Första gången över 10000 asylsökande på sju dagar

INVANDRINGEN. De senaste sju dagarna har 10 201 personer sökt asyl i Sverige. Det är det högsta antalet asylsökande på sju dagar hittills. Personer från Afghanistan har utgjort den klart största gruppen de senaste dagarna rapporterar Migrationsverket.

2015-11-09_0952

Av dessa 10 201 var de senaste sju dagarna 2 827 ensamkommande asylsökande barn, vilket är det högsta antalet på sju dagar hittills. Barnens ursprung och antalet de senaste sju dagarna redovisas i diagrammet nedan.

6 thoughts on “Första gången över 10000 asylsökande på sju dagar

  1. Härligt! NOT!
    Årstakt 500.000 ”inskrivna” en stor andel s.k barn och enligt uppgifter kommer lika många till in i landet under radarn…..

  2. På Malmö C var det säkert runt 200 st i dag. En satt och bad till rondellhunden eller vad det nu är det är muslimerna ber till. Möttes av två poliser som var på väg ner till tågen och ytterligare fyra poliser rörde sig snabbt mot samma håll. Så snabba är de inte såvida det är muslimer som är hetsiga och aggressiva. I Lund har zigenarna börjat med att gå runt på perrongerna och tigga mat eller annat av folk som antingen äter, röker eller något annat. Så undvik att äta eller ha framme plånbok eller annat som ger zigenarna eller svartingarna en anledning att komma fram till er och fråga efter något. Om någon kommer fram till mig går jag bara därifrån utan att säga något.

KommenteraAvbryt svar