Försök till barnvåldtäkt på äventyrsbad i Uppsala

2016-01-16 18:13, Sedlighetsbrott, Uppsala
Fyrishov, Uppsala. En 16-årig pojke grips misstänkt för försök till våldtäkt mot barn. 4-5 pojkar har förföljt en 15-årig flicka på äventyrsbadet.

En av dessa har sedan tagit flickan på brösten utanpå baddräkten och stoppat in sin hand under flickans baddräkt och försökt vidröra hennes könsorgan. Pojken har förhörts och frigivits av åklagare. Ansvarig socialjour och pojkens gode man har inte kunnat närvara vid förhöret.

Brottsrubricering i nuläget sexuellt ofredande.

Polisen

-Pettersson noterar att varken polisen eller media vill tala klarspråk, men socialjour och god man talar för att det är så kallade ensamkommande desertörer som inte hör hemma i vår fauna…

På filmen ser vi andra babbar som har hamnat där de inte hör hemma och hur de uppträder 

22 thoughts on “Försök till barnvåldtäkt på äventyrsbad i Uppsala

  1. Tror Fyrishov blivit anmälda nyligen för att ha nekat ensamkommande på badet, målsmans sällskap är väl samma som gode man? Vore bättre att ansvariga följde med och tog ansvar för de som badar istället. Dom är kontrakterade med feta summor i fickan för att ta det ansvaret. Dessutom skulle det nog inte vara lika roligt på badet längre när man har två ögon i nacken…

  2. Reifeldts svek mot svenska folket och Löfvèns fortsättning har satt oss i vår nuvarande situation. Vårt land har förvandlats till något ingen vettig människa längre vill bo i, undantaget alla dessa 100 000-tals kåta män från främmande kulturer som funnit himmelriket här. Tänk att kunna allt från att tafsa till att våldföra sig på flickor och kvinnor utan att riskera att få varken stryk eller straff!! PLUS mat, husrum och fickpengar alldeles gratis!Vad mer kan man begära av livet?

  3. Inte nog med att dessa barbarer söker och får put i Sverige som barn fastän majoriteten av dem är mellan 20-35 år,de har också insett (antagligen fått veta innan) att lagstiftningen i Sverige är oerhört gynnsam och alldeles för mild mot dem som är under 18 år och därför känner sig barbarerna säkra på att kunna ofreda små flickor/tonårstjejer/kvinnor helt utan några som helst påföljder då ansvariga myndigheter och politiker inklusive läkare vägrar göra åldersbestämning på de ljugande låtsasbarnen,och världens största asylbedrägeri med fruktansvärda konsekvenser för tusentals flickor/kvinnor i Sverige kan fortsätta så länge de grovt kriminella i sjuk-klövern tillåts sitta kvar vid makten och deras allierade hatmedia får fortsatt pressstöd från skattebetalarna.

    • SUZIE….BRA KOMMENTAR!! – DE SVAGASTE FLICKORNA DRABBAS HÅRDAST OCH DET GÄLLER ATT VARNA DEM FÖR DE HÄR ODJUREN SOM VILL LURA DEM TILL SEX!!
      DESSA SAKNAR ALLA GRUNDLÄGGANDE MÄNSKLIGA EGENSKAPER OCH ÄR SATAN MUHAMMEDS BARN, ONDSKAN OCH SATAN SJÄLV I ARBETE!!

  4. Hur i helvete ska det gå till att få dessa odjur till att begripa
    att det inte är okej att tafsa på tjejer, när fega åklagare släpper
    idioten fri efter ett löjligt förhör?? Vi har ett rättssystem som är
    under all kritik, men dessa lagvrängare kan väl knappast undgå
    att se att Svensk lagstiftning tar betydligt mer hänsyn till
    brottslingars väl och ve än till offren, och då vid varje tillfälle
    påtala detta , så att ändring kan ske, eller vill man ha en
    folkresning med våld, som tar lagen i egna händer ? Visserligen
    är Svensken saktmodig och tålig när det gäller att bli illa
    behandlad av myndigheter, men när väl proppen åker ur, så
    lär det bli en överraskning för dessa Myndighetsutövare.
    Jag vet inte om dessa myndighetsutövare vet hur en
    tryckkokare fungerar?Det verkar inte så!

    • Såklart det inte hjälper att prata med dem! Aggressiviteten och våldet sitter i ryggmärgen, de går ihop ett gäng och festar loss på svenska kvinnor som ändå bara är horor.

      • Nej det gäller att på ett tydligt och klart sätt göra
        klart för dem, gärna med utvisningar för att statuera
        exempel!

  5. Föräldrar och förskolelärare, prioritera klokt: först varna barnen – de skall hålla sig borta från dessa farliga rovdjur. Senare kan ni lära dem allt ni vill om ”egoistisk” mjölk.

  6. Vi måste blixtsnabbt anpassavår lagstiftning till att dessa alltid gör allt i grupp. Personligen vill jag att det ska likställas att ”bara” titta/heja på och att utföra brottet. Samma straff till alla som är med på det. Alla ska dömas efter vad den ”värsta” gjorde!!

    • Absolut! Dessutom bör straffmyndighetsåldern för invasionsstyrkorna sänkas till 10 år för svartingar och 11 är för övriga.

      Den antisvenska lagen om hets mot folkgrupp avskaffas och ersätts tillfälligt (tills ockupanterna upphört existera i landet) med en liknade lag, men där det är svenskar, pojkar-män samt heterosexuella som det inte får hetsas mot. Ockupanternas, hournalister och politikers angrepp på medelålders vita heterosexuella män, förbjuds och ger högre straff än om de ger sig på varandra.

      Vidare ska alla våldsbrott riktat mot ursprungsbefolkningen och andra vita, leda till automatisk utvisning. Egentligen borde samtliga asylanter kastreras i förbyggande syfte, men man får kanske nöja sig med de som begått våldtäkt…

  7. Fy fan vad detta belastar, polisen, åklagarna och de sociala myndigheterna med tidsspillan för brott som vi inte hade förr.

    Om man skulle följa de siffror man läst om i Tyskland om att 40% av de afrikanska och afghanska asylpågarna begår brott, så innebär det att Sverige importerat 10 000 blivande kriminella till landet under fjoråret. Eller?

  8. DE TILLHOR INTE VAR FLORA OCH FAUNA!!! UUUUUT OCH HEM TILL OKNEN!!!
    Detta ar inte sexuellt ofredande, dessa brott som begas i grupp borde betraktas som GROVA SEXUELBROTT, GROV SEXUELL FORFOLJELSE PA GRUND AV KON!!!
    Dessa och annan kriminalitet fanns inte i Uppsala och norr darom innan massinvandringen!!

    • DESSA AVSKUM GOR SAKER I GRUPP – SKRIV OM SVENSK LAGSTIFTNING SOM BARA AR VANA MED EN IDIOT I TAGET!!! DESSA BROTT SKA BETRAKTAS SOM AGGRESSIVA MYCKET GROVA BROTT OCH TA INTE IN FLER MUSLIMER I SVERIGE STEFAN ARSLET ROVEN!!!!

KommenteraAvbryt svar