76 procent av de kriminella är invandrare

INVANDRARBROTTSLIGHET. Den iranskfödde kurden och nationalekonomen Tino Sanandaji , är känd för att krossa PK-myter om invandringen med ekonomiska fakta, som i ett inlägg på Facebook lyfter fram det faktum att en studie visar att minst 76 procent av medlemmarna i kriminella gäng som polisen granskat är första eller andra generationens invandrare.

Sanandaji lyfter först fram en rapport som handlar om hur 58 personer behandlats för skottskador inom vården under de senaste 18 månaderna. Till detta kopplar han en annan studie som visar vilka ”svenskar” som är inblandade i gängverksamhet och skjuter på varandra:

The National Swedish Police Intelligence (NSPI) recently identified seven gangs as the most notable and prominent street gangs in Sweden… We utilized primary sources from the Police Intelligence Registry (PIR) to identify gang members from these seven gangs. In doing so, we created a dataset of 239 gang members. Once we had established the identity of the gang members, we gathered individual-level data (e.g., age, gender, ethnicity, place of birth, income, place of residency, and criminal record) from various governmental records to get a complete “member profile”…76% of members are first- or second generation immigrants.

-Pettersson tycker att det verkar lite lågt räknat med 76 %, i varje fall när det gäller den riktigt grova brottsligheten med skottlossningar på öppen gata. Men tredje generationens invandrare är inte medräknade.

Det finns alltså en anledning till att regeringen förbjudit kriminalvården att föra statistik över etnicitet på de intagna. Samma regering som tycker det är viktigt att framhäva etniciteten på läkare, ingenjörer, vårdpersonal osv. Har ni hört någon säga att 80 % av de intagna på våra anstalter är invandrare eller har invandrarbakgrund…

Vänsterextremisten Jan Guillou skrev i januari 1996: ”…besöker man ett svenskt fängelse ser man en mycket mörkare bild, en närmast chockartad bild. För bland de intagna på fängelse är invandrarnas överrepresentation mycket större än vad man kan utläsa ur brottsstatistiken. Jag överraskades själv av denna syn när jag besökte Norrtäljefängelset förra året för att hålla ett föredrag. Så gott som alla fångarna kom till gymnastiksalen och det var ju lätt att se att svartskallemajoriteten var enorm (idag (1996) 75 % på just det fängelset)…”

”…Anledningen till att fler invandrare än svenskar dras in i narkotikasmuggling är mest att invandrarna har vissa talanger som är nödvändiga i sammanhanget men som helsvenska förbrytare saknar. De talar exempelvis kurdiska, arabiska och spanska, vilket underlättar om man ska göra affärer på de språken…”

Det var då det, inte mycket har blivit bättre och Jan Guillou och de andra skriver inte längre sådana saker även om de fortfarande är samma…

18 thoughts on “76 procent av de kriminella är invandrare

  1. Jag blir mer förbannad över att en bloggare sitter och tigger pengar för att täcka dom (kostnader som finns ) kostnader för vad? webbhotellet och domännamnet? skaffa ett jobb istället, jävla tigeri.

    • Micke, bloggaren har jobb. Kostnaderna för bloggen är under fem år c:a 20000 kronor och då är inte förlorad arbetsinkomst medräknad, inte resor till olika rättegångar som berör bloggen eller.

      ”Tiggeriet” har gett en tredjedel av den summan så du får gärna bidra med lite…

  2. Vadå är det en nyhet? Pettersson publicerar dessa ”nyheter ” stolt, varför, är det för att sanningen skall fram och om nu sanningen kommer fram vad skall hända då? Skall icke kriminella utlänningar drabbas av denna sanning?

    • …och detta innan johanssons snabbspår byggts klart för invandrare. Känns som Reefat El sayedhistorien går igen utan att någon lärdom tagits.

  3. Jag skulle vilja påstå att 89% av de asylsökande är kriminella.
    UtlL 2 kap. 1 § En utlänning som reser in i eller vistas i Sverige skall ha pass.

KommenteraAvbryt svar