8 thoughts on “Muslimsk motgång

  1. När dom våldtar tjejer på båtar är dom svenskar. När dom åker och krigar för IS är dom svenskar. Nu ska de helt plötsligt kallas muslimer. Varför ska de inte kallas kurder/iranier/syrier?

  2. Du kunde lika bra ha skrivit muslimer” får stopp på en muhammedansk självmordsattack” men det gjorde du inte, därför du är endast ute för att misskreditera.
    När en kurd i Sverige beskrivs då är han”Muslimen”.

    • Albin :
      Det här är en kalle anka blogg. Dom skriver det som de vill se och höra, oftast långt ifrån sanning och fakta.
      ibland är en mörkhyad en neger från MENA med någon bokstavkombination som namn, och samma person om denna röstar på SD eller på annat sätt säger saker för deras fördel, ja ” magadushko från Kenya pratar klarspråk ”

    • Hej Albin

      Kan Aftonbladet kalla en muslimsk neger som är medborgare i Sudan för Svensk, (gruppvåldtäkten på färjan) så kan det väl inte vara något större fel att kalla en muslim som bor i Kurdistan och som strider i den kurdiska försvarsstyrkan för kurd ?

    • Muslimer är ingen folkgrupp. De är endast lallande stollar, som hedrar en stråtrövare från medeltiden och hans anhang. Ibland är Allah Akbar dock något som allah gapar på. När kommer freden? När allahs tjänare är utrotade från Jordens yta är mitt förslag. En död muslim är en bra muslim.

KommenteraAvbryt svar