Lagom är bäst

INRIKES. Sverigedemokraterna tar till det påstått unika svenska ordet lagom i sin senaste reklamkampanj. Det som motvikt till den extrema politik som förs av 7-partiet. ”Lagom är bäst” är en sammanfattning av den svenska mentaliteten i ”Mellanmjölkens land” där den politiska eliten sagt att det inte finns något svensk folk eller någon svensk kultur.

2 thoughts on “Lagom är bäst

  1. Jag har inte mycket till övers för sådant Ingmar Bergman- inspirerad smörja. Tanken är att den ätande borde sagt ’stopp’. I analogin borde också utskänkarna försökt leende och lismande intala den ätande att det är nåt positivt med en överfull tallrik. Och den ätande borde haft ögonbindel och munkavel.

    Eller så är man för gammal och/eller (stryk efter behag) intelligent för sånt larv.

  2. fredrik reinfeldt säger på you tube att Svenska folket är förståndshandikappade idioter som inte kan ta vara på sig själv. En annan samma grova kriminella statsminister göran persson säger att när Svenska folket upptäcker att sju klövern stulit Svenska folkets pensions fond på 700.000.000.000:-SEK ja då kommer Svenska folket bli mycket mycket arga. Ja ni har väl sett hur det gått i Båstad, hoppas resten av Sverige blir likadant så vi blir av med de sju klöverns grova kriminella gangsters förrädare samt att de blir åtalade och ersättnings skyldiga till Svenska folket. Stölderna uppgår till flera tusen miljarder so sju klövern gjort sig skyldiga till. sju klövern bör låsas in eller utvisas från Sverige.

KommenteraAvbryt svar