Agressiva invandrare jagar personer som sover ute

INVANDRARVÅLD. En grupp romer i Kista har under en tid trakasserats och hotats av en grupp aggressiva män, enligt föreningen för hemlösa EU-migranter, Hem. De har lämnat området men det ska inte ha hjälpt.

I fredags uppges en man ha kastat bensin på en kvinnas tillhörigheter. Under natten till onsdagen ska de ha hotats av en man när låg och sov på Sergels Torg. Mannen stod och filmade dem mitt i natten. – Han sa att han skulle komma tillbaka och slänga bensin på oss och tända eld på oss om vi inte lämnar, säger Elena som är gravid i åttonde månaden.

-Pettersson noterar att media älskar att frossa och underförstått låtsas som det är svenskar som ligger bakom förföljelsen av tiggarna. Expressen nämner exempelvis att en 25-åring som dödshotat och hällt bensin på tiggarnas tillhörigheter dömts för detta. Skittidningen glömmer dock berätta att dåren är en invandrad iranier som lever på bidrag och saknar tillgångar. Han är tidigare dömd för kvinnomisshandel, narkotikabrott m.m. detta enligt Fria Tider. Iraniern har dessutom sagt att han ska fortsätta härja och han är obegripligt nog inte på väg hem…

Av romerna och gruppen som hjälper dem kallas iraniern ”Kistamannen”

5 thoughts on “Agressiva invandrare jagar personer som sover ute

  1. Jag skrev ang tiggarna för ett år sedan att vi snart har krig mellan de grupper utifrån som tycker att de ska ha företräde vid vårt smörgåsbord.

    Efter att HBTQ-personer och kristna kastats ut under hot från asylboenden av de fredliga muslimerna har de nu sett att tiggarna är lika framfusiga som de själva.

  2. Åk hem och stanna där! Gravid och sitter och tigger, de har ingen stolthet alls, inget vett! Vem gör kontroll på barnet? Ska det födas och leva i snusket som de omger sig med? Det vänder sig i magen på mig vid tanken på hur barnets framtid ser ut!

KommenteraAvbryt svar