Den tomma ladan

Sveriges finansminister Magdalena Andersson påstår att Sveriges ekonomi är som en tom lada på grund av borgarnas skattesänkningar, trots att staten får in betydligt mer skattepengar nu än 2006 då alliansen tillträdde.

Nåväl, vi får göra det bästa av situationen och hyra ut ladan till den lönsamma asylindustrin. En tipsare föreslog att vi sedan skulle kasta bort nyckeln men det är Pettersson starkt emot. De asylsökande måste ha möjlighet att återvända hem…

2014-10-14_1337

 

10 thoughts on “Den tomma ladan

  1. Ha ha ha… Hon försäger sig, om sin egen politik de vill föra. Ingen ändring på den linjen heller. Det är ”den tomma ladans” politik man vill fortsätta med ju.

    Eller som Hasse Alfredsson sa: ”En påse kan vara tom, om man inte fyller den med något, exempelvis…”

    Och det är ju det man gör. Det gjorde ju Hitler också, på sitt sätt. Men hur bra var det egentligen.

    Så låt ladorna vara fyllda med vad de är ämnade för, och byt inte vårt svenska innehåll, mot annat, som tömmer vårt land på allt bra.

  2. Magdalena med kvasten….
    Från det ena till det andra. Man får vara glad åt Super-REVA och de 3 rånen i Stockholm idag. Sittplatser i tunnelbanan under hela eftermiddagen och inget gutturalt tjatter, varken i vagnar eller på perrongerna, inte ens på T-centralen. Hade jag bara tur, eller är 2/3 av alla i tunnelbanan illegala. Enligt Metro så är ju folk så rädda så, att de håller sig undan. Och inte mig emot, jag fick sittplats på tunnelbanan.

  3. Magdalena ser inte elefanten mitt i rummet utan skyller på skattesänkningarna. Nåväl, hon har fyra år på sig utan skattesänkningar men med aviserade skattehöjningar och fortsatt massinvandring. Hon får då bevisa att 2018 är vi ett land med bra försvar, toppenskola och lysande välfärd plus pengar i skattekistan.

    • Jag återger här min kommentar hos Carina-Fina:

      Enligt Jan Tullberg kostar invandringen 250 miljarder om året varav 125 går direkt på de offentliga budgetarna, detta ger drygt 14 miljoner per timma. Med andra ord skulle vi kunna skatterna med ytterligare 37 miljarder.

KommenteraAvbryt svar