Odokumenterad shopping

Polisen i St.Louis har släppt en video från en övervakningskamera som visar så kallad ”odockumenterad shopping” . Man har offentliggjort videon för att få hjälp med att identifiera ”kunderna”. Cirka 180 ”kunder var det som samtliga ”misslyckades” med att betala på grund av att kassan var obemannad.

Händelsen tilldrog sig samma dag som den polis som sköt Mikel Brown i Ferguson blev frikänd av en domstol.

Vi har flera gånger tidigare skrivit om Mikael Brown tex. HÄR  och HÄR 

5 thoughts on “Odokumenterad shopping

  1. Här i Sverige fixar tiggarna det på ett enklare sätt…

    Hon ska övertyga minister om tiggarhjälp
    Publicerat kl 11:12
    Hederskonsul Olivia Costea
    Olivia Costea är rumänsk hederskonsul. Foto: Martin Arvebro/Sveriges Radio
    Idag får Rumäniens socialminister höra mer om hur privatpersoner och organisationer i Blekinge tillsammans med rumänska staten har hjälpt ett 60-tal romer att återvända till hem till Rumänien.

    DELA
    Olivia Costea, läkare och honorärskonsul i Sölvesborg, lanserar idag idén om ett större pilotprojekt baserat på det som gjorts i Blekinge. Och hon hoppas att fler svenska kommuner vill vara med.

    Imorgon träffar socialförsäkringsminister, Annika Strandhäll, och jämställdhetsminister, Åsa Regnér Rumäniens socialminister.

    SKRIV UT
    Relaterade artiklar
    lyssna på ”Vi har en plan”
    Romer får hjälp att återvända hem
    22 januari 2015

  2. Varg i Veum – Varg i veum, av fornisländska vargr i véum, "dråpare (förbrytare) i helgedomen", var en fredlös person. "Veum" är dativ av vi, ett gammalt ord för helgedom eller kyrka. Ursprunglig betydelse en brottsling som begått brott inom ett helgat område, som en kyrka. Ordet "varg" betydde förr "våldsverkare". Gammalsvenska vargher betyder både varg och våldsverkare, förstörare. "Varg" användes som ett noaord för "ulv" som vargen tidigare kallades. I överförd betydelse: allmänt avskydd människa, persona non grata. Varg i veum motsvaras av det från tyskan lånade fågelfri.
    Varg i Veum skriver:

    Dessa mobar som plundrar affärer är en ghettosport som pågått ganska länge. De går in och tar vad de vill ha den ofta ensamma kassören har inte en chans mot 10-30 plundrare. Förmodligen bara en ren slump att frikännandet kom samma dag. De brukar inte ha några ursäkter för att plundra affärer.

  3. Intressant många av de här på filmen rör sig och beter sig som de individer vi brukade betala för att titta på, på diverse etablissemang då kallades de etablissemangen för …………………………..just det.

  4. Tja kära ni då ! Det ser ju ut som om de två sista var fredrik o mona. De som vart före är ju inbjudna av fredrik o sjuan. De är ju gäst parasiter och har större rättigheter än andra i samma land .. Vad väntar ni er ? Vad tror ni ? Tror ni på nåt gott , — ? ok då får ni tro på tomten = Vi andra förstår att detta som är på filmen är framtidens vardag för SVYRIGES befolkning. Jag har svårt att tro att det kommer finnas några Svenskar kvar – utan det blir som i Bosnien eller hos Robert i Zimbabwe. Svea ligger redan nu upp o nervänd färdig att sjunka / slaktas = Vilket ni vill. Det är inte långt kvar nu. På tal om Svenskar som blir kvar: Jag bor inte i Sverige sedan många år, men var på besök hösten 2014. Huga mig vilken chock ! Vart jag än kom så fanns det inte en enda Svensk t ex på Mobilia eller på Pricks vid Stadion. Bara utländskt språk från arabien…. VAKNA NU ÄR ETT MYCKET GOTT RÅD TILL DET SVENSKA FOLKET. Fast jag tror att det är försent nu !

    • Det är redan försent! Jag börjar faktiskt glädjas åt det! Sverige och svenskarna förtjänar att gå under, ett så svagt folk skall förpassas till historien! Gör mig snart ingenting om IS halalslaktar oss alla, bara jag får vara sist och säga:
      VAD VAR DET JAG SA!

KommenteraAvbryt svar