Flyktingar klagar!

Bo Franks dagbok 

Flyktingar klagar!

 Kom hem tidigt ikväll! Såg Smålandsnytt! Flyktingar från Syrien som flytt för sitt liv klagade på boende utanför Nässjö. Brist på samlingssal och marknader!
Är det kanske bättre i Syrien än utanför Nässjö? Man blir förvånad över tacksamheten över vårt generösa flyktingmottagande!
Bo Frank

2014-01-10_0936

6 thoughts on “Flyktingar klagar!

  1. Det är märkligt.Att muslimerna dett första man gör att klaga på bemötande när man kommer hit som flykting. Sen börjar man och att ställa en massa krav på dittan o dattan.Varför inte åka hem till erat eget Land och använda den fredliga religon som ni säget att företräda.Men det är väl bättre att bli försörjda av Svenska skattebetalare.

  2. Det förvånar mig att du dag efter dag sitter här och klagar, det är inte direkt någon brist på bloggar. Varför sitta och klaga, när du bara är några musklick från de politiskt korrekta bloggarna. Byter du inte för att du alltid varit en gnällgubbe, som älskar att sitta och klaga.
    Vi klagar inte vi konstaterar fakta! Därefter försöker vi göra något åt det vi inte gillar. Du bara sitter där och gnäller som den gnällgubbe du är. Skärpning annars raderar vi ditt gnälleri, tills du tröttnar. Det är ingen censur, det är bloggvård.

  3. Varg i Veum – Varg i veum, av fornisländska vargr i véum, "dråpare (förbrytare) i helgedomen", var en fredlös person. "Veum" är dativ av vi, ett gammalt ord för helgedom eller kyrka. Ursprunglig betydelse en brottsling som begått brott inom ett helgat område, som en kyrka. Ordet "varg" betydde förr "våldsverkare". Gammalsvenska vargher betyder både varg och våldsverkare, förstörare. "Varg" användes som ett noaord för "ulv" som vargen tidigare kallades. I överförd betydelse: allmänt avskydd människa, persona non grata. Varg i veum motsvaras av det från tyskan lånade fågelfri.
    Varg i Veum skriver:

    Att bloggen klagar stör bara dem som frivilligt väljer att läsa den. När såna som påstår sig vara flyktingar klagar på skitsaker riskerar alla andra drabbas genom ökade kostnader då vi vet att skattepengar anses vara reserverat för den nya adeln, som de ibland kallas.

  4. Varg i Veum – Varg i veum, av fornisländska vargr i véum, "dråpare (förbrytare) i helgedomen", var en fredlös person. "Veum" är dativ av vi, ett gammalt ord för helgedom eller kyrka. Ursprunglig betydelse en brottsling som begått brott inom ett helgat område, som en kyrka. Ordet "varg" betydde förr "våldsverkare". Gammalsvenska vargher betyder både varg och våldsverkare, förstörare. "Varg" användes som ett noaord för "ulv" som vargen tidigare kallades. I överförd betydelse: allmänt avskydd människa, persona non grata. Varg i veum motsvaras av det från tyskan lånade fågelfri.
    Varg i Veum skriver:

    Kanske skulle man skicka dem till Syrien så de får lite perspektiv här i livet….

KommenteraAvbryt svar