Stäng

5 reaktioner på “Öppna gränser med typ Ulf Lundell

 1. Apropå Ulf Lundell………………

  På den ”gamla goda tiden” när man ”hängde” på ungdomsgården i det vackra Oxelösund, liksom många andra. Så var ju Ulf Lundell där och spelade.

  Fast man gick ju ärligt talat inte dit för Uffes skull, utan mer för kompbandet han hade med sig, vilka var gruppen Nature. Måste ha varit 1976/77, tror jag.

  Nature gjorde ingen besviken.

  Nature och Uffe spelade även in ett live-album som hette, ”Natten hade varit mild och öm”. Där båda de sörmländska kustkommunerna Trosa och Oxelösund , fick vara med i en svensk version av Jonny B Goode, bl.a.

  Efter det ….så går vi 45 år tillbaks och lirar lite ”kultmusik”.

 2. Har varit uppe i tornet på Kivik Art, det är stängt numera. Vad som gick att se av hans ”gated farm” därifrån var en byggnad som såg ut som en liten modell och inget mer .
  Egoist, då det omgivande landskapet är mycket vackert och det kan han njuta av varje dag.

 3. Öppna landskap är en skön låt men texten har den här knarkaren och skitstöveln stulit. Ulf Lundell låter för jävligt, han kan inte sjunga, rösten är usel.
  Bra omskrivning av texten, gillar den biten där det sägs att han kunde vara farfar till kvinnor han valt, – det stämmer, de kunde vara hans barnbarn, PEDOFILER föraktar jag!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: