LO närmar sig Mp

Miljöpartiet är tillsammans med Fredrik Reinfeldt de som bär störst ansvar för den totalhavererade och oerhört kostsamma asylinvandring som svenska skattebetalare tvingas finansiera. Nu verkar Mp också få ett allt större inflytande på S och LO.

Både Socialdemokraterna och LO har ställt lite högre krav på arbetskraftsinvandringen än den sittande regeringen. Bl.a. har man velat se en återgång till en myndighetsprövning av det arbetsmarknadsbehov som tidigare låg till grund för arbetskraftsinvandringen. Nu backar både S och LO och tänker inte längre kräva detta, vilket välkomnas av Mp.

Den som tror att en regering ledd av Socialdemokraterna tänker ändra på den linje Reinfeldt och Mp stakat ut, lär bli oerhört besvikna. Förmodligen lika besvikna som de hundratusentals moderater som lämnat för SD. De är LO-medlemmarna och deras anhöriga som fått ta den största smällen när den moderatstyrda regeringen dragit på arbetarklassen denna politik. Nu lär även en sossestyrd regering fortsätta att trycka ned sina forna väljargrupper.

Källa: SvD

3 thoughts on “LO närmar sig Mp

  1. Alliansen= Blå Dunster, och den rödgröna röran , har som mål
    att slå sönder löneläget i Sverige, och det gör man lättast genom
    att importera lågutbildad arbetskraft. Att det finns en tyst
    överenskommelse mellan dom röda och blåa partierna.

  2. Socialdemokraterna har kollapsat totalt. Med en fruntimmersmaffia i bakgrunden, som använder det imbecilla halvmongot Löfven, för att forma en fortsatt undergångspolitik. Det enda sättet för (s) att igen skapa en rejäl politisk plattform, hade varit att dom gjort en tvärvändning, satt ned klackarna i backen, och sagt att ”nu tar vi en time-out”…” beträffande invandringen, Dublinförordningen gäller, vi skall utreda om vår inställning från 1989 kanske trots allt var en klok politik” Då hade dom sopat banan med Alliansen, underminerat (sd), och troligen kunnat bilda regering, utan att sitta i knät på grönmögel- eller andra obskyra kommunistpartier.

    Men det hade krävt en HSB-ledare av original-Perssons kaliber. Vilken nivå svetsarmongot inte kan ens drömma om.

KommenteraAvbryt svar