15 thoughts on “Nordens Venedig

  1. Är du inte ens riktigt klok. Hur ska man från distans kunna veta var varenda invandrare är. Bygger upp landet? De river ju och bränner ner landet istället för att bygga något. Har imamstuderande klantarslet Aliboy något ytterligare att göra sig dum över, annars släcker jag ner min dator nu, efter en hektisk dag.

    • Orein. Släck du din dator. Från ditt tangentbord kommer ju bara dumma kommentarer, hat o ondskan i dig lyser igenom bloggen. Så bespara dig o oss tid o släck din dator. Allah jokhdak :p

      PS. Jag är varken imamstuderande eller klantarsle.

  2. Vackert. Vågar rassarna ge info om hur stor andel av de som jobbar o bygger stockholm som är invandrare eller har föräldrar som är födda utomlands?

    Vågar ni det?

    • Titta på husen Ali…
      Inte är dessa av din arabiska sort. D.v.s. lerhyddor med plåttak ! Utgår därför från att det är yrkeskunniga byggjobbare från tidigare trygga Sverige (som inte enbart byggt Sthlm) utan hela det land ni muslimer nu raserar !

      • Stenbock. Men ge oss en siffra på hur många invandrare som jobbar o bygger upp stockholm? Ni rassar brukar ju prata om siffror o andelar så visst kan ni ta fram den siffran om ni vill. Men ni döljer gärna den informationen. Vågar ni inte eller

      • Stenbock det är nu över 25 år sedan jag och min man sökte ett matställe i centrum av Stockholm bara för en enkel lunch, på varje restaurang som vi besökte så var det ” svart” av män vi fann till slut en ”bakficka” till ett känt hotell där vi kände oss hemma. Bakfickan hade ett icke svenskt namn men väl ett bayerskt och maten var utsökt.

      • Glömde att skriva det viktigaste, ingen av dessa män var arbetsklädda i blåställ eller annan yrkesklädsel, samtliga fördrev bara tiden.

      • Lena
        För 25 år sen letade du efter ett matställe. Du fann bara ”svart” och folk utan arbetskläder. För 25 år sen, vilken egendomlig kommentar. Din inställning till ”svart” är verkligen grundmurad.

      • Ojdå. De går rasisterna har svarta hjärtan och kanske därför fixerade vid hurfärg o utseende.

        Normala människor beter sig inte på detta vis.

    • Någon öppen sådan redovisning finns det inte, och det är inte nödvändigt heller förutom hos Fackföreningen Byggnads. Där kan du ju söka, men det är idag så många underleverantörer och underleverantörer till underleverantörerna att man aldrig kan komma med några siffror över sådant. Men vår vice dåre till statsminister säger ju att alla som har åkt tunnelbana i Sverige är svenskar. Det visar ju hennes intellekt, och är det enda jag kan säga om detta, efter ca 20 år inom Byggnadssektorn som ingenjör och ekonom. Det hade på den tiden dock varit lätt att ange hur många invandrare det fanns på bygget. Eftersom det är en branch som lever på små marginaler, behöver varje man behärska det han gör, och det fanns det inga invandrare som gjorde på den tiden och det är nog likadant nu. Men olyckorna har ökat på senare tid. Det är ett klart tecken på att något har försämrats. Det är kanske några få invandrare, mest från Polen och övriga Östeuropa, som inte kan språket och inte accepterar den nya kulturen på arbetsplatsen. Jo diverse lågutbildade invandrare brukade dominera de som städade efter hantverkarna.
      Ni islamister har ju annat att göra, men jag tror inte att ni har något att tillföra en byggnadsplats.
      Det börsnoterade byggnadsföretaget Peab hade en civilingenjör från Egypten, som hade jobbat i Förenade Arabemiratet ca 5 år, på prov en månad i Nyköping. Det blev ingen succé, så han har levt på andra sedan dess. Tydligen har han fått gott om pengar, då han minst 2 ggr per år åkt hem till Damaskus och sin gamla mor. Han hade fru och 6 barn som han kunde lämna kvar i Sverige, fast ingen hade något jobb.
      Ditt lilla ynkliga diagram i din blogg är inte någon verklig sanning, utan en teoretisk sanning, eftersom ni jobbar så mycket kortare tid än riktiga svenskar och ni kommer som en massinvandring, vilket är som en Tsunami. Den första vågen förstör allt i sin väg.

    • Har man aldrig jobbat på ett bygge, kanske man tror att det är ett ställe där man producerar statistik, men det är fel. Man jobbar mer med sina överarmar än med ´sina underarmar.
      Men om du frågar någon byggledare så kanske du kan få ut en hjälm och följa med och titta själv. Finnar, norrmän och någon dansk, kanske du hittar. Men av din egen sort kommer du inte att hitta många om ens några. Han som kallade sig civilingenjör var förresten ursprungligen från det du kallar Palestina, men hade flyttat till Kairo, där han utbildat sig. Hans far hade någon sorts säkerhetsjobb åt egyptierna. De bodde även i Damaskus när han var yngre. När fadern pensionerades flyttade han tillbaka till Damaskus med det som återstod av familjen. Det var väl då han civilingenjören jobbade i Förorenade Arabemiratet. Där utsattes han för den värsta sorten av rasism, enligt vad han sa till mig. Jag hade försökt hjälpa honom med att få ett byggjobb som han kunde trivas med. Men eftersom han som du var emot Israel, så tappade jag lusten att hjälpa honom, eftersom han som du var extremist.

      • Orein. Jag tror som vanligt inte på dina solskenshistorier o hatpredikan. Du får lura de andra.

        Att du ens nämner det visar på din kassa syn. Jag frågade specifikt om hur många invandrare det är som bygger stockholm. Det är alltså både byggjobbare o alla andra skattebetalare. Eller menar du på fullt allvar att det inte finns invandrare o muslimer som bygger staden o landet?

        Har rabbinerna bankat det i huvudet på dig olli slalomson?

KommenteraAvbryt svar