Oskulds fejk

Affärerna blomstrar för ett tyskt företag som marknadsför ”oskuld” till muslimska kvinnor som riskerar livet om dom ej kan göra troligt att de är oskulder på bröllopsnatten. Den massiva tillströmningen av flyktingar från främst-muslimska länder till Tyskland har bidragit till att öka försäljningen.

oskuldsset

Virginia Care säljer ett paket som innehåller två ultratunna membran som en kvinna kan placera in själv och de gör det verkar som om hennes mödomshinna är obruten.

Varje membran består av två cellulosa hinnor mellan vilka sterilt  frystorkad blodpulvret har injicerats.

Membranet är utformat så att det fixar sig på plats från värme och fukt inne i kvinnans kropp, och sedan när den genomborras under sex ger blodet ”bevis” att hon verkligen var  en jungfru.

Företaget har vittnesmål från muslimska kunder säger att produkten räddat deras liv. En skrev: ”Om produkten inte existerade, skulle inte jag heller finns nu.”

Försäljning via bolagets hemsida som påpekar att det är: ”. Kvalitet från Tyskland”

DailyMail

Som kontrast till detta medeltida trams så spelar vi en favorit från 40 talet

Hilmer Borgling sjunger ”De kan ja inte löva dig” , ja kanske måste pröva dig. inspelning från 1941 med Carl Jularbos orkester

5 thoughts on “Oskulds fejk

  1. Ljusare tider, strålande tider! Som en svensk skådespelare från tidernas begynnelse uttryckte det!

    Vi får hoppas att Landstingen och framförallt sjukvården förstår att vården är till för sjuka människor och där ska överhuvudtaget inga religionsrelaterade medicinska eller kirurgiska ingrepp utföras!

    Anser att de som får uppehållstillstånd längre än ett år ska assimileras in i samhället på grund av att paralellsamhällen växer upp som svampar ur jorden! Tycker att nu får det vara nog med dumheter! Hedersbegrepp, oskuldskontroller, återställande av mödom med flera religionsrelaterade dumheter!

  2. Den grott-muhammedanska mentaliteten är så jävla sjukt. Och mer och mer så börjar den på allvar överskugga Europa. Denna mentalitet och med massa andra grott-muhammedanska traditioner är livsviktiga för muslimerna, att de t.om kan döda för sådant.

    Sådana pack berikar landet anser 7-klövern.
    SD säger jag bara!

  3. Vi har ju en del invandrade läkare som ägnar sig åt detta medeltida geschäft i landstinget, någon, deras arbetsgivare kanske borde tala om för dem vad de skall ägna sin arbetstid till och att de arbetar i Sverige där vi arbetar enligt forskning och beprövad erfarenhet.
    Framför allt att de bor i ett västland, sedan tusen år kristet, och att vi som bott här i generationer tänker fortsätta att ha vår kultur och bo här med våra värderingar.

  4. Rekommenderas av… typ Kvinnojouren, Gudrun, Mona… ?? Eller är det ”ännu ett fruktansvärt exempel på exploatering av kvinnokroppen”… med andra ord, man angriper lösningen istället för varför det behövs.

KommenteraAvbryt svar