Dramatisk utveckling i Shelly Dadons mordutredning

Mördad för att hon var jude.
Mördad för att hon var jude.

ISRAEL.Den interna säkerhetsministern Yitzhak Aharonovitch ( Yisrael Beytenu ) sade i slutet av ett möte med familjen till den 20 år gamla Shelly Dadon , som hittades mördad förra veckan i Migdal Haemek , att det är en dramatisk utveckling i mordutredningen .

Vi är inte långt från den dag då vi kan anhålla mördaren, sade han. Familjen hålls ständigt informerade om den fortsatta utvecklingen .
Tidigare under dagen ringde premiärminister Benjamin Netanyahu upp Ya’akov Dadon Shelly far, och uppgav att polisen gör allt för att gripa de ansvariga för mordet .

Källor säger att medan Shin Bet uppgav att mordet är en terrorattack – inte ett kriminellt mord – så utreds båda möjligheterna. Polisen undersöker fortfarande alla ledtrådar i ärendet .

Polisen hittade Damons kropp på en övergiven parkeringsplats i Migdal Haemek under torsdagskvällen. Shin Bet är fortfarande på jakt efter mördaren, som tydligen flydde in i skogen .

Dadon hade inte något kriminellt förflutet, hon hade varit på väg till en anställningsintervju, men inte tagit kontakt med sin familj på flera timmar Familjen säger att hon försökte få kontakt, och säger hon håller på att strypas. När de fick reda på att hon aldrig hade kommit till intervjun, kontaktade de polisen . Hennes kropp hittades en kort stund senare av ordningsvakter .

Arutz Sheva

 

2 thoughts on “Dramatisk utveckling i Shelly Dadons mordutredning

  1. Så gjordes ju också vid den treåriga flicka Adell, som blev ett trafikoffer på grund av stenkastande ungdomar från en bro över motorvägen. Men det hände i Samarien och när det gäller Shelly Dadon är det i Galileen mordet utfördes med strypning.

  2. Vilken skillnad på deras politikers och polisens hantering av denna tragiska händelse. Premiärministern ringer till offrets far.

    Tänk om vi fick uppleva att våra politiker och poliser tog itu med vad som drabbar så många av våra unga tjejer i Sverige.

    Av någon anledning tror jag också att de i Israel når resultat.

KommenteraAvbryt svar