans fru gjorde man processen kort ut med dem och sköt ner dem till döds. Ceausesco och hans fru var Små Landsförrädare mot sju klöverns grovt kriminella Landsförrädare.

  Gilla

 • br

  ja du Arnstad!!(heter kol huvudet så) varför kallar du inte regeringen för nazister? 80000! Det måste väl ändå kittla lite i dina Musse fingrar!? Men nu är det ju ok!? Sd har haft rätt hela tiden! lite fel av löfven att aldrig låta sd vara med på samtalen i Riksdagen!? Kryp tillbaka under din sten igen.du lär inte behövas i samhället igen.var glad om du slipper bli åtalad framöver för bla förtal samt hets mot wvenska befolkningen.

  Gilla

 • ÅMÅL

  ANNAN STIL PÅ FÖREGÅNGAREN!

  Gilla

  • Lena

   Det kan också vara så här mycket mer njutbart.

   Gilla

   • Lena

    Till min mors fina minne hon fick lyssna till detta underbara en vecka innan hon hälsade adjö!
    Tack underbara musiker ni är helt underbara och vi i Skåne
    ÄLSKAR ER !
    STOR KRAM !

    Gilla

   • Lena

    Vi lyssnade LIVE, vilken lycka!

    Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten

   Göran Person var en bra och STARK LEDARE, – Reinfeldt hade liksom Göran VÄRDIGHET….Det vi har idag, ELÄNDIGE STEFAN ÄR EN KATASTROF FÖR SVERIGE!

   Gilla

 • ÅMÅL

  FÖREGÅNGAREN PERSON – ANNAN STIL!

  Gilla

 • ÅMÅL

  MIGRATIONEN

  2014 ”Alla ska med”
  2015 ”Alla ska in”
  2016 ”Alla ska ut”

  Gilla

 • br

  NÅGON MER ÄN JAG SOM SÅG EN MASSA INSLAG AV LIPANDE OCH PROTOSTERANDE MILJÖPARTISTER I RAPPORT IKVÄLL!? Fy f–n för dessa miljöpartister!! De lever i en annan värld.till våren var de säkra på att få fram ett fullständigt flyktingamnesti!? Med andra ord fri invandring till Sverige för alla!! Hur många fler religiösa fanatiker som lever kvar på 600 talet vill de ha hit!? Hur många mördare,våldtäktsmän,sexuellt trakasserande,rånare vill de ha hit!? Jag bor på en mindre ort i Småland.inte ens här vågar jag släppa ut mina 15 och 18 åriga döttrar till att röra sig i samhället ensamma.förr sa man att är de bara 2 eller flera är det ingen fara.det gäller inte idag!! Inte ens om de är 4 kompisar kan man vara säker på ofredande.idag kan 15-20 hormonstinna hannar ifrån Afrika och Mellanöstern omringa dem och göra vad de vill med dem.
  Tack löfven,Reinfeldt,romsom mm för att ni har förstört det fina trygga Sverige som våra förfäder slavat ihop. Utvisa 80000!? Låt mig skratta.får de ut 800 i år så är det nog alla de får härifrån.betänk att v och Mp muppar kommer bilda mänskliga sköldar runt bussar och flygplan.samt sätta sig på startbanan före take off!

  Gilla

 • Den heliga bluffen

  Den här liknelsen kan ju få den bra följden att folk börjar förstå att ”nazism” eller riktig nationalsocialism eller sunt förnuft är något som är både bra och nödvändigt i vissa lägen, som i Tyskland när en viss grupp på alla sätt jobbade för att skada Tyskland då, som Sverige och hela Europa nu.

  Gilla

 • ÅMÅL

  Svinhugg går igen 😉

  Gilla

 • Lars Å Månsson

  I kvällens nyheter på RT,fanns ett långt reportage från Mölndal..Ett ”15-åringt barn”,som jag uppskattar till närmre 30 år,uttalade sig kort kring det hela.Det som jag speciellt fastnade för vid intervjuerna,var ett polisbefäl som bl.a. berättade,att man ofta fått åka ut till detta ”hem”.Senaste tiden hade man vid minst 6 olika tillfällen,kallats dit i samband med oroligheter.
  Någon som tidigare hört eller läst något om detta ?

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  80 000 skall utvisas! Det låter som vanligt fint och det är säkert flertalet idioter i Sverigeistan som går på propagandan, men hur det skall gå till i verkligheten är en annan sak!

  J

  Gilla

 • Alf

  Självaste Herr Arnstad är numera rådgivare åt en fascist regering som kastar ut 80 000 oönskade utländska personer. Inte långt från Hitler fasoner alltså, hur känns det Arnstad?

  Gilla

 • Synonymen

  Dagen upplopp på ett HVB-hem för ensamkommande muslimska och negroida var tumultartat och våldsam

  Enligt polisen fick nekades ett av skäggbarnen att handla godis.

  Får man inte lördagsgodis på en torsdag är det en gammal fin svensk tradition att starta upplopp.

  Gilla

 • Mikael

  Så Löfvéns tårar över att morfadern var aktiv nazist var i själva verket glädjetårar,.

  Gilla

 • Involuntarium.se

  Det visste vi sen förut!!!!

  De enda som inte visste det det var Socialdemokraterna själva, S ledningen hade ju hemligstämplat rörelsens ursprung och aktiviteter under andra världskriget! Så det var ju inte så lätt För Stefan att veta! Stefan motarbetade Sverigedemokraterna i affekt och var fullständigt blind och tillräckligt rabiat för att ställa om landet Sverige till en internationellt utskrattad och utskämd bananrepublik!

  Stefan Löfven visste ju inte att han var Nationalsocialist förrän alla möjligheter och utmaningar med berikarna uppdagades!

  De utlovade hjärnkirurgerna och raketforskarna uteblev, istället fick Stefan en fruktansvärd massa lågutbildade, analfabeter, mentalt och psykiskt instabila individer, våldtäktsmän och i övrigt alla typer av våldsverkare i vekalivet!

  Troligen önskar Stefan nu att han haft kvar de svenska koncentrationslägren. Där fanns ju infrastrukturen för att internera rymningsbenägna människor, inför avvisningen!

  Inför fullbordat faktum skickar Stefan fram Ygeman för ett ”mission impossible”! Hur fan tänkte Sveriges statsminister,

  I Europa bygger vi inga murar

  Jag lovar sanitet och hygienutrymmen för sextiomiljoner flyktingar

  De flyr för sina liv

  Ingen begränsning av antalet asylsökande

  Sverige ska vara en humanitär stormakt

  Med flera i affekt uttalade löften!

  Varje normalt fullt tänkande människa förstår att Stefans uttalande och löften baseras på luft och åter luft! Finns inte tillstymmelse till substans och det har vi fått bevis på under de senaste dygnen!

  Ygemans uppdrag, Mission impossible!

  Ygeman ett gott råd börja utbilda en militär specialstyrka om minst tretusen man som omedelbart kan sättas in vid minsta problem vid tvångsavvisningar!

  Gilla

  • Den heliga bluffen

   ”De utlovade hjärnkirurgerna och raketforskarna uteblev, istället fick Stefan en fruktansvärd massa lågutbildade, analfabeter, mentalt och psykiskt instabila individer, våldtäktsmän och i övrigt alla typer av våldsverkare i vekalivet!”
   Ja, han kanske har läst klart sin Mein kampf nu och förstår att det finns olika raser med olika egenskaper, eller sin Nietzsche och nu förstår skillnaden mellan övermänniskor och undermänniskor. Klart jobbigt för honom att då förstå vad han är för något.. Mer gemensamt med de bajsande och runkande babianer som löper amok i simhallarna och våldför sig på småflickor än med oss civilisationsbyggare.

   Gilla

 • Stenbock

  Egentligen är bilden ett hån mot gamla SS ! Denne lille ”svittsare” hade aldrig blivit antagen i denna elitkår.(definitivt inte i Hauptamt) Möjligen hade man kastat in honom de sista 20 dagarna,för att ”försvara” Berlin.

  Gilla

 • Argus

  Det går rykten om att Åsa Romson ska lämna politiken. Och jag som trodde att julen var över.

  Gilla

 • Lena

  SS i sin prydno, skräddarsydd.

  Gilla

 • angelicaplacet

  Han kommer att få utlysa nyval.

  Gilla

 • Lena

  Inget land i Europa som jag har bott i under 30 år har så kommunistiska sossar som Sverige, undantaget just nu Corbyn i UK han är fullständigt ……inte klok.

  Gilla

 • Synonymen

  Fullt slagsmål på boende för förståndshandikappade (HBV)

  Misshandel på hem för ensamkommande – fyra gripna
  http://unvis.it/www.aftonbladet.se/nyheter/article22167881.ab

  Fråga: Varför inte slå ihjäl varandra?

  Varför lämna saker och ting halvfärdiga?

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Inte klaga på Svetrarn när han försöker rensa bort en del av packet!

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Apropå ”ledande” svenska sossar……..

  Regeringen och i synnerhet Margot Wallström har tappat mycket av väljarnas förtroende.

  Bara två procent av väljarna har mycket stort förtroende för regeringen, enligt en ny mätning från Novus.

  Den tidigare så populära utrikesministern har rasat från 61 procent förra hösten till 31 procent i dag.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Tänk om svenska sossar kunde vara som holländska sossar………..

  Enligt den nederländske socialdemokraten Frans Timmermans flyr en majoritet av de som har tagit sig till Europa det senaste året av ekonomiska skäl och inte från förföljelse, skriver Europaportalen.

  http://www.di.se/artiklar/2016/1/28/ekonomiska-skal-dominerar-asylansokningar-i-eu/

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: