Socialist vill se en väpnad revolution

Daniel Suhonen, känd av många som en vänstersocialistisk debattör, sade öppet under Socialistiskt forum i september att han vill se en väpnad revolution i Sverige.

Suhonen som varit flitig gäst i myssoffor och debattprogram tar gärna upp en kalasjnikov och ansluter sig till en väpnad revolution i Sverige. Vad svenska medier anser om detta och hur Säpo tänker hantera Suhonen, återstår att se. Att faran kommer från den yttersta vänstern börjar nog gå upp för många, förhoppningsvis också riksdagen, medierna och rättsväsendet.

Titta gärna närmare på vilka som arrangerar. LO och ABF.

11 thoughts on “Socialist vill se en väpnad revolution

  1. Denne jävla pajas går klädd i rutig skjorta och keps, typiska
    kläder för gamla arbetare? Har dåren överhuvud taget gjort
    ett dagsverke någon gång? Tror inte det, kommunister pratar
    mycket om arbetare, men jobbar sällan eller aldrig? Han tror
    väl att om man bara klär sig som en arbetare så räknas man dit?
    Jag vet var en Kalashnikov hade gjort bäst nytta!

    • Beklagar missen med stor bokstav i svenska folket.

      Jag uppmanar trots allt inte till massmord som denne Suhonen gör – så jag är förhoppningsvis förlåten.

  2. Varg i Veum – Varg i veum, av fornisländska vargr i véum, "dråpare (förbrytare) i helgedomen", var en fredlös person. "Veum" är dativ av vi, ett gammalt ord för helgedom eller kyrka. Ursprunglig betydelse en brottsling som begått brott inom ett helgat område, som en kyrka. Ordet "varg" betydde förr "våldsverkare". Gammalsvenska vargher betyder både varg och våldsverkare, förstörare. "Varg" användes som ett noaord för "ulv" som vargen tidigare kallades. I överförd betydelse: allmänt avskydd människa, persona non grata. Varg i veum motsvaras av det från tyskan lånade fågelfri.
    Varg i Veum skriver:

    Socialism och våld… en inte helt otippad kombination om man säger så…

  3. En bra insats har han i alla fall gjort. Det var han som avslöjade sossetoppen i samband med avsättningen av Juholt. Dessa toppar som säger sig ha en sån god människosyn avslöjades inpå bara kroppen när Juholt slaktades bokstavligen med dolkar i ryggen.

KommenteraAvbryt svar