If I Die Young – Lisa Holms begravning

Igår fick Lisa Holm en stämningsfull begravning med orgelmusik, varvat med låtar från Beyoncé och The Band Perry. Utanför, sida vid sida, väntade alla som inte fick plats i kyrkan för att få ta farväl.

Kyrkklockorna ringde och orgeltoner av Eric Claptons Tears in heaven fyllde Säters kyrka strax efter klockan ett på tisdagen. Det blev en vacker, solig och varm dag med friska vindar på Lisa Holms begravning.
Lisa  Holms favoritmusik spelades, bland annat

Säters kyrka utanför Skövde är en liten kyrka som antas vara från tidig medeltid, men som har byggts om flera gånger sedan dess.

2015-07-08_1646

Familjen har inför ceremonin avböjt kransar och blomsteruppsättningar. Lisa Holms föräldrar har startat en fond till hennes minne och istället för blommor kan den som vill sätta in pengar på bankgironummer 5002-0197. Lisa Holm fått ett minnesträd vid kaféet där hon arbetade. Lisa Holms föräldrar hade inga krav på klädseln.

Allmänheten var välkommen för att ta farväl av Lisa. Efter att ceremonin var över, kyrkklockorna ringt färdigt och familj, anhöriga och nära vänner lämnat kyrkan var det dags för alla besökare som suttit utanför att få gå in till kistan för ett sista farväl. Familjen hade avböjt att ha media med inne i kyrkan om de höll det vet jag inte men exempelvis Ex pressen hade ett uppslag idag…

Tidigare om mordet på Lisa Holm

14 thoughts on “If I Die Young – Lisa Holms begravning

  1. Leif G.W. hade en artikel(Expressen idag) om DNA spåren bl.a. i fallet Lisa Holm….Där fanns en bild på flickan!
    Det hugger till i hjärtat, flickan ser ut som en ängel, ett helgon!
    Det saknas ord….
    Ikväll blir det ett vetenskaps-program på Discovery om universum!

    • Ahmed du antyder att det finns brister, en blogg är ett bra sätt att ta upp missförhållanden som man känner till. Ju mer fakta som stödjer åsikten ju mer intryck gör åsikten. Därför Ahmed, därför.

  2. ”Må hon vila i frid” om rätt person tagits hand om polisen så måste straffet vara på livstid samt utvisning ur landet! Jag kan svära på att efter någon eller några månader så kommer de släppa den siste brodern p.g.a. Otillräckliga med bevis! Jag känner till polisväsendet och rättsväsendet i Sverige mycket väl!

  3. Ett av de fegaste och fulaste mord i Sveriges historia, – att ge sig på och överfalla den lilla flickan Lisa Holm….- 17 år och hon hade hela livet framför sig, en livskraftig, intelligent tjej som berövades sitt liv av ett ROVDJUR som lurpassade på henne…
    Hoppas polisen löser detta annars blir det ett trauma för hela Sveriges befolkning….
    Sätt in en slant på minnesfonden!

    • Farbror Melker…-fint skrivet! Vi får tacka 7klövern! Polisen inger inte något förtroende, det cirkulerar uppgifter om att mordet kan vara ett muslimskt terroristbrott!
      JAG ANSER ATT SÄPO MÅSTE FÅ DELTA I UTREDNINGEN OCH DET BORDE DE ÄVEN GÖRA I DET MUSLIMSKA TERRORISTMORDEN AV TVÅ SVENSKAR PÅ IKEA I VÄSTERÅS!!
      Bara för att styrka eller utesluta terroristbrott.

  4. Mycket mycket tråkigt. Tack vare de sju grovt kriminella får vi räkna med ett osäkert land Sverigestan, med politiker som är värre än de värsta gangsterna i hela världen.Sverigestan leder på våldtäkter 140 gånger värre än Indien och värre än Afrika numera just för vi har de så grovt kriminella i sju klövern som bara ser till sin egna intressen och sina Bank konton. Sju klöver politikerna i Sverige är värre än alla andra grova gangsters i hela världen, hoppas de får sin straff i Sharia lagar som de redan nu har importerat till Sverige.

  5. Jag vill ha dödsstraff för dom två bröderna som tog livet av henne. Men…svenska domstolar avskriver nog och ger dom ersättningar.

KommenteraAvbryt svar