Tredje mörkhyade våldtäktsmannen gripen när han sökte bidrag


INVANDRARVÅLD. Den sedan en vecka jagade man som misstänks vara den tredje inblandade i överfallsvåldtäkten vid Fredsgatan 17 oktober greps på torsdagsförmiddagen. Nödvändigheten att fylla i ansökan för att få bidrag röjde honom. Han greps senare på en plats där han kunde förväntas vara.

TIDIGARE 2016-01-21. Två mörkhyade gripna för brutal våldtäkt efter dna-träff. 

Två män har gripits med anledning av en våldtäkt som begicks mot en kvinna i Ludvika i oktober förra året. En tredje person jagas för gruppvåldtäkten.

Männen, 24 och 29 år gamla, greps under onsdagen. Gripandet kunde ske efter en dna-träff av Nationellt forensiskt centrum i Linköping, tre månader efter det att våldtäkten ägde rum.

I förhör har kvinnan berättat att männen frågade henne om hon hade cigaretter. När hon skulle fortsätta hemåt följde de efter henne i smyg. Strax efteråt slets hon in på en bakgård där hon våldtogs.

-Pettersson noterar att inget av hatmedierna Expressen, Metro eller Dala-demokraten nämner vilken typ av herrar de misstänkta är…

TIDIGARE 2015-11-01. Tre mörkhyade män söks för brutal gruppvåldtäkt i Ludvika

Polisen i Ludvika utreder en brutal och grov gruppvåldtäkt, som en ung kvinna råkade ut för på väg hem från krogen. Kvinna blev svårt chockad av händelsen och nu hoppas utredaren att nya tips ska kunna leda utredningen framåt.

-Pettersson tackar polisen och Brottsplats Sverige för att de, visserligen sent och de tog bort det igen, men ändå går ut med signalementet. Tre mörkhyade män, att inte göra det är att utsätta kvinnor för onödig fara.

TIDIGARE 2015-10-15. Gruppvåldtäkt i Ludvika

Vid 01-tiden natten mot lördag ska en kvinna ha våldtagits i Ludvika. Polisen har ännu varit förtegen och ovillig att gå ut med närmare detaljer om brottet. Enligt de uppgifter som offentliggjorts tidigt på lördagskvällen ska övergreppet ha skett utomhus, i närheten av en restaurang i centrala Ludvika.

Tre personer ska ha deltagit i övergreppet. Tidigt på lördagskvällen hade dock ingen gripits. Polisen har inte gått ut med signalement på de misstänkta gärningsmännen, och man har ej heller offentliggjort några andra omständigheter kring våldtäkten.

Dalademokraten

-Pettersson säger att inget signalement också är ett signalement. Tre män, fysiska skador på kvinnan och…

Tidigare om Ludvika på bloggen HÄR. Några exempel nedan


2 responses to “Tredje mörkhyade våldtäktsmannen gripen när han sökte bidrag

 • Alex

  Tycker inte om utvecklingen man kan se i vårt samhälle där folk ska bli trakasserade var och varannan dag av otrevliga typer. Helt respektlöst är det!

  Kan bara rekommendera folk att utrusta sig med ett paniklarm som t.ex.detta: http://www.feelingsafe.se/overfallslarm/overfallslarm1

  I bästa fall skrämmer det iväg otrevliga typer helt och kan tillkalla hjälp från allmänheten!

  Gilla

 • Involuntarium.se

  Eliminering av våldtäktsman för en tid framåt, om inte rättsväsendet har godhetsknarkat och ger fan i att häkta äcklet!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: