Klart för tysk militär insats mot IS i Syrien

ISLAM. Det tyska parlamentet har som väntat godkänt regeringens förslag om att inleda en militär insats mot terrororganisationen Islamiska staten, IS, i Syrien. 

Oppositionen – de gröna och vänstern – sade nej, men det hjälpte föga då regeringskoalitionen har en stor majoritet i förbundsdagen. 445 röstade för och 146 emot, medan sju ledamöter lade ned sina röster. Tyskland kommer att stödja den internationella koalitionen med 1 200 man, en fregatt och spaningsflyg.

-Pettersson menar att Sverige borde ställa upp med några hundratusen man i marktrupper. Vi har en hel del i lämplig ålder och med bra lokalkännedom som vi kan skicka…

Focus.de

7 thoughts on “Klart för tysk militär insats mot IS i Syrien

  1. Vad som händer i mellanöstern har inte vi med att göra. Alla regimer som någonsin funnits där nere har varit brutala. Och när en ny regim etableras så kommer den vara ännu brutalare för att den inte har någon legitimitet eller hävd att falla tillbaka på. Med tiden skulle även ISIS normaliseras.

    ISIS utspel är utstuderat och noga utformade för att väcka avsky i väst. Från de oranga overallerna till de diverse dåden. Mata inte trollen. Om det är någonting vi i väst kan göra så är det sanktioner mot Turkiet och att sätta press på USA att sluta stödja ISIS / acceptera att dess allierade Saudi med flera stödjer ISIS.

  2. Montera ner alla moskéer i Europa gör det obekvämt för den söndrande islam ta bort alla bidrag.
    Kom inte med mänskliga rättigheter för det är bara srunt prat, ingenting som gäller i en omvänd situation,
    ingen kan säga motsatsen om det negativa krafterna i islam, tråkigt fast sant..
    Vält ur göken ur boet innan de växt sig för stora..

KommenteraAvbryt svar