Svenskarnas parti lägger ner

INRIKES. Det nationalistiska Svenskarnas parti lägger ner sin verksamhet. Det framgår av ett uttalande på partiets hemsida. Uppgiften bekräftas av partiledaren Stefan Jacobsson som säger att beslutet togs på söndagseftermiddagen. Skälet är det dåliga resultatet i valet 2014 och att medlemmar hoppar av. Partiet hade som mål att nå 10 000 röster i riksdagsvalet men nådde inte halvvägs dit. Partiet fick heller inte mandat i någon kommun.

Facebook    Hemsidan (ligger nere när jag provar)

8 thoughts on “Svenskarnas parti lägger ner

  1. Stefan Jakobsson var bra men man måste anpassa åsikterna till verkligheten och ingen vettig människa kan tycka att idioten Hitler var något att ha. Stefan sa dock en del kloka saker, han finns på youtube…..De har knappt någon aktivitet när man kikat in på deras sidor….OM man skalar bort den s.k. ”nazismen” var det rätt vettiga människor….Har dock INTE läst partiprogrammet!

  2. Svenskarna vill inte ha ett ”högerextremt” partie ! Jag instämmer (fast jag har ingen aning om vad de stog för). Detta bör ju firas som Demokratins seger av PK. Jag tror dock snarare att det blir ett problem för deras retorik.

KommenteraAvbryt svar