FI – bränn svenska flaggan!!!

POLITIK. Marie Borgström var Feministiskt initiativs 4:e namn på EU-valsedeln. PK-media gav och ger FI extremt mycket utrymme totalt okritiska över deras budget och förslag trots förslag som helt uppenbart är fantasiprodukter. Gudrun Schyman medger att FI inte räknat på vad förslagen kostar och säger – ”Vi kan inte ha pengarna i högsätet, man får inte vara så fyrkantig” när några av FI:s förslag kostar minst 250 miljarder!!!

Maria Borgström hatar tydligen inte bara män utan även den svenska nationen så det är bara att vänta på nästa idiotförslag. Varför inte straffbeskatta män som sympatiserar med eller är medlemmar i SD? Man kan också undra om detta inte är landsförräderi?

Nåväl, Pettersson tycker att det räcker med att titta på bilderna nedan för att såga både FI och alla journalister som hyllar dem…bilderna på flaggan från 5 juni 2013. 

2014-06-04_0812

8 thoughts on “FI – bränn svenska flaggan!!!

  1. FI FANAN !!!

    I en demokrati får man räkna med att det dyker upp politiska ”FI-ender”, från alla håll och kanter.

    Sedan kan man ju bara beklaga att många av dem inte har så speciellt mycket koll på, vad de stödjer och röstar på. Måste man det ?

    Fast det spelar tydligen ingen roll, för man fick ju ändå vara med på ett ”läbbigt”….förlåt …”häftigt” homeparty med Gudrun & Co.

    FI är partiet som lovar underverk. Fast för de, med lite logiskt humanistiskt tänkande som politisk grund, bara ger en massa huvudvärk.

  2. Bara att de lägger in köns- och bajsord på svenska flagga placerar F! på dagisnivå. Hur i all världen kan någon ta dem på allvar?

  3. De här frigida och mentalt störda Soskaften, borde få hjälp med att på ett naturligt sätt bli av med sina inneboende frustrationer.

KommenteraAvbryt svar