Säffle vände Åkesson ryggen?

SÄFFLE. Värmlands Folkblad är en lokal, seriös och trovärdig tidning som kommer ut sex dagar i veckan. Vi bevakar och fördjupar oss i allt det som känns viktigt för värmlänningen – så skriver VF om sig själva, men är det verkligen sant?

Sedan fortsätter VF med Jimmie Åkessons besök och tal i Säffle ”Ett par hundra personer hade samlats inför Jimmy Åkessons framträdande på torget i Säffle. De allra flesta stod med ryggen mot talaren”

– Pettersson var inte i Säffle och såg inte Åkessons tal men det finns flera olika uppgifter. Dels Värmlands Folkblad som ägs av Sveriges Socialdemokratiska arbetarparti och Camilla Rågfors på twitter. Välj själva vem ni vill tro på…

2014-05-15_2010

 

 

 

11 thoughts on “Säffle vände Åkesson ryggen?

  1. Har SD dokumentation från alla dessa torgmöten? Menar då kan ju konstatera PK´s tendens om den finns……Jaa varför denna ungdomsarbetslöshet……Om alla ungdomar och medelålders jobbar så kan ju faktiskt pensionärer få något annat än det socialdemokratiska mantrat t.ex. PRO….verkar helt styrt av S . .

  2. Det är samma sossar som vill styra skutan Sverige mot
    en säker undergång, genom att fortsätta allianspolitiken.
    Men den dag det går åt Helvete går det inte att påstå
    att man inget visste!

  3. Jag var där. De som vände ryggen märktes inte. Flera hundra stod där för att lyssna på Jimmie. Ett mycket bra torgmöte

  4. Det är bara att konstatera för att störa SD valmanifest. Sossar och kommunister Dom axepterar inte DEMOKRATI LÄNGRE !!!

  5. @Ruben
    Ja vi på nedre skalan av samhället,fick nöja oss med max 1-1,5 liter i månaden !De bättre sedda i samhället kunde få upp till 3 liter,eller vid sina festligheter extra tilldelning av rusdrycksnämnden.
    Gifta kvinnor,hushållerskor och liknande fick inte någon motbok om det fanns en man i hushållet,som tilldelats en sådan.Samma öde drabbade de arbetslösa männen.Inte konstigt att systemen tömdes på några timmar,när denna bok avskaffades….. 😉

  6. De skyller ibland på att pensionärer röstar på samma partier som de alltid gjort trots att politiken förändrats så mycket de senaste decennierna.

    Nu tror jag att ungdomarna inte har kunskap att rösta överhuvudtaget. Hur kan de ta ställning om de inte skaffar sig information om alla partiers politik?

  7. Det är som en epidemi bland journalister! De måste presentera påhittad skit för att behålla hedern TROR dom, istället tror jag att de förlorar den sista lilla gnutta de hade kvar.

KommenteraAvbryt svar