Får dom några jungfrur

Minst 45 entusiastiska muslimer tillhörande ISIS har dött efter att ha ätit förgiftad mat då de på kvällen skulle bryta fastan.

Massdöden på grund av matförgiftning tilldrod sig i Mosul på tisdags kvällen. 145 av de mordiska muslimerna i ISIS deltog i en måltid vid solnedgången. Kort därefter var 45 av döda. Det är inte klarlagt om orsaken var matförgiftning eller avsiktlig förgiftning.

LÄNK

FjärranÖsternRedaktören undrar:  Om det är matförgiftning kan dom väl knappast vara berättigade till 72 jungfrur?  Blir det en reduktion av antalet? Eller inga alls? Om dom avsiktligt förgiftats av muslimer som inte gillar ISIS, får dom då full pott? Eller blir det reducerat antal?

 

14 thoughts on “Får dom några jungfrur

  1. Långtbortistan redaktionen är bekymrad över ett pseudoproblem men tar chansen att raljera allt för att smutskasta personer han aldrig träffat.

  2. Är väl tack vare en hel stam som dog av ätit griskött för några tusen år sedan, som är anledningen till att dem inte idag äter gris? Nöf.

  3. Detta visar att de ”fredliga och humana” blivit mycket fredligare och humana, – dessa mördades på ett humant sätt jämfört med hur muslimer vanligen slaktar/mördar….
    Det blir reducerat antal får ditt de kommer….

  4. Knepiga frågor, hur fördelar man de mörkögda skönheterna i tälten som bara väntar på att få ha kul med en självmordsbombare. Allah har mycket att göra i dessa dagar.

  5. Krepera ni, mördare, och res upp till ert paradis, ni ska alla göra sällskap och flitigt umgås med era könsstympade jungfrusexarbetare.
    The more, the merrier !!!

  6. Om man ställer dessa 72 ludren i relation till hur många rättrogna som dött sedan koranen skrevs lär brudarna ha fullt upp.

  7. Jag fattar inte att en muslim idag, 2015, kan tro på det där om 72 jungfrur. Orsaken kan vara att Koranen och imamerna styr de fanatiska muslimernas sexualitet. Sen att de ska fostras till att längta efter döden? Vilket tragiskt slöseri med liv!

KommenteraAvbryt svar