Moderat – man ska inte ha burka i Sverige

Burka, backar inte!

Man skall inte ha burka i Sverige. Och vad säger regeringen som anklagade Saudierna för att vara medeltida. Där finns inte påbud om vare sig burka eller nicab.

Att det blir lokal och nationell uppmärksamhet i Sverige när ett enkelt kommunalråd tycker som de flesta franska politiker och våra egna medborgare. Det säger allt om tillståndet i Sverige. Där åsiktskorridoren blir smalare och smalare och leder fram till en åsiktsdiktatur. Har knapp hunnit svara i telefonen idag p g a all positiv respons.

Bo Frank, någonstans i Sverige 20150509

Ovanstående står i Bo Franks dagbok. Bo Frank (M) är kommunstyrelsens ordförande i Växjö kommun. I denna dagbok skriver han om politik och livet i stort.

 

 

9 thoughts on “Moderat – man ska inte ha burka i Sverige

  1. gurkbärarna är små människor, som enbart är ute efter att
    själva, få en bekräftelse på att de existerar…väl medvetna
    om att de förorsakar anstöt vid sin uppenbarelse

    Många 87:or har liknande hyss för sig på främmande mark
    De kör t.ex med ”små grodorna” så fort de på fyllan landar
    söderut…istället för koss-koss så käkar 87:an Kalles kaviar
    å Wasa-husman…så egentligen, va ere som skiljer mussar
    från 87:ans medlemmar?.,)

  2. Sanningen om islam, könsstympning, relationerna mellan pojkar, flickor under koranen/sharia…..
    Lyssna på ANN BARNHARDT på YOUTUBE….:” Islamic Sexuality A Survey Of Evil.”

  3. Det borde inte vara tillåtet att i något samanhang, gå omkring i klädsel som täcker ansiktet. Undantag för polisen och brandkåren, för dykare, sjukvårdspersonal och liknande. Men då täcker de ju ansiktet på grund av sin yrkesutövning, inte sin religiösa tro.

  4. Ett förbud i/och runt allmänhet ligger till sin rätt, Dess användning kan hållas på eller i sina lyckta platser,i annat fall kommer både demonstranter huliganer och kanske till och med rånare att nyttja det tillåtna användandet i brottsligt syfte,(ponera framtida signalementsbeskrivningar)

  5. Burka, nikabb och andra tygstycken som döljer ansiktet är den största formen av kvinnoförtryck. Och för de kvinnor som tycker det är ballt att bara viss ögonen eller mindre, så är det höjden av missaktning mot andra människor.

KommenteraAvbryt svar