Jag funderar

Jag har denna vecka lyssnat på debatter i riksdagen, i SVT:s utbud och sett debatten i våra kvällstidningar och undrar därför…

…om politikerna i 7-klövern verkligen tror på sin migrationspolitik, eller om den enbart bedrivs för att gå emot Sverigedemokraterna i denna och all andra frågor?

I 7-klöverns värld finns inga problem med världens mest generösa migrationspolitik, tvärtom väntar en uppsjö med fördelar, innovationer och ekonomiska vinster. Vi som inte riktigt håller med försöker man tysta och i övriga EU-länder där man inte ser samma fördelar som Sveriges 7-klöver, faller regeringarna tydligen för små klickar av högerextrema krafter som enligt 7 -klövern sätter agendan.

Om det nu är så att 7-klövern inte tar tag i problemen och våra s.k. journalister inte vill gräva i baksidorna, undrar jag hur framtiden kommer att se ut? Hur långt är man villiga att gå för att knäppa SD på näsan och vem är den förste 7-klöverpolitiker och journalist som vågar ta bladet från mun och öppet erkänna att det nu gått för långt? Tror någon att man hinner i tid eller har det redan gått så långt att det är för sent?

6 thoughts on “Jag funderar

  1. Går det inte att hitta en kompromiss i detta ämne? Nu stegrar ju debatten och frågan blir allt mer svart-vitt. 7 mot en brukar bara sluta på ett vis. Som jag ser det har ingendera sidan helt rätt eller helt fel. FN ?? Är dom helt tandlösa idag? Svenska folket är ju helt klart emot VÅLD. Vi måste kunna resonera om denna fråga och gemensamt finna kloka lösningar. Glad Påsk Stefan !

  2. Stefan..Re; migrationspolitik…jag undrar om inte mycket av det som etablissemanget (incl. de flesta media) pekar på är ”spikar att hänga mössan på”?
    Det finns flera inlägg som pekar på hur mycket pengar som asylindustrin omsätter . . och vem vill ”bita den hand som ger en mat?” Dvs de som ”tjäner pengar/försörjer sig” på asylindustrin har säkerligen svårt att säga nej. Landet är i en stark förändring…..den invandring som vi gjort hittills är ungefär som huvudstaden i omfattning. Bra eller dåligt? Jaa hur ser det ut i världen? Regnskog skövlas inte av miljöskäl, tvärtom, utan av vinstintressen och tillgången till billigare varor för oss i väst t.ex. Invandringen ökar köpkraften förvisso MEN pengarna slussas till detta ”självspelande piano” som ”bottom line” går med förlust……alltså är det någon som betalar dvs INTE de som har lägre skatter (a.k.a. de som har jobb och jjobbskatteavdrag +80Miljarder där => ”gilla läget” läge typ!) MEN pensionärer, sjuka, arbetslösa blir ”brandskattade” sänkta pensioner och inga jobbskatteavdrag…och höjda levnadsomkostnader…. En ganska bra uträkning trots allt…de som inte ”tänker längre än näsan räcker” går ju på denna ”PIB”-metod…..MEN tänker man till så inser man att man hamnar i ett eller flera av lägena:
    – arbetslös
    – sjuk
    – pensionär
    – utförsäkrad
    osv osv

    Så gott folk Tänk om, tänk rätt OKK GÖR RÄTT! I tid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Det man kan lära sig av Sovjet och Jugoslavien är att när en diktatur faller i ett multikulturellt land blir det krig. Hoppas jag har fel !!!

KommenteraAvbryt svar