Syrisk invandrare vill till Norge: Det finns bra fängelser där

INVANDRING. När media intervjuar illegala invandrar är det oftast vältaliga unga pojkar, förtjusande flicker eller en ung kvinnlig professor.   Norska Dagens Nyheter har varit i Rödby, Danmark och intervjuat en genomsnittlig invandrare, en vuxen man. 

  • Dagens Nyheter: Varför vill du Norge?
  • Kosay Rashed, syriska flykting: Eftersom jag har familj där. Och Norge har fina  fängelser.

2015-09-14_1200

Uriasposten

7 thoughts on “Syrisk invandrare vill till Norge: Det finns bra fängelser där

  1. Har kontakt med flera kristna Syrianer som verkligen är äkta flyktingar,de tvingades fly från sin hemstad och sitt land pga Is mördarna.Nu fruktar de kristna Syrianerna för sina liv här i Sverige pga att Is terrorister har fritt tillträde till landet och alla skattefinansierade förmåner de vill ha.Dessa syrianer bara bekräftar det vi läst på alternativa media,att tusentals Is terrorister är på väg via ”flyktingströmmarna” till Europa,först och främst Sverige och Tyskland.
    Sverige är väldigt illa ute säger Syrianerna jag har kontakt med.De frågar mig vad är det för fel på svensk polis som inte tar detta på allvar och har stränga gränskontroller???Det går att få hur mycket information som helst på arabiska via tex FB och andra sociala medier om vad Is terroristerna har för sig och vidare planer de smider,varför gör inte Sveriges regering något för att stoppa Is terroristerna? Ja detsamma frågar jag mig och många andra fakta-pålästa Svenskar svarar jag dem.Var/vad lägger polisen störst resurser på???
    Det är många frågor och stor oro dessa flyktingar har som inte blivit besvarade och tagna på allvar av migrationsverket i första hand och kommunerna de kommer till i andra hand.

    • Bra frågor, förhoppningsvis läser polis, åklagare och FRA detta eftersom de tycker bloggen är så viktig så de är här och läser. Svaret ligger nog i en massiv kampanj från vänsternazister och att Socialdemokraterna har en hemlig agenda, exempelvis erkände de Palestina dag ett de kom till makten och skänkte 1,5 miljarder till terroristen Abbas. De följer EN LINJE, Stefan Löven är tvungen att följa den om han vill sitta kvar, det är en extremt naivt linje, de vägrar se sanningen om islam och ser inte det uppenbara att de är i majoritet om 10-20 år och kommer att kräva en islamisk diktatur i Sverige. Dit kan de nå lätt om de är många och vi har politiker av den usla kvalitet vi ser idag. VÄNSTERNAZISTER har monopol på all opinionsbildning, tidningar och SVT.
      Den massinvandringspolitik som förs kommer att skada Sverige mycket svårt, får vi i Europa också en ekonomisk kollaps kommer det att bli kravaller och upplopp i en omfattning vi aldrig sett tidigare i Europa och Sverige, vi vet inte om det kommer en recession och ev. en depression, just nu är det en högkonjunktur, men framtiden är osäker.

  2. Kanske läge att göra som Thailand:
    De tog tillfället att skärpa visakraven direkt efter bomben i Bangkok.
    Måste vi vänta in katastroferna?

    Vilka muslimer är muslimer?

    Jag är rädd!

  3. Djungeltrumman har inte nått honom, att Norge numera sänder sina interner till Holland. Bäst inte upplysa honom.

  4. Vilken raketforskare…! Varje sådan här muslimsk dåre kommer att bli vår död, vår demokrati och den så kallade ”välfärden” har som fundament en sammanhållning som bygger på kristendomen och humanismen MEN FRAMFÖRALLT VILJAN ATT GÖRA RÄT FÖR SIG!
    En sådan här muslim saknar alla förutsättningar i livet och kommer att kosta det naiva Norge stora summor.
    Varför tar vi emot allt sådant här muslimsk skit och avskum ? Svar: Sätter vi inte ner bägge fötterna mot islam och den muslimska massinvandringen av slödder kommer vi inte att existera som demokratier om 10-20 år, Norge och Sverige.

KommenteraAvbryt svar