FI:s förslag

INRIKES/POLITIK. Feministiskt Initiativ, FI, föreslår bland annat gratis förskola till alla, gratis kollektivtrafik för alla och sänkt arbetstid till 30 timmar inom sex år.

-Pettersson tycker det är sympatiska förslag allihop men eftersom det inte finns några gratisluncher så får en av FI:s talespersoner, Gudrun Schyman förklara sig.

Hon medger att FI inte räknat på vad förslagen kostar och säger – ”Vi kan inte ha pengarna i högsätet, man får inte vara så fyrkantig”

Det är bara att konstatera att damen har börjat kröka igen – år 2010 eldade hon upp 100 000 kronor i Almedalen, nu tänker hon medvetet köra landet i botten och elda upp hundratals miljarder, hon är till och med värre än 7-klövern…

12 thoughts on “FI:s förslag

  1. En stor skandal avslöjas idag av PI (tyska politisk inkorrekt) .Vid en talkshow i måndagens ARD,blev en av de inbjudna deltagarna kring bordet,(före sändningen) förbjuden att yttra något om den korruption,som tyske EU-bossen Martin Schultz (SPD) är inblandad i.
    Ni kommer kanske ihåg att jag i en tidigare kommentar varnade alla för denna skugga av dåtida O.Palme.
    Nu pågår en utredning kring de oegentligheter som han är inblandad i.
    http://www.pi-news.net/2014/05/martin-schulz-mahnt-afd-jugend-ab/
    Liksom vid förra kommentaren,varnar jag alla att snabbt avlägsna sig,om ni ser denna man !

  2. Det låter ju sunt, och följer den kommunistiska doktrinen: ”Till var och en, efter deras behov. Från var och en, efter deras förmåga”.

    Funkar bara ett tag, tills de som ”har förmågan” ledsnar på de som bara har behov (små barn, handikappade, sjuka och åldringar oräknat!).

    Jag väntar fortfarande på att V, F! och andra kommunist-partier visar på ett samhälle där deras idéer fungerar. Många försök har gjorts…

  3. Det är sånt här som gör att jag läser denna blogg varje dag…
    ”Det är bara att konstatera att damen har börjat kröka igen”. Såna kommentarer blir man glad av!

  4. Den gamla rödvinshaggan borde för länge sen tagit sin ”Mats ur skolan” och hängivit sig åt sina egna deliriska upplevelser.

  5. Med röd basker muckade jag en gång i tiden och man kan bara hålla med Pettersson.

    FI är nått som jag som pansarjägare fick lära mig att bekämpa i det militära, redan 1980/81.

    Samma sak gäller även år 2014. Fast nu verkar FI vara betydligt mer frånvarande från den verklighet som råder……..

    • Underbart Peter, kanske man ska skicka henne hälsningar från ”Karl Gustav”, Inget som bör vara främmande för en Pansar Jägare.

KommenteraAvbryt svar