Det är nått sjukt i islam

Om den löjeväckande ”säkerhetskontroll” som görs på på muslimer som vill till USA.  Sveriges invandrings-fiasko kommenteras också. Samt visar man på den säkraste vägen att slippa potentiella muhammedanska terrorister: ta bara in de kristna som förföljs av muslimerna.

7 thoughts on “Det är nått sjukt i islam

  1. Vada ”screena bort” muselmaner? Landsförstörarna verka vilja bara ha muselmaner och då helst jihadister för det får dem att känna sig varma och ömma. De kommer att bli först ömma, som i smärta, och sedan heta, som i uppeldade.

  2. Kan det vara så,att den ”svenske” långdistanslöparen Adil Bouafif,som muslim känner sig kränkt av att diskvalificerats,efter att ha tävlat dopad ? Som alla andra berikare i landet som upptäckes med ”näven i syltaburken” hävdar han sin oskuld.Absurdistans största hopp vid OS i Rio är därmed borta. I detta fall hjälpte inte ens några lögner för att fria ”stjärnan”….

  3. Javisst är det något sjukt med islam…-herregud det är bara förnamnet! De mördar för en löjlig teckning över pedofilen och massmördaren Muhammed!!! Tro mig Donald Trump har tagit bladet ur munnen, slutat mumla och börjat för EN SERIÖS DISKUSSION OM MUSLIMER….! USA gör sitt bästa för att INTE släppa in terrorister i landet, – Sverige skiter i sin egen befolkning släpper in terrorister och mördare utan någon kontroll över huvudet taget!
    VAKNA 87:AN!!

    • Mannen som intervjuas säger att muslimerna/araberna kommer att vara i majoritet i Sverige inom 15 år om ingenting görs för att stoppa massinvandringen, DETTA ÄR SKRÄMMANDE FAKTA, VI GER BORT VÅRT LAND TILL DE MUSLIMSKA USLINGARNA!!!

  4. ”Men jag kommer så väl ihåg, det sista året, hur Tage Erlander, flög upp ur TV-soffan, som skjuten ur en kanon, då den korrekte och vänstervridne TV-reportern föreslog att Sverige kunde väl ta in arbetskraft, från Mellanöstern?

    ”Oh Nej Nej, för tusan.” ”Ta för Guds skull” inte in något folk därifrån, ty då skulle de ju ta med sig sin islamiska religion hit också, där vi har fri kristen religion. Det skulle ju då bliva rena katastrofen för det svenska folket.
    (Enda gången då jag sett att det blev fart i Tage Erlander)”

    • Som förr i världen, husförhör?

      Om man är kristen så torde man veta vissa saker som man antagligen inte vet om man tillhör en religion. Detta gäller även om man ”bara” är ”kulturellt kristen” som de flesta svenskar.

KommenteraAvbryt svar