Ett tips till Anders Ygeman


Som konstaterats tidigare här på Pettersson så har vår inrikesminister Anders Ygeman uttryckt ambitionen att utvisa 80.000 personer som han bedömer inte har skäl att söka asyl i Sverige.

https://petterssonsblogg.se/2016/01/28/80-000-flyktingar-ska-utvisas/

Nu är det hela mest en matematisk övning från inrikesministerns sida och bortsett från de resursbrister som finns hos de myndigheter som ska verkställa beslutet, så torde det i praktiken bli svårt att genomföra. Ska man tro den polischef som intervjuades på Aktuellt kl 2100 idag så handlar det om en stor utmaning och även om han hela tiden var noga med att uttrycka sig politiskt korrekt så verkade han inte hysa stort hopp om att lyckas. Och att tro att människor frivilligt ska lämna landet är nog lite väl naivt.

Lusharpan kan fritt och franko lämna ett bra tips till inrikesministern för att underlätta det kommande arbetet, om han nu råkar mena allvar med det han säger.

Starta med att dra in alla förmåner som de som vistas illegalt här i landet åtnjuter, som i princip fri sjuk- och tandvård samt skolgång för barnen. I så fall lär nog intresset för att hänga kvar i landet svalna betydligt. Sannolikt kommer också de ”välgörenhetsorganisationer” som ägnar sig åt att gömma illegala invandrare på sikt att få stora problem eftersom antalet människor de ska gömma kommer att växa dem över huvudet.

Lägg gärna de överblivna resurserna från sjukvården på våra pensionärer och se till att öka antalet vårdplatser på våra äldreboenden. Det verkar behövas om man ska tro de reportage man sett på nyheterna den senaste tiden.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.


13 responses to “Ett tips till Anders Ygeman

 • Suzie

  Ett stort mörkertal av alla de okänt antal illegala(uppskattningsvis minst 100 000) som folk och landsförrädarna i de grovt kriminella sjuk-klövern har gett laglig rätt (uppgörelse med Mp) till all inclusive på skattebetalarnas bekostnad begår väldigt många brott av alla de slag.Ruinfeldt och nu Löfven som fortsätter fullborda Ruinfeldts våta dröm att krossa välfärdsstaten har medvetet ökat på den grova brottsligheten i Sverige.

  Gilla

 • Involuntarium.se

  Släppa in genererar kostnader, slänga ut genererar nya kostnader!

  Bättre att stänga gränserna och ha policyn, hjälpa på plats och bara ta emot kvotflyktingar! Ska det vara så förbannat svårt att förstå!

  Sverige har nu stor möjlighet att hamna i korruptionstoppen! Då frågar man sig kan det verkligen vara möjligt?

  Jo fullständigt möjligt, ”staten betalar de ofrivilliga återvändarna för att få dom att lämna Sverige!”

  Men med vidöppna gränser så kan de ju komma tillbaka några varv till, beroende på den fullständigt misslyckade registreringen vid ankomst!

  Nu börjar det verkligen bli bananrepublik på hög nivå! Tack Reinfeldt och Löfven!!!! Löfven avgå nu!

  Uppmanar dig Stefan och Fredrik Reinfeldt, delta i folketsdemonstration ””avgå Löfven”” nu på lördag 13 – 15 på sergelstorg!

  VÄL MÖTT GUBBAR!!!!

  Gilla

 • Galten

  ”Ynkemans” utspel om att utvisa 80 000 flyktingar är ett nödrop för att locka väljare. En klyscha från en Kalle Anka ministär med snabbt fallande opinionsstöd.

  Gilla

 • Jan Forsten

  Inte kan det väl vara så att stackars flyktingar slår ihjäl oss snälla svenskar……..eller…….ska man vara rädd…….jo kanske det

  Gilla

  • Suzie

   Måste ju säga att Löfven kommer verkligen till sin fulla rätt på den där bilden från Fria Tider.Fotografen har verkligen fångat Löfven i ett nötskal så att säga.

   Gilla

 • Synonymen

  Det som Anders ”Hamstermannen” Ygeman har tänkt sig är en variant av Baltutlämningen 1945-1946

  Då föreslår jag att Ygemans plan i fortsättningen kallas:

  Blatteutlämningen 2016-20??

  Gilla

 • Lena

  80000 ut och 160000 tusen in, matematik…….någon !

  Gilla

 • Eddy Karlsson

  Invällningen måste från o med nu bil noll! Alla lycksökare från Syrien etc måste ut. Samtliga muslimer måste slängas ut omgående. Nu!! Muslimerna dessa jävla svin! Ut med dom bara! Resen av skiten ska också ut nu!

  Gilla

 • Omvänd

  Vad lever dom av, dom som ”går under jorden”? Kan dom få uppehållstillstånd utan asylskäl? Sänk alla bidrag och dra in alla förmåner borde vara prio ett om man försöker få färre att komma hit och fler att lämna landet!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: