Stäng

Miljöpartiet vill ha fri invandring men vill att andra ska betala

IDIOTI. Igår var det en het debatt om tiggarna i Malmös kommunfullmäktige. Nils Karlsson (MP) påpekade att hans parti är för fri invandring från alla länder och att det är begripligt att fattiga människor söker inkomster i Sverige.

– Men Malmö kan inte ta ekonomiskt ansvar för alla som söker sig hit, sade han.

-Pettersson undrar då vem Nils Karlsson och de andra Miljöpartisterna tycker ska betala. Det multikulturella paradiset Malmö går redan back med 4,6 miljarder om året, över 12 miljoner om dagen som andra får betala.

Så vem skall betala? Sverige har inget Ymnighetshorn att ösa hur.

Sydsvenskan  Malmös BUDGET för 2015

För övrigt är Malmö ledande politiker landets största och framgångsrikaste tiggare.

Stadens ledning tigger allmosor från andra kommuner och staten i form av kommunalt utjämningsbidrag och statsbidrag. I år har Malmö redan tiggt i hop ett sammanlagt bidrag på 4 694 miljoner kronor. Det behövs för staden har ett underskott på på nästan 13 miljoner kr per dygn!

Malmös styrande politiker sitter i en rävsax. Förbjuder man tiggeri, förbjuder man samtidigt sitt eget tiggande.

26 reaktioner på “Miljöpartiet vill ha fri invandring men vill att andra ska betala

 1. MP och deras röda kompisar vill ha bort oss ”ursprungssvenskar” annars hade inte våra gamla behandlats enligt nedan:

  Såg SVT:s Uppdrag granskning (2015-09-09) och blev väldigt illa berörd hur våra gamla, som byggt upp vårt land, blir behandlade som någon sorts avskräde.
  I intervjun med Åsa Regner raljerar hon över att regeringen avsatt två miljarder till de gamla.
  Två- miljarder minus 148-miljoner för höjning av avgiften för nyttjarna, ger utslaget på 250-tusen hemhjälpsberoende 7400:- per person och år. Per månad således ca 620:-. Om varje arbetad hemtjänsttimme kostar säg 400:- så får nyttjaren ytterligare 1,5 tim/mån och per dag 3 min.
  Är 3 minuter extra per dag det mesta vi kan erbjuda våra gamla när kassan verkar obegränsad när det gäller invandringen (kanske för att imponera på omvärlden).
  Som exempel kan nämnas att ett ensamkommande flyktingbarn kostar ca 2000:-/dag,
  dvs. 730.000:-/år, plus övriga kostnader och med en slutnota på ca 1-milj/barn och år.
  Hur Sverige till exempel kan ta emot 12000/år flyktingbarn till en kostnad av ca 12-miljarder/år är för mig helt ofattbart då pengar inte finns till våra äldre som byggt vårt land.

 2. Va fan tror dom! Att vi är framavlade till att slita för att hjälpa andra…Jag har bara ett liv och det bestämmer själv över!
  Dårar…..jag hjälper inte sådana människor som kommer jaga barnen/barnbarnen i framtiden.
  När fan ska pajaspolitiken vara över….??

 3. När jag lyssnar på youtube kommer ett reklaminslag med dåren Röven so pratar om hur många sexåringar det finns i Sverige och att alla ska bli sedda…-! Något i stil med Socialstyrelsens 7-8 brödskivor om dagen! Jag trodde den tiden var förbi, det gamla Socialdemokratiska FÖRMYNDAR-Sverige….De idioterna har lierat sig med sådana som Nils Karlsson och MILJÖPARTIET som samarbetar med AFA, snacket om ”no border” känns igen, allt patrask ska absolut in i Sverige och Malmö ligger 4,6miljarerkronor back….liksom många andra svenska städer, NATURLIGTVIS KAN DET BARA SLUTA PÅ ETT SÄTT…-KK!

 4. Åter ett korkat förslag från Nils Karlsson Pyssling,
  Sverige ska vara hela världens socialbyrå.
  Däremot har jag aldrig hört pysslingen oja sig över
  att det finns tusentals Svenskfödda pensionärer
  som inte kan leva ett anständigt liv på sin pension,
  det är inget som bekymrar en sådan herre.
  Finns där någon normalbegåvad i det partiet??

 5. Att vara för fri invandring är i paritet med att vara för böldpest eller TBC. Det är så monumentalt korkat så det går inte att kommentera på något meningsfullt sätt!

 6. Intelligensnivån ligger på exakt samma nivå hos de absurdska Miljöextrema,som hos de två avslöjade Salfisterna vid Frankfurt…
  Försäljaren i Byggmarknaden som varskodde polisen,berättade att de hade kommit in iklädda typisk orientalisk klädnad.Han i vit pyjamas,och hon med ett tält över huvudet !
  När han frågade vad de skulle använda sååå mycket Vätesuperoxid till,svarade han att man skulle rengöra sin pool ! Detta samtidigt som de två även ville köpa industrisprit fick honom,att begära legitimation.
  Denna bluff upptäckte polisen som förfalskad,dock genom att titta på kamerabilder från inköpstillfället,kunde man likväl finna ut vilka de två var..
  Hur detta fungerade för hennes del (med tältet),förblir för mig en gåta !

  1. För er som följt min rapportering under eftermiddagen kring terrorförsöket vid Frankfurt,kommer nu ytterligare informationer.
   I lägenheten som de två turkiska medborgarna i 35-årsåldern hyrde, har man hittat sprängmaterial i samma storleksordning,som användes vid Madrid-dådet.Allt var väl förberätt inför attentatet,
   i parets källare fann man bl.a. färdigpackade väskor klara för flykten,efter genomfört dåd.
   Islamisten som var välkänd av tyska SÄPO/polisen för c:a 15-tal brott,tillhör Europas toppgarde inom muslimska terrorsfären.

   1. Man misstänker att målet skulle vara en form av kopia från Boston Maraton….Alltså hade man tänkt placera ut sprängladdningar i ett skogsparti,där Cykelloppet i morgon 1:a maj passerar flera gånger.
    Platsen brukar samla stora åskådarmängder, (c.a 100.000) eftersom det ligger i ett naturskönt område.Betänker man sedan,att det sprängmaterial man funnit är av samma storleksordning som det,som orsakade 100-tals människor livet i Madrid-tåget,förstår man omfattningen.
    Av denna anledning har man också beslutat att inställa morgondagens klassiska cykellopp.
    Orsaken till detta beslut grundar man på,att Islamisten har stort inflytande i Salafist-kretsarna !

  1. Hej Albin!

   Din kommentar innebär alltså att du delar Nils Karlssons (MP) uppfattning. Att fri invandring inte kostar något eller belastar det redan ansträngda välfärdssamhället i Sverige. Eller ?

   om du vill eller kan du ju precisera dig lite närmare hur du själv ser på frågan. Istället för att hela tiden ha fokuseringen på att kommentera bloggen och undvika sakfrågan som sådan.

   Kom igen nu journalisten.

  1. Vissa säger att MP står för ”Migrationspartiet”. Det tror inte jag, jag tror bara att de glömt att ta med vissa saker i partibeteckningen; MP(K) borde det vara.

 7. Idioterna i MP och verkligheten är som eld och vatten. Kan aldrig begripa att deras största väljarkår skulle vara välutbildade kvinnor. Däremot vet jag att ingen utbildning i världen kan kompensera verkligheten…

 8. MP överträffar återigen sig själv i dumhet! Invandringen till Sverige kan inte bli friare än den är i dag! Kreti och pleti släpps in utan någon som helst kontroll, med eller utan ID handlingar spelar ingen som helst roll, alla tilldelas omedelbart PUT och alla dom medföljande generösa ekonomiska förmånerna!
  Personal från svenska myndigheter skickas ju också till bl.a. Afrika för att rekrytera ännu fler negrer, ännu fler analfabeter och obildade vildar! Sverige ska ruineras till vilket pris som helst!
  Kan massinvandringen bli friare än så? T.o.m. regerings planet används ju flitigt för specialuppdrag till att hämta speciella VIP-terrorister till Sverige!
  Miljöpartister verkar ha många lösa trådar i sina skallar!
  Janne

Kommentera

%d bloggare gillar detta: