Zigenare skiter offentligt

STOCKHOLM. Bajshögar på gator och torg har blivit ett stort problem i Stockholmsförorten Kista.
– Man skäms och vill inte ta hit vänner på besök eftersom man måste passera alla de här platserna, säger Inger Baggers, som bor mitt i centrum, nära tunnelbaneuppgången mot Sorögatan, till Mitti.

Inger Baggers kamera är fylld av bilder på bajskorvar. Under våren har hon dokumenterat människo­avföring i direkt anslutning till sin bostadsförening och i centrala Kista.  Inger Baggers berättar att hon tar omvägar för att slippa vissa platser där man kan stöta på nedhukade zigenare som utför sina behov.

Under våren har hon dokumenterat människo­avföring i direkt anslutning till bostadsföreningen och i centrala Kista. Fem platser som används som toaletter i Kista centrum har medlemmar i föreningen kartlagt, bland annat föreningens trapp, den tillhörande hissen, ett gångbrostråk vid tunnelbanestationen och en korsning vid servicehuset.

 – Det här är ett jätteproblem som eskalerar, vi diskuterar nu med våra entreprenörer hur vi ska lösa saneringen på bästa sätt eftersom man måste göra det på rätt sätt för att förhindra eventuell smittorisk, säger Marcus Staffas, gatudriftsingenjör vid Trafikkontoret.

När människoavföring städas bort behöver man desinfektera ytorna där bajset varit för att få bort sjukdomsframkallande smitto­ämnen så som hepatit och salmonella.

– Det är ett sanitärt problem och inte acceptabelt, säger Bo Sundin (M), ordförande i Rinkeby-Kista stadsdelsnämnd.

-Pettersson säger att är har vi ett problem, säger någon till romerna att man inte får skita offentligt eller i andras trapphus så blir de väl kränkta och ska ha skadestånd….UUUUUTTTTT!!!!!

10 thoughts on “Zigenare skiter offentligt

  1. Hello mister Petterssonblogg!

    I am mister Unchibyūa from big media corporation in Tokyo. I propose to pay you big top money for picture you mention.

    Please take my humble proposal into considering,
    Modestly Mr Unchibyūa

    • Ruben : Jag läste länken till ”Mitti”
      så bedrövligt, någon får stackare får städa upp Detta sker i ett land där barnen gick i Mulleskolor för att lära sig om vett och etikett i naturen. I ett land där hundägare plockar upp efter sina husdjur, ve den som missade att plocka upp.
      Det är som alltid, ”det tar tid att bygga upp men det går snabbt att riva ner”.

  2. Norge har gått ett steg längre och vill förbjuda de östliga entreprenörernas verksamheter. Svenska PK-folk kallar dem rasister. Men det har de gjort förut, t om i Skavlan då en fin svensk vid namn Özz gav dem en uppläxning.

    Romerna vill bo centralt så i Oslo slog de läger i kyrkparken. Alla vet vi hur deras campingplatser ser ut men det var inte bara det som fick myndigheterna att riva lägret. De upptäckte nämligen att de gick in i kyrkan och förrättade sina behov.

    Det har nyss varit en massa snyftreportage om en familj från Rumänien som ”arbetar” här i Östersund. De stackarna bodde i sin bil men bad om hjälp med bostad. Tina Stafrén (fotograf) engagerade sig och ringde runt till tre campingar för att få ställa upp en husvagn som ordnats till familjen. Sen kom ”draget” i media för alla hade visst nekat bl a med hänvisning till andra campinggäster (diskriminering). Till sist ställde kyrkan upp och de fick en plats vid kyrkan i Torvalla.

    På lokalnyheterna fick så ansvarige för den centrala campingen försvara sig. Vad som inte riktigt framgick var att som skäl angavs att de inte brukar ”sponsra”. Förmodligen har man förväntat sig gratis plats.

  3. Om dom åtminstone kunde sätta sig och skita i dom godas
    kvarter. Skulle vara intressant att se till exempel Jan Helin
    med en skövel i hand lyfta undan spåren efter dom figurer
    som han så intensivt vill att vi ska massimportera till Sverige.

  4. Hoppas Soraya lägger sina kablar mitt på golvet i EU Parlamentet. Hon sade ju att hon skulle chocka dom Gudrun pissar ju bara på golvet.

  5. Redan Gustav Wasa visste att det inte gick att hysa zigenare i riket. Han stiftade en lag om dödsstraff för zigenare som visstades i riket. En lag som vi nu får damma av.

    • Ett resmål för Zigenare de gillar ju att resa, de kalla sig ju
      ”Resande”
      Longitud och Latitud till ett Sommar kollo, kan enklast nås med tåg och sen en kort gångsträcka till Receptionen och de sanitära faciliteter.
      50°02’08.88″N and 19°10’41.88″E
      Man kan ju köra en säsong för Zigenare och en för radikala Muslimer och alternera so ingen känner sig kränkt eller diskriminerad.

KommenteraAvbryt svar