Häxjakt i Skåne

Jag kan inte riktigt bestämma mig för om det lättar eller om snaran dras åt, jag menar att om man använder sig av yttrandefriheten och åsiktsfriheten om konsekvenserna är fler eller färre nu än då. Vid frukostbordet tidigare idag gav min smörgås mig en fadd smak i munnen fast jag hade en söt fikonmarmelad på.

Det är inte alla som är så insatta i det helvete som rådde under DDR-eran i Östtyskland med Stasi där alla eller ingen i ens närhet kunde vara angivare åt ”storebror”kommuniststaten. Att bära fysisk och psykiskt våld mot sitt eget folk är nog det allra värsta som ett land kan göra mot sina medborgare, vi i Sverige är förskonade från det………

Nej, vi är inte förskonade om ni nu mot förmodan trodde det, den skattefinansierade hatmedian nosar och vittra blod och skalp, det tycks som om man samlar på troféer på de allt färre tidningsredaktionerna. Man karaktärsmördar sina egna landsmän i parti och minut. Om, jag säger om man i sociala medier som facebook till exempel skriver något negativt om islam och muslimer då går alarmet TUUUUUUUUUT Ut i kylan ska han eller hon.

Personen som kanske inte ens förstod att det är ett big NO NO blir ”uppvaktad” av insinuerande journalister. En kvinna i Ängelholm fick känna på den allt mer vanliga häxjakten mot de som har åsikt mot islamiseringen av vårt land. Sedan hakar arbetsgivare eller uppdragsivare på, kommunala politiska uppdragsgivare vänder ryggen. Hattidningen sydsvenskan låter meddela i en av sina artiklar i drevet att, Bengt Sävström (S), ordförande i Ängelholmsjubileets styrgrupp, ser ett behov av bättre research i framtiden. Lägg märke till Bengts ordval, bättre research i framtiden, kan det vara mer stasi än det, kan det vara mer yrkesförbud än det, kan det vara mer planerad kränkande av yttrandefrihet och åsiktsfrihet än det?

Ängelholms kommun har precis som alla andra svenska kommuner en mångfaldsplan, och där passar enligt de styrande inte de som är islamorealister in. Svenska kyrkan på orten förfasar sig över islamkritiken (?) prästen vänder ängelholmskvinnan och operasångerskan Susanne Resmark ryggen.

Det goda hatet rullar på och ve den som har negativa åsikter om islam, den kommer att bli behandlad av socialdemokrater så som man tidigare behandlade kommunister, yrkesförbud. Journalistkåren initierar och är med i jakten och hetsen av personer som har en helt annan värdegrund än vad som står i den heliga boken koranen. Hatmedia har den största skulden i islamiseringen av vårt land, svensken är i gemen så konflikträdd, det kommer att bli vår undergång. Det är dags att ställa upp för varandra och sätta ner foten på riktigt! Kämpa Susanne!

Jag ger Susanne ordet, kopierat från hennes facebooksida igår:

”Tänk att kyrkoherde Fredrik Höggren i Ängelholm får ljuga ostraffat .
I HD (Helsingborgs Dagblad min not.) säger han att kyrkan har avbokat min medverkan i julbönen och annandagen .
Julbönen avbokade jag själv efter att kyrkoherden ringde och skällde ut mig i mycket härska ordalag för en vecka sedan .
Skickade även mail om detta till organist och Fredrik Höggren .
När det gäller konserten på annandag jul , har organisten vidhållit och kämpat för min medverkan .
Redan i förra veckan sa jag av mig det, men blev övertalad av den som skulle leda arrangemanget att bida min tid .
Så sent som igår önskade jag att få slippa .
Då jag känner många i dessa körer så vet jag att flera känner sig obekväma men det är långt ifrån alla .
Och nu dessa lögner ifrån svenska kyrkan !
Finns det inget stopp på denna häxjakt .
Tack !”

 

21 thoughts on “Häxjakt i Skåne

  1. Som boende i Ängelholm är jag inte förvånad. Här är naiviteten visavi islam gigantisk, och det beror på ett kunskapsunderskott av guds nåde. Jag gick ur Sv Kyrkan i Ängelholm i somras. Valet av Ärkebiskopen och hur hon ser på treenighet, Jesus. jungfrufödsel m m fick mig att lämna in, samt vilket är värst, hennes och kyrkans fjäsk för islam. Droppen var dock tonåringens konfirmation: något mer postmodernt har jag aldrig upplevt, gudstjänsten var helt tömd på kristet innehåll, bara tomma truismer om att ”ta hand om sina medmänniskor”.

    Behandlingen av Susanne Resmark är skandalös: framför mig ligger Magnus Norells Kalifatet Återkomst och Sennertegs Hakkorset och halvmånen, det hon säger är ju basfakta. Ja, nu är jag ju historiker med religionshistorisk spets, men jag menar nog 17 läser väl prästerna någon kurs i Religionsvetenskap innan de påkragas. Vet de inte skillnaden på de selektiva uttalanden som muslimer gör när tv-kameran är på; de hänvisar gärna till verser i Koranen från den tid när Mohammed inte ännu besegrat konkurrerande stammar samt judar och kristna, De tycks heller inte ha studerat Haditherna, där framgår tydligt att Mo-man var en krigsherre först och främst,

    Helsingborgs Dagblads roll är inte ringa: de har bedrivit häxjakt mot såväl Resmark som familjen Carling (Gunhild Carling). De tycks scanna av facebook-konton för att hitta misshagliga uttalanden.

    Så boende i Ängelholm: lämna kyrkan (själv orienterar jag mig mot Katolska Kyrkan) och säg upp Helsingborgs Dagblad, det är numera en ren Malmöblaska. Att dessa aktörer tar brödfödan ur munnen på folk är inget annat än Stasi-takter, som någon skrev här.

    • Jag lämnade kyrkan på 1970-talet. Är fortfarande lite besviken på min mor som tvingade mig till konfirmation. Man fick ju nya kläder! Det finns inget som bevisar någon i Bibeln. Men Svenska kyrkan hjälper gärna andra om du kommer med dina pengar.

  2. Är det så här folk vill ha det i sitt nya samhälle,kommer bli värre o värre.Kommer sluta illa,det ända positiva är att det kommer att bli mycket bättre efter,när det brakat löst

  3. Många är dom som lierar sig med odjuret som fått makten av Draken, den gamle ormen från Paradiset. Odjuret har fått makt att utföra under som gör att jordens ledare beundrar det.

  4. Gå ur svenska kyrkan Susanne gynna inte dessa fega kappvändare för dom står inte för våra svenskars rätt längre.
    Det är inte förän deras kassa tryter dom förstår då blir dessa prosilyter arbetslösa och verkningslösa.
    Jag gick själv ur svenska kyrkan när jag hört ärkebiskopens uttalande som jämför kyrkan på lika villkor med islam vilket jag ser som den största hädelse jag hört i mitt liv.
    Fundera inte agera direkt

      • Glädjande att Susanne inte var en dam som lät sig tryckas ner av Absurdistans vänsterdrägg…
        Beklagar att det har gått så långt i detta totalitära land,att enskilda personer hänges ut till allmänheten i PK-pressen,för att de nyttjar sin yttrandefrihet ! Nästa steg blir troligen bak fängelsemurar,precis som i DDR,för oss som inte låter sig tystas.

  5. Så rätt du har Eva-Marie….STASI lever fortfarande kvar i Absurdistan. Har ju på nära håll under många år,upplevt hur denna kommunistiska åsiktspolis i DDR arbetade,och känner igen stora delar av deras program i dagens Absurdistan.
    Att sedan Ängelholm till stora delar är berikat av sådana personer som på skånska kallas ”skitförnäma moderater”,besannar ju enbart det handlande man visat från såväl kyrka, (läs Fredrik Höggren) som numera socialistiskt styrda stadens råd ! Inte heller första gången en kyrkoherde från denna lilla stad,utmärker sig på sådant skamligt sätt !

      • Lena:
        Vi två som känner Ängelholm sedan den var en stad som andra i landet,upplever nu hur orten förändrats.Förfallet inleddes med att man under 70-talet erbjöd landets lägsta kommunalskatt. Detta skapade ett stort intresse bland dem med högre inkomster landet runt.
        Dåtida Centerstyrda kommunen blev snart en djupblå ort där de nyinflyttade (bättre bemedlade) började ställa allt fler krav.Ett odugligt kvinnligt kommunalråd lade grunden till dagens virrvarr…Till sist gick der alltså så långt att de traditionella partierna splittrades. På detta sätt blev en gammal genuin kommun socialiststyrd…Prästen har man väl fått s.a.s. som en form av premie..

      • Stenbock ja vi känner väl till Skåne även numera österut. I Hammenhög med en befolkningsmängd på under 1000 personer har det etablerats fyra boenden för lycksökare.
        Gå in och kika på ystads allehanda, det blir för varje dag ”alltmer spännande”.
        Hoppas att de entusiastiska ”herrarna” som körde runt ”flyttningarna” på guidade turer i området i somras, ”gästerna” som kom från Hammenhög , är ”herrarna” helt ”höga” nu ?
        Det närmar sig …………….Gudrun !

  6. Expo håller kurser i angiveri för slöddret i LO skall kunna ange vilka arbetskamrater som inte röstar på sosseriet.
    JAG SPYR på dessa bruna rasbiologer.

    • Det räcker att veta att EXPO inte med ett ord har nämnt det faktum att det i år är exakt 100 år sedan turkarna utrotade över 1 MILJON kristna armenier och greker. Det om något vittnar om att EXPO är fiender till alla kristna.

  7. Sverige är inte förskonade. Röfven försökte sälja ut Sverige. Han fick tillbaka lite sans och balans. Nu jobbar han efter SD:s gamla program. Var hittar man alla s k ljushuvuden. Röfven borde stannat vid svarven som han också var oduglig på. går ryktet.

KommenteraAvbryt svar