Stäng

Kubanen Emil Sanchez talar klarspråk

Pressmeddelande angående Demonstration andra maj i Humlegården ”Sveas folk kräver regeringens avgång!”
Sverige förändras i dramatisk takt alltmer. Vi får allt tuffare att klara oss och ta hand om de våra, vi har en ny politisk ordning, gemene man känner sig alltmer otrygga och vi har tvingats lära oss nya ord som ”No go zoner”.

Tiggare sitter utanför nästan varje mataffär, de äldre har det allt sämre. Resurser saknas i både skolan och vården, skottlossning är numera vardag för många. Människor får hoppa mellan olika bemanningsföretag utan en trygg anställningsform. Våra vägar blir allt sämre och det blir dyrare att tanka fordonen.
Vi är ett antal medborgare av folket, som fått nog av Decemberuppgörelsen och verkningseffekterna den skapat, och kommer skapa, vi vill åter ha en demokrati och ingen klöverdiktatur där partier tillåts få betydligt mer makt än valresultatet pekar på.
Du undrar säkert, vilket parti är det som vill att Jag ska demonstrera? Svaret på frågan är enkelt. Det finns inget parti bakom oss ”Sverigevänner”. Inga partiflaggor kommer tillåtas, endast nationsflaggor och plakat i linje med nedanstående krav gäller!
Initiativtagaren till denna demonstration heter Emil Sanchez. Emil kommer ursprungligen från Kuba där han fick uppleva kommunismens förtryck av folket innan han hann fly till Sverige som politisk flykting för 10 år sedan.
Vi demonstrerar för följande punkter:
1. Avskaffa Decemberöverenskommelsen och klöverdiktaturen.
2. Nyval åt folket och demokrati värd namnet.
3. Nolltolerans mot terrorister och fundamentalister såsom exempelvis ISIS.
4. Vi kräver att Sverige skall gå ur EU på sikt och bli oberoende.
5. Helt stopp av de tillfälliga besökare som kommer till Sverige för att tigga.
6. Vi kräver att Sveriges fattigpensionärer dras ur sin fattigdom, att sjuka och handikappade ska få en dräglig tillvaro, att våra barn ska ha det bra i skolan och på dagis. Vi kräver att våra invandrare skall få en god möjlighet till integration och arbete och att alla som arbetar ska känna trygghet på jobbet.
7. Vi kräver att allas lika värde skall gälla och rättssäkerhet för alla på lika villkor.
8. Vi kräver en sund politik där man fokuserar på oss som bor och verkar innanför Sveriges gränser idag
9. Vi kräver att alla oavsett religion, etnicitet samt livsåskådning skall känna sig trygga, med förbehåll för dem som har en tro på att skada andra i sin ideologi. Vi kräver att alla 55 ”No go” zoner återigen skall bli trygga för folket att leva i.
Tillsammans demonstrerar Vi på Stockholms gator den andra maj. Vi möts i Humlegården 11:00 och promenerar sedan tillsammans till Mynttorget för att demonstrera.
Ensam är Du inte stark men tillsammans kan man uträtta mycket, var med och påverka Sverige till det land vi vet att det kan vara! Vi ses där!
Med Vänlig Hälsning Emil Sanchez, Svensk medborgare och patriot.

9 reaktioner på “Kubanen Emil Sanchez talar klarspråk

  1. Varje dag året runt, demonstrerar jag, nu mot ALLA politiker som ställer sig bakom decemberöverenskommelsen.

    Detta beslut är det mest absurda som har hänt i den svenska politiska historien.

    Vi har idag en majoritet av politiker i riksdagen, som INTE tycker att majoritetsbeslut ska vara det rådande.

    ” Politik är konsten att hindra människor från att blanda sig i det som angår dem.”

  2. Instämmer i texten ovan, det mesta är bra, -Emil säger en hel del saker som är bra och vettigt även om det intryck man kan få av filmen inte gör det han säger rättvisa. Texten ovan är välskriven och vissa punkter exempelvis att IS mördare inte ska ha en fristad i Sverige gör att man känner sympati för mannen.
    BEDRÖVLIGT att SVT och inte några LEDARE bland politikerna kan sätta ner fötterna mot IS terrorister. Sverige har väl politiska LEDARE eller är de alla bara en samling mähän tappade bakom en vagn?!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: