10 år sedan den muslimska mordorgien i Beslan

ISLAM. För i dagarna 10 år sedan så trängde 36 muslimer från Tjetjenien in på en skola i Beslan och tog cirka 1200 barn och vuxna som gisslan.

 Mer än 330 personer, mer än hälften av dem barn, dödades under tre dygn som chockade världen.

be4

Brittiska DailyMail som motsatt Svenska media har idag en gripande artikel till 10 års minnet av denna massaker.

 

3 thoughts on “10 år sedan den muslimska mordorgien i Beslan

  1. Varg i Veum – Varg i veum, av fornisländska vargr i véum, "dråpare (förbrytare) i helgedomen", var en fredlös person. "Veum" är dativ av vi, ett gammalt ord för helgedom eller kyrka. Ursprunglig betydelse en brottsling som begått brott inom ett helgat område, som en kyrka. Ordet "varg" betydde förr "våldsverkare". Gammalsvenska vargher betyder både varg och våldsverkare, förstörare. "Varg" användes som ett noaord för "ulv" som vargen tidigare kallades. I överförd betydelse: allmänt avskydd människa, persona non grata. Varg i veum motsvaras av det från tyskan lånade fågelfri.
    Varg i Veum skriver:

    En intressant, förvisso väldigt Putinvänlig, men ändock, dokumentär från RT och tioårsminnet av den muslimska slakten i Beslan. Den enda överlevande muslimen ger sin syn på saken i den. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Z9TuNisBU90

    Jag skriver ”putinvänlig” då den inte nämner att många dog av beslutet han tog om att gasa gympasalen. Vilket jag anser var rätt beslut i och för sig, man kan inte ge efter för muslimska galningar som älskar att dö. Hans beslut i detta fallet, var OK enligt mig. Att ge efter för dem hade resulterat i än fler döda. Galna muslimer som dessa förstår bara dödens språk och i ett krig mot dessa dödgrävare kommer oskyldiga att dö – hur man än gör, frågan är bara hur många oskyldiga man är beredd att offra.

  2. MSM är inte intresserade av muslimska terrordåd där bara drygt 300 dör. De koncenterar sig på 4-5 folkölsdrickande ”nazister”, som skränar vid vänsterns demonstrationer.

    Sedan sköttes det JÄVLIGT illa av ryssarna, men det är en helt annan sak..

KommenteraAvbryt svar