Marita Ulvskog kallar Finlands finansminister mobbare

EU-parlamentarikern Marita Ulvskog (S) twittrar om Finlands finansminister Alexander Stubb och jämför honom med killar som mobbar funktionshindrade barn.

Pettersson undrar hur läng ska vi behöva stå ut med sådana politiker?

Marita Ulvskog var som ung medlem i FNL-grupperna som engagerade sig mot USA:s krig i Vietnam, i Clarté och i KFML, Kommunistiska förbundet marxist-leninisterna men sedan kom hon på att det var lättare att tjäna pengar i socialdemokratin. I hjärtat är hon fortfarande kommunist. 

Några andra grodor av den S-märkta kommunisten.

Efter socialdemokraternas valförlust 1976: ”Det kändes som en statskupp”

Om Folkpartiledaren Lars Leijonborg 2006: ”Han agerar som en våldtäktsman som skyller på offret”

Om Annie Lööfs (C) debut i Almedalen 2012: ”Trovärdighet noll. skulle funka i Top Model, inte i verkligheten”

Om Gunnar Hökmark (M) när hon trodde mikrofonen var avstängt: ”Jävla skithög”

27 thoughts on “Marita Ulvskog kallar Finlands finansminister mobbare

  1. 50% av mänskligheten är dummare än snittet.
    Mer än 50% röstade på rödgröna ideologierna.
    Vad bekräftar det?
    Vart bär det?
    Vad händer?

    • Vet inte om du håller med mig Roland, men ”ofta” och inom min långa livserfarenhet genom att följa politiken och under mitt arbetsliv är……

      Att de som utger sig för att vara ”de mest solidariska”, är också de största ”skitstövlarna”.

      Bland sossarna och fackföreningsrörelsen finns det gott om dem. Vilket baseras på erfarenhet.

      • Jaha arbetskollegerna är skitstövlar bara för att de inte tycker som du, att bara ha i stort sätt en ståndpunkt hjälper inte de utsatta, och att lägga till ett antal frågor som tros gå hem bland kvinnor och äldre är en form av manipulation.

      • Min erfarenhet är att det finns skitstövlar där det finns människor
        Skoglund använder sig av förskräckliga propaganda metoder..

      • Vad svamlar du om Albin ?

        Nu påstår du en massa som du inte vet något om. Du läste inte heller min kommentar speciellt noggrant. För i sådan fall skulle du inte kommentera som du gör.

        Du bara gissar och påstår.

        Det är din obstinata läggning igen, du ska nog försöka jobba på den. Du gör dig inte bra i den.

      • Skoglund att kalla folk kör skitstövlar utan att tala om varför utan bara hänvisa till erfarenhet är inte seriöst, Du härmar Pettersson som också tycker om att säga ”erfarenhet” och att det räcker.
        ”Svammel” är inte heller det ett argument utan tyder på att man struntar i ett civiliserat sätt.
        Du gillar kanske nedsättande ord men det passar inte på en blogg.
        Inte för att det har med saken att göra men att följa bloggen har gjort att jag lärt mig en del för mig nya nedsättande ord och en del ord som jag trodde var utdöda använts ju flitigt här.

      • Nu svamlar du ännu mer Albin.

        Det var du som hittade på en massa påståenden i din första och andra kommentar , som definitivt inte har något relevant
        till min kommentar till Roland.

        Läs om och förstå, vad du antyder som inte har med frågan att göra. Som sagt, din obstinata stil klär dig inte.

      • Skoglund, de osolidariska är således inte så ofta skitstövlar.
        Med din långa erfarenhet vilka är då bra människor?

  2. När såssarna förlorade makten 1976 tyckte Ulvskog att det var en statskupp. En riktig antidemokrat som inte borde ha några skattefinansierade uppdrag.

  3. Finland har idag en besvärlig situation med en ekonomi på tillbakagång, Sverige lever tack vare sin industri på gamla meriter.
    Finnarna är ett starkt homogent folk och de är STOLTA ÖVER SINA POLITIKER OCH ÖVER SIG SJÄLVA!
    Bara Finland gör sig av med Euron och Eu så har de ljusa framtidsutsikter!
    Vi är många svenskar som SKÄMS över Sverige och våra politiker som Röven, Rövfeldt, Ulvskog och opinionsbildare typ CUNT Arnstad!

  4. Den kärringen är RASIST väntar bara på att DO skall reagera. Så offret kan få ett rejält skadestånd av den välbetalda sossen. Eller måste man vara muslim för att få skadestånd i Sverige.

  5. Finland har Euro och Visa card…..! Wooow….SOCIALDEMOKRATERNA vill ge Visa card too Grekerna FREE….Nu har sossarna lovat hjälp till Grekland från det ”riiika” Sverige direkt ur statskassan…
    OCH STEVAN RÖFVEN är hos sina vänner aporna i träden ETIOPEN och lovar dem GRATIS GULD….
    + SKÄGGEBARNEN ska påtvingas kommunerna…..Wooow…..
    FRAMTIDSUTSIKTERNA FÖR SVERIGE ÄR MÖRKARE ÄN FINLANDS…..
    FINLANDS EKONOMI OCH FRAMFÖRALLT KRIMINALITETEN ÄR MYCKET MINDRE…..
    FINLAND KOMMER OM TIO ÅR LIGGA BÄTTRE TILL ÄN SVERIGE PÅ ALLA OMRÅDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DÅ HAR DE LÄMNAT EU OCH EURON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. Jojo, nog avslöjar politikerna sig alltid. Tror de ska hålla sig borta från Twitter där de kan kasta ur sig utan eftertanke. Eller, det kanske är bra att de bluddrar rakt ut, det visar bara vilka de är!

  7. Ulvskog har problem, stora problem. Att börja tala om sin som hon uttrycker det handikappade syster. Har någon hört henne nämna henne tidigare? Inte jag i alla fall. Det är så jävla lågt att när det passar enbart för att ta sej ur en trängd situation så är kärringen beredd att använda vilka metoder som helst. Jag betvivlar inte sanningshalten i vad hon säger men jag beklagar att Sverige har en politiker som är så totalt befriad från vett i skallen.

  8. Offret i det här fallet är knappast handikappat. Det handlar om en anabolstinn, lögnaktig bedragare som snattar i godisbutiken och klämmer tjejerna på tuttarna.

  9. Sossar borde tala väldigt tyst om mobbing. Den mobbing som de bedriver mot SD är värre än vad småungar håller på med i sandlådan.

    • Jag har påtalat detta i flera år. Mobbingen kan gått fortsätta i skolor och på arbetsplatser så länge det är legetimt i riksdagshuset och i politiska debatter. När folk i allmenhet mobbar någon så är det fult och skall bestraffad, men när politiker ifrån 7-klövern gör det så slår dom sig för bröstet och tycker att dom varit duktiga. Fy fan för sådana hycklare som de 7 partiledarna i sveriges andra parti 7-klövern.

      • Exakt, hur ska vi kunna lära våra barn att mobbning är fel då landets ledande (nåja) företrädare mobbsr uppemot två miljoner medborgare.

KommenteraAvbryt svar