Munkedal manifesterar

Igår kunde vi läsa i sociala medier att Munkedal manifesterar för kärlek och gemenskap.

Bakgrunden är förstås den brand som i veckan uppstod på ett asylboende i kommunen.

Branden fick genast media, politiker och olika organisationer att skria på ”rasism”, precis som vid moskébranden i Eskilstuna. Den sistnämnda branden fick en upplösning som medier, politiker och vissa organisationer inte önskade när moskén kärleksbombades med hjärtan och andra föremål. Det visade sig att den branden var självförvållad och frågan är vad orsaken till branden på asylboendet i Munkedal var? SVT kunde berätta att det under den aktuella kvällen hade varit stökigt och bråk hade uppstått mellan olika grupper på det överbelagda asylboende. Branden uppstod dessutom inne i ett annex på gården och lägligt nog var brandlarmet satt ur funktion. På frågan om någon kunde ha stängt av larmet med avsikt var svaret från föreståndaren, en av de ökända Hoppebröderna, att det inte kan uteslutas.

Källa: SVT

Nu hjälper inte det när vänstern vädrar rasism och de vänsterdominerade medierna vevar på med sin propaganda. Självklart ska en manifestation mot rasism iscensättas, så också i lilla Munkedal.

Skärmklipp

I spetsen för denna lilla manifestation går Ewa Espling. På Ewa Esplings twittersida kan vi läsa att hon är feminist, socialist, antirasist och i förra årets val kandiderade hon till riksdagen för Vänsterpartiet. Dock gick det inte så bra som följande siffror visar.

Nu bor förvisso inte Espling i Munkedal, utan i en närbelägen kommun. Det hindrade dock inte henne från att spatsera i spetsen för denna lilla manifestation. För liten är den med sina 40-50 deltagare i en kommun med cirka 3 700 invånare och merparten verkar vara inneboende på det asylboende där annexet eldhärjades.

Den uppmärksamme kan också konstatera att längst bak i detta vänsterdominerade tåg syns en flagga vi alltför väl känner igen.

…som bl.a. har denna talande uppmaning på sin agenda.

23 thoughts on “Munkedal manifesterar

  1. Spännande att inte använda dig av fakta. Den kvinnan i fronten är inte Ewa Espling, utan jag! Och inte heller var det 50st i tåget utan 200-250 varav 50tilö möttes upp på Munkedals torg där politiker talade. Sluta upp med att dela lögner och strunt när du inte kan fakta. Dessutom var det jag som anordnade hela manifestationen om kärlek och gemenskap, i solidaritetens tecken- inte pga en brand!
    //fd Malin Karlsson

  2. Såg inte Ewa intervjun med den ”flykting” som sa att de ville flytta från förläggningen för den låg ute i skogen?

    Det är inte första gången en förläggning har brunnit pga missnöje med läget. Och deras ”protester” brukar sprida sig snabbt. För snart ett år sedan ockuperade migranter en buss som kom på nyårskvällen till Grytan. Sedan dess har vi sett flera sådana bussockupationer.

    Nu med den allt ökande massinvasionen sprider MV ut nyanlända i varje liten by och förväntar sig att svenskarna ska gilla det. Vad de inte tänker på är att detta inte duger för migranterna.De vill ha bostad i en större stad
    bums annars blir de missnöjda.

  3. Hatten av för alla kämpar. Bloggen här blir bara bättre för var dag som går!! Det allvar som tre sig här borde samlas så eventuella kommande generationer förstår de kämpandes frustration. Glöm inte att vinnarna i kriget om striden skriver historien inte förlorarna.

  4. Tack vare Prometheus som stulit elden från gudarna, kommer ”gästerna” att sova i det öppna – på fler och fler ställen – hoppas jag. Om de är smarta väljer de den varma askan med lite glöd kvar.
    Men de är dumma och fryser ihjäl medan de ber till allah med arslen i vädret …

    • Mimi N:
      Detta med Prometheus,skedde ju långt innan Allan var född !
      Måste ha varit på föregångaren Ali Baba och hans rövars tid !

      • Ja, Mr Q, men Prometheus stal elden för att människor ska kunna använda den i framtiden. Framtidens falska spel var Islam. Så kom mänskligheten på hur elden skall hanteras.
        Kinesernas praktiska bidrag har varit fyrverkeri och krut.

  5. Människan på bilden på Twitter tar sig för pannan! Det gör jag med men av ett annat skäl, hur orkar dessa larviga människor med sig själva? Förr åkte idealister ut i världen som frivilligarbetare, missionärer och trädplanterare och allt vad du vill. Nu måste arbetet ske i Sverige, men det är svenskarna som är målet, vi måste bli snällare och mer kärleksfulla. Snart ränner dessa tosingar runt i tälten som regeringen smäller upp i svinkylan i vinter. Du milde, vissa har mer energi än intelligens och logik. Tragiskt!

  6. Munkedal är en riktig bonnhåla, Med pappersbruk som basindustri under många år. Mycket ungdomsbrottslighet. En anstalt för yngre brottslingar, Gräskärrs ungdomsvårdsanstalt var iaf förr i tiden starkt befolkat med krimimella ”monkedalingar”, uttryckt på bygdespråk.

    F ö, inatt brann det igen i samma invällar-asylboende, som eldhärjades i veckan, En del av byggnaden som klarade sig senast, fattade eld inatt, Reportage i tidningen Bohusläningen.

    http://bohuslaningen.se/nyheter/sverige/1.4407561-asylboende-i-munkedal-brann-igen

  7. Manifesterade dom även för dom två som fick halsen avskurna
    i Västerås? Nej visst, dom var ju bara Svenskar, och enligt det
    skämt som kallas statsminister är dom mindre värda, i annat fall
    hade han väl inte gömt sig i mer än en vecka, utan att lotsas om
    händelsen. Det är skrämmande vilka ynkliga velpottor som ska
    företräda landet, men stort tack till dom 87 % som försett landet
    med dessa usla företrädare!

    • Det är nog inte så enkelt som att det är svenskar som vill protestera och tänder på flyktingförläggningar i vardande. Det ska bli intressant att se om det släpps information om vilka som bränner ner sådana anläggningar innan de tas i bruk. Jag tror inte det är så enkelt att det är svenskar. Men vem vet!?

  8. Jag har så länge jag kunnat formulera en egen politisk tanke varit för jämställdhet och jämlikhet. På senare tid har jag dock börjat fundera på om det här med allmän rösträtt är någon bra idé. I Sverige håller vi under en mandatperiod på att riva ned vad tidigare generationer under århundranden byggt upp bara för att det ”känns bra” att ta emot myriader av ekonomiska migranter utan att vidare fundera på konsekvenserna.

    Den förda politiken och alla huvudlösa manifestationer är som att pinka i byxorna; först är det varmt och mysigt, sedan blir det kallt och äckligt. Man pratar vidare om ”allas lika värde” och ”mänskliga rättigheter” för dem som inte ens erkänner dessa. Man hävdar asylrätten då internationella konventioner och överstatliga förordningar uttryckligen fastställer första-säkra-land-principen och inte välfärdsshopping.

    Jag finner det även mycket märkligt att vissa kvinnor och homosexuella män går i bräschen för att ta emot unga, arga muslimska män då kvinnor har en fjärdedels värde i äktenskapet och hälften i arvet och bögar inget värde alls utan tvärt om tas av daga vid första bästa tillfälle av de som verkligen tror på satansverserna. Har vi då gjort sådant våld på naturen att överlevnadsinstinkten helt har avklingat?

    I en värld där man inte får framföra motorfordon utan godkännande får man, bara man uppnått rätt ålder, medverka till att förstöra ett av världens bästa länder utan att någon kontrollerar att man är tillräknelig. Det är hög tid att på allvar bekämpa postkommunisterna och kulturmarxisterna och avprogrammera svenska folket från dessa skadliga irrläror som de indoktrinerats med så att de åter lär sig att uppskatta demokrati och liberalism (äkta liberalism och inte det där som folkpartiet håller på med). Annars är vi förlorade.

    • Det du ser är bevis på äkta hjärntvätt och diktatoriska metoder, snarare än bevis för att ta bort allas rösträtt. En djupare analys krävs innan man börjar prata i termer av kvinnor och bögar osv, även om det givetvis är rätt. Jag är förstummad över hur de som riskerar mest inte förstår allvaret. Men våra politiker styr politiken, inte vi väljare. Vi har inte längre en representativ demokrati, den dog totalt med DÖ. Politikerna ljuger glatt oss rakt i ansiktet, se bara på Lövéns trixande med människors liv just nu.

      Jag önskar ibland att jag skulle kunna vara mer offentlig och berätta vem jag är, men jag riskerar för mycket just nu. Men jag rör mig ibland i en miljö där det borde kunna finnas kunskap och analys om politik och massinvandring. Naiviteten skrämmer mig och jag är lättad då jag går hem och får vara mig själv igen.

      Folk tror på fullaste allvar att de som kommer hit bara är de goda och de onda stannar kvar. Alternativt tror de att islam är en variant av kristendomen, eller att alla blir snälla när de kommer till Sverige. Det är bara de ruttna äggen som begår brott. Med mera, med mera, med mera!

    • Ja, inte är det munkar som kommer. En munk klagar inte över sina problem, han löser dem utan att våldta, råna och bränna ner.

  9. En zooming av bilden visar ett tiotal blöta kvinnor, Tre småflickor i andra ledet. Ingen vit man i sikte. Lycka till synd(ikakalister)iga! Som ni bäddar får ni ligga!

KommenteraAvbryt svar