8 thoughts on “Bill Warner om islam

  1. Albin: hur vet du att de ville öka sin makt på andras bekostnad, det är hellre tvärtom! Du borde läsa historia för en gångs skull!

  2. Malmöbo: att gamla imamer förfinat dessa hadither betyder inte att de är sanningsenliga! Det märkliga är att hadither uppfanns omkring 300 år efter profetens död, vad kan du säga om det om jag får fråga?

  3. Kloka ord av Dr Bill Warner….TRÅKIGT att vi fått islam till Sverige, en tragedi för vår kultur och vårt samhälle. Det är en TOTALITÄR POLITISK IDEOLOGI värre än nazismen…..Att vi tillåter texter som uppmanar till mord på icke-muslimer är en skandal, vi borde dra dem inför rätta och kräva skadestånd, till det krävs en samlad, stark politisk vilja.
    Återigen, lyssna även på ANN BARNHARDT på YOUTUBE….-”Islamic Sexuality A survey Of Evil.”

  4. Vilken jävla pajas.

    Så sa vår profet om grannar :

    Aisha må Allah vara nöjd med henne, sade: Profeten, frid och välsignelser över honomsade: 
    ”Gabriel gav mig råd att göra gott mot grannen så till den grad att jag till slut trodde att han skulle råda mig att göra honom till min arvtagare.”
    Sahih al-Bukhari & Sahih Muslim

    Ibn Abbas må Allah vara nöjd med honom, sade: Jag hörde Allahs Sändebud (frid och välsignelser över honom) säga: 
    ”Den är inte en troende som äter sig mätt medan hans granne är hungrig.”
    al-Bukhari (’al-Adab al-Mufrad’)

    Abu Hurayrah må Allah vara nöjd med honomsade, Profeten frid och välsignelser över honom, sade: 
    ”Vid Allah, han tror inte [fullständigt], Vid Allah, han tror inte [fullständigt], Vid Allah, han tror inte [fullständigt].”
    Han blev tillfrågad: ”O Allahs Sändebud, vem är han?”
    Han svarade: ”En vars granne är rädd att bli skadad av honom, eller inte känner sig väl till mods med honom.”
    I en annan version: ”Den person vars granne är rädd för honom, kommer inte in i Paradiset.”
    Sahih al Bukhari & Sahih Muslim

    Abu Hurayrah må Allah vara nöjd med honomsade: Allahs Sändebud frid och välsignelser över honom, sade:
    ”Den som tror på Allah och på den sista Dagen skall antingen tala gott eller vara tyst. Den som tror på Allah och på den sista Dagen, skall vara generös mot sin granne. Den som tror på Allah och den sista Dagen skall vara generös mot sin gäst.”
    Sahih

    Sahl bin Sa’d as-Sâdi må Allah vara nöjd med honom återberättade: En man kikade in genom ett hål i dörren till huset av Allahs Sändebud. Och just då hade Allahs Sändebudfrid och välsignelser över honom, en Midrî (en järnkam eller stång) med vilken han gned sitt huvud med. Så när Allahs Sändebud frid och välsignelser över honom, såg  honom sade han:
    ”Om jag hade varit säker på att du tittade på mig (genom dörren), hade jag stötit till ditt öga med denna (spetsiga stång).” Han lade till:
    ”Att fråga om tillåtelse att träda in har påbjudits så att man inte kan titta olagligt (på vad som finns i huset utan ägarnas tillåtelse.”
    Sahih al-Bukhari & Sahih Muslim.

  5. Det är väl så att islam var en ideologi som hade som syfte att ena de arabiska stammarna/klanerna och därefter skapa ett arabiskt imperialism runt om i världen! De var så avundsjuka och svartsjuka på alla andra riken som fanns! Som t.e.x. Kungariket aksum,romariket,byzantinerna, sassaniderna osv.

    • Ahmed , syftet är nog oklart, men alla de riken du nämner ville antagligen öka sin makt och inflytande på andras bekostnad, och där har inte tidernas förändras.

KommenteraAvbryt svar