M: Sverige bör överväga en stärkt gränskontroll

INVANDRING. Moderatledaren Anna Kinberg Batra menar att det på sikt kan bli nödvändigt för Sverige att skärpa gränskontrollerna, precis som Tyskland gjort. Det säger hon i en intervju med Sveriges Radio Ekot. – Jag har förståelse för det för vi har en akut situation i Europa just nu och jag tycker att vi bör överväga liknande åtgärder för svensk del också. Regeringen bör ha beredskap för det, säger AKB. – Som det är nu så meddelar svenska myndigheter att vi har kontroll över situationen, men den är akut. Och vi måste kunna hjälpa de som behöver och då måste vi ha ordning och reda i mottagandet.

-Pettersson tycker den rasistiske moderatledaren börjar låta som en Sverigedemokrat…

28 thoughts on “M: Sverige bör överväga en stärkt gränskontroll

  1. Tills Islam loch muslimer har fullstandigt secular I seats master den europeiska civilisationen loch den arabiska islamiska separeras. Teocracia loch secularidad at oforenliga inom samma territorio.

  2. Varför ser man inte Angela Merkel själv gå ut och tala om att deras signalpolitik fungerat lite väl bra? Dags för henne att tänka om och erkänna att hon hade fel.

    Det borde EU-kommissionen också göra. EU i Bryssel denna kostsamma koloss som skulle rädda Europa. Nu visar de hur duktiga problemlösare de är och vilken hjälp de är för Europas länder.

    Det är bara Morgan Johansson som hälsar att Sverige och MV inte har några problem alls med anstormningen, allt löper perfekt och Sverige ser inga behöv för ökade gränskontroller.

  3. Jan af Klintberg.some invandrare loch mexikansk resident med 26 ars erfarenhet av integration stodjer jag begransad invandring I alla lander till bad ett land kan integrera loch assimilera.some invandrare master jag anpassa mig till mottagarlandet loch inte
    for anta mig art lander anpassar
    Sig till mig set vore rasism fran min soda.

  4. Nej hur ska Sverige veta vem som är vem när ingen
    kontroll görs av någon, ingen behöver visa upp ett
    papper på att just den personen är vad han utger sig för?

    I morgon ska jag resa till ett annat land, och när jag kommer
    hem igen tvingas jag som Svensk medels pass bevisa att
    jag är jag, men hela världens befolkning kan resa in i
    Sverige och bara säga” att jag kommer från Syrien” för
    att få förmåner som jag som infödd Svensk inte kommer
    närheten av.
    Det sägs att bilverkstäder ska Certifieras för att få driva sin
    Verksamhet? När fan kommer samma krav för att få bli
    Politiker???

  5. Med anledning av Tyskland skärper sitt gränsskydd,
    Vi har koll på läget säger den grötmyndige statsministern??
    Annars är det väl just det han inte har, virrpannan!

  6. Sveriges Justitieminister Morgan Johansson säger, att det är polisens sak om vi ska ha gränskontroll.

    Jaha. Då behöver vi ju ingen regering och inga politiker längre.

    Tjänstemännen ska besluta. Nu Polisen om gränskontroll. Tidigare Migrationsverket att alla syrier är välkomna och får automatiskt uppehållstillstånd.

    Detta utan tjänstemannaansvar.

    Det blir bara värre och värre för var dag med DÖ vid makten.

    • Du får gärna tömma din börs för att hjälpa andra,
      men kräv inte att alla andra ska göra likadant, för
      det är bara att hjälpa idiotin som pågår.
      Om du nu känner så starkt för dom välklädda
      figurer som kommer i märkeskläder och senaste modellen
      av mobiltelefon, och som har betalat stora summor till
      flyktingsmugglare, varför tänker du inte på dom
      miljoner som blir kvar i lägren utan en chans att
      ta sig hit??? Räcker det för att döva samvetet?

  7. Gruvmor – Bor i en liten by i Bergslagen som omvandlats till en asylförläggning utan att vi boende tillfrågats. Är mycket arg på politikerna och Migrationsverket. Oändligt trött på den undermåliga svenska journalistiken.
    Gruvmor skriver:

    Finland ska börja kontrollera gränsen vid Haparanda ”lite bättre”, de är purkna på Sverige – hundratals varje dag. Hmmmm….

    • Gruvmor – Bor i en liten by i Bergslagen som omvandlats till en asylförläggning utan att vi boende tillfrågats. Är mycket arg på politikerna och Migrationsverket. Oändligt trött på den undermåliga svenska journalistiken.
      Gruvmor skriver:

      … och de flesta som åker genom hela långa Sverige in till Finland, är från Irak. Inte från Syrien.

      • Tänk dig ”Gruvmor”,det har inte politikerna i Europa haft en aaaahhnning om förrän Orbàn gick ut,och förklarade att dessa som översvämmar vår världsdel,är inga Syrier…
        Tänk att vi på bloggen har insett detta i flera år…Inte f-n finns/fanns alla dessa niggrar i Syrien,det borde t.o.m. en idiotisk absurdsk eller tysk politiker kunnat räkna ut !

    • Tror inte att det bara är Finland som är purkna.
      Slovakien, Tjeckien, Österrike och Ungern lider en hel del på grund av 7klöverns politik.
      Men men det är bara synd om alla ”flyktingar”.

      Enligt Batra är det också synd om ISIS….
      När finns tid och rum för att tycka synd om sig själv?

    • I Tyskland har man ju länge fört en propaganda utan like,för mottagning av dessa analfabeter från arabstammar,och liknande.
      I dag när situationen ser annorlunda ut,med ett land som tvingats taga emot hundratusentals sådana,(på några veckor) och nu infört något som kan liknas vid undantagstillstånd.T.o.m. den störste påhejaren jämte Merkel,socialisten Gabriel tvingades idag förklara att Tyskland,Sverige och Österrike inte kan taga emot 1 miljon nya !
      Ja, då slingrar sig PK-reportrarna som ormar.Ut i småbyar för att höra varför dessa inte kan öka på sin befolkning med dryga 50% ?
      Frågan var varför inte 500 somalier kan placeras i en by med 1.000 invånare ?
      De svar som gavs var naturligtvis inte korrekta,sett från deras skyddade och avgränsade journalistmiljö.
      Då ger man sig iväg till Pakistan och Bangladesch för att visa hur dessa bl.a, saknar vatten ! M.a.o.hör man nu inte längre om
      krigsflyktingar från Syrien,utan man förflyttar sig österut..Hujamej !

  8. Om Jimmie Åkesson hade rätt att yttra sig i Sverige så skulle han kunna tala om det fler och fler innevånare vet, nämligen att det är bara han som är kapabel att leda Sverige.

  9. En som ungefär ligger på samma förståndsnivå som Beata,är Österrikes socialistiske Kanzler Faymann.I förrgår jämförde han Ungern med ”de mörkaste åren i Europas historia”,och ansåg det påminde om nazis…
    I går började han att mjukna,och senare tvingades han faktiskt av sin regeringspartner,att i dag stänga gränsen mot öster…
    När nu detta kommer att genomföras,är skadan redan är skedd.
    60.000 lyckosökare drar genom landet, (som man i Österrike numera har döpt om från ”flyktingar” till personer) och dessa befinner sig alltså nu instängda i hans eget alpland !
    Tala om kaos hos de ”kloka främlingsvänliga” socialisterna och andra välkomstgrupper Europa runt . 🙁

  10. Tänk att det skulle ta 10 år innan 7-klövern börjar vakna så smått och erkänna att dom haft fel hela tiden. Hos dom som med rätta kan kalla sig Svenskar tog det bar nån månad.

  11. kan inte moderterna bara hålla käft de har haft sin chans o nu har dom lagt sig platta,så sluta försök att vara nått de kan ju babbla i 3 år till men kan inte påverka nått

  12. Vadå på sikt? Det skulle redan har kontrollerats för 30 år sedan, STENHÅRT, inte en jävel utan giltiga papper skulle fått beträda Svensk mark.

  13. Märklig inställning, – Sveriges befolkning borde jobba till 75 år innan pension….MEN VI SKA HJÄLPA MUSLIMSKT DRÄGGEL, MÖRDARE OCH TERRORISTGALNINGAR??!
    ”Godhetsidioterna” behöver nog vakna upp till verkligheten, de lever tamefan på en annan planet!
    Ha en bra eftermiddag alla läsare av Petterssonsblogg!

  14. ”På sikt kan bli….” En sådan ledare är således det bästa som moderaterna kan välja som sin ordförande och presumtiv statsminister. Arma Sverige.

KommenteraAvbryt svar