Nu ska vi fira

I dagens lokaltidning redovisas de olika partiernas medlemssiffror i jämförelse mellan 2012 och 2013. SD, VP och MP är vinnarna i TT:s genomgång av partiernas medlemssiffror. För M och S fortsätter kräftgången.

Folkpartiet har inga siffror att redovisa för 2013. Centern kan inte få fram några värden pga datastrul men antalet medlemmar bedöms ha minskat. För övriga ser det ut enligt följande:

  • Socialdemokraterna minskar 2 %.
  • Moderaterna minskar 3 %.
  • Kristdemokraterna minskar 3 %
  • Miljöpartiet ökar 3 %
  • Vänsterpartiet ökar 13 %.
  • Sverigedemokraterna ökar 51 %. 

De ni i Sjuklövern. Ni kan slänga er i väggen. Det är ingen tvekan om vilket parti det är som har vinden i ryggen. Nu får vi hoppas att detta tydligt avspeglar sig i valresultatet. Ikväll får det bli en extra whisky.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.

7 thoughts on “Nu ska vi fira

  1. MP ökar men inte här i Norrland. Att de ska värna miljön tilltalar många unga i vårt land – känns liksom ”rätt”. Gör man sig besväret att titta närmare på deras program blir man som Norrlänning avtänd. Liksom C tror tydligen MP att kommunala alternativ till att ta bilen fungerar lika bra i Norrland som runt Stureplan och man kan därför höja bensinpriset rejält. Har man som jag diskuterat med dem så inser man att det är viktigare att ingen får lägga till vid föräldrarnas sommarställes brygga i Roslagen än att se till att en pensionär i Norrland tar sig till primärvården.

    • Näe efter vattenkraftsutbyggnadens framfart så kan man inte riktigt förstå varför ett parti, MP, hyllar vattenkraften…..dom samlar på sig hyckleri på hyckleri….och”någon annan betalar”

KommenteraAvbryt svar