Moderater attackerade

I helgen som gick blev två moderata ungdomspolitiker från Eskilstuna attackerade på stan. Revolutionära Fronten sägs ligga bakom.

Ronin Tannarp och Filip Rundström blev attackerade på McDonalds i centrala Eskilstuna efter att tidigare trakasserats och förolämpats av två män och en kvinna.

Två av angriparna är identifierade av polisen, en 23-årig man och en 19-årig kvinna, bägge kopplas till Revolutionära Fronten. Mannen som sägs ha en ledande roll i RF var delaktig i en misshandel av två män vid en demonstration i Stockholm i september. Han misstänks också för en misshandel på samma McDonalds-restaurang på nyårsnatten och pekas ut som ledare för de överfall som MUF-ordföranden i Eskilstuna, Rebaz Sanar, råkade ut för i höstas. 23-åringen och den 19-åriga kvinnan är också misstänkta för stöld.

Källa: SVT Sörmland och E-kurien (se bild)

Klicka för större bild

Fina filurer i Revolutionära Fronten. Ha i åtanke att SSU stått i samma manifestationer som dessa individer, senast i Malmö och att Stefan Löfven inte tagit avstånd från de SSU-ungdomar som stöttar RF, så som faktiskt Jonas Sjöstedt gjort.

Angående misshandeln av Rebaz Sanar (MUF), minns ni säkert statsministerns ovilliga svar på frågan om hoten mot SD och SDU. “De som driver ett vi och dom-tänkande…” Vad säger han nu, när även moderater utsätts för våldsvänsterns argumentationsteknik?

När vi ändå nämner Rebaz Sanar, som förövrigt är landsman med Kurdo Baksi, Soran Ismael och Özz Nujen, kanske ni minns händelsen där han spottade SDU Södermanlands vice ordförande Axel Heder i ansiktet. En upprinnelse som bottnar i ett års trakasserier, där Sanar utsatte Heder för verbala påhopp och angrepp i sociala medier. Läs

Förövrigt hålls idag en debatt i riksdagen om det politiska våldet och detta på initiativ av Sverigedemokraterna. Kan ses i SVT 2 klockan 14:02

3 thoughts on “Moderater attackerade

  1. Jag har förutspått detta länge. Förr eller senare måste det slå tillbaka mot dem som godkänner våld mot oliktänkande. Som man bäddar får man ligga.. När vissa inte klarar av demokratiska debatter för de saknar logiska argument förordar det våld.

    Men inte är detta vad jag menar med spännande valupptakt.

KommenteraAvbryt svar