En mördad svart oskyldig pojke på film

RASISM/JOURNALISTIK. Michael Brown, 18, sköts ihjäl efter att ha stoppats av den lokala polisen i Ferguson, USA. Händelsen har blivit mycket uppmärksammad och återigen satt fokus på USA:s problem med rasism då Michael Brown var svart och polisen vit.

Kritiken mot USA:s polis har varit hård sedan händelsen som drog igång raskravaller över hela USA.

Media i Sverige kallar den 140 kg tunge, svarte hanen för ung oskyldig pojke som fick betala med sitt liv när han på väg från ett rån försökte ta en pistol från en polis som råkade vara vit. Den svenska slaskpressen kallar sig numera mediehus och visar mängder med filmer på sina hemsidor samt har TV-kanaler men jag tror knappast de kommer att visa nedanstående film på den ”oskyldige lille svarte pojken”…

-Pettersson tycker rapporteringen påminner om det som sker i vårt land, där en massa oskyldiga människor kränks, men det är aldrig ursprungsbefolkningen om är de kränkta fast det borde vara det.

En bild som PK inte visar

Rasismen i Ferguson

8 thoughts on “En mördad svart oskyldig pojke på film

  1. Det finns även en film från butiksrånet han utför strax innan jävulen tar hem honom! Han går bara in i butiken och tar vad han vill ha och slår ner butiksinnehavaren när han går!

  2. Mycket bra att folk får se vilket vidrigt as denna varelse med sina likar är.
    Kan bara instämma i föregående talares kommentar om Helin / Mattsson / Expo / Asetberg med sina blodspengar med flera.
    Dessa ljugares makt måste brytas och sanningen måste åter bli norm.
    Straffen för deras brott kommer och måste bli episkt hårda.

  3. Journalistiken i dagsmedia

    Ett sånt vidrigt as som terroriserar den han för stunden får tag i. Denna vidriga vandal Michael Brown är våra journalisters gullegris. Ja de svenska journalisterna på slaskpressen har samma värdegrund som denna psykopat. Jan Helin AB och den flera gånger dömda ansvariga utgivaren av kloakpressen Expressen måste tas ifrån sin makt, även om det måste ske med våld. Thomas Mattsson har här en svart kopia av sig själv. Lika avskyvärd, men med lite andra metoder, än Mattssons Expo och Researchgruppen.

  4. Slaskmedia rapporterade ( åtminstone tv-inslaget jag såg ) polisen som sköt sade upp sig från sin tjänst,men amerikansk media sa att han hade blivit uppsagd. Inte svårt att gissa vem som talade sanning.

KommenteraAvbryt svar