Skattepengar går till att könsstympa omyndiga pojkar i Sörmland!

Landstinget Sörmland röstade under onsdagen den 23:e oktober för att Sörmlänningarna fortsatt ska subventionera omskärelser av omyndiga pojkar på icke-medicinska grunder via skattesedeln. Trots att detta strider mot barnkonventionen och barnombudsmännen i nordens rekommendation. Sverigedemokraternas 4 ledamöter var de enda som röstade emot!

  • Tycker verkligen 7-klöverns väljare att deras representanter förmedlar deras vilja?
  • Är det rätt att Sörmlänningarnas skattepengar går till att könsstympa omyndiga pojkar i Sörmland?
  • Vad händer den dagen ett landstingsstympat barn i vuxen ålder stämmer Landstinget för ingreppet?

– Pettersson ser tre berättigade frågor, skicka dem till era politiker och fråga om de tycker detta är riktigt, kom sedan ihåg att politik är att välja och vi väljer politiker.

SD 

52 thoughts on “Skattepengar går till att könsstympa omyndiga pojkar i Sörmland!

  1. Ali:
    I sådana sammanhang önskar jag faktiskt,att jag hade som du,stammat från ett diktatoriskt land,för att kunna uppnå mina önskningar.Den ”demokrati” som råder i Sverige gynnar enbart sådana som dig Ali,och alla andra lyckosökare som hittar/at hit !
    Plutokrati nämnes sådant förrädiskt styre….

    • Månsson. Du får kalla det vad du vill. Detta är demokratins natur. alla tycker inte om majoritetens besöut. i grunden måste du svara på frågan om du accepterar demokratin eller är mot den. Acceptear du den måste du acceptera majoritetens beslut. Inte sant?

      • Well, mig veterligen så har inte majoriteten tillfrågats i denna sak, lika lite som att svenska folket har tillfrågats om vi vill ha denna massinvandring av medeltida pack. Glädjande resultat i skolans provval i Mark idag. Största parti blev Socialdemokraterna med knappt 22 procent, och tätt efter kom alltså SD med 20,9 procent. Gapet till tredje största partiet var lite större – Moderaterna och 16,7 procent.
        Svenska folket börjar få en rejäl överdos av krävande och gapiga muslimer.

      • Frej. Jo men i en demokrati så styr de partier som fått majoriteten av rösterna. Vinnarna i valen tar många beslut utan att behöva göra nya folkomröstningar för varje beslut.

        Grattis. Den dagen SD vinner ett val o får styra får de komma med de beslut som de tror på.

      • Fast en ändring i grundlagen borde man verkligen rösta om. Vi har röstat om kärnkraft, Euron etc. Det är betydligt mer angeläget att rösta om invandringen det verkar majoriteten av svenskarna tycka. Felet med er muslimer är att ni torr att svenska folket tycker att det är gulligt med en massa rabiata muslimer som springer runt här och kräver ”sina” rättigheter, jag skulle vilja påstå att ni har gått för långt nu, hela världen börjar bli rejält trötta på Islam. Lämnar du aldrig ditt boende Ali? Alla andra börjar märka av en rejäl svängning då det gäller stödet för invandring, men inte du?

      • Freja islam o muslimerna är Guds Gåva till svenskarna 🙂 Islam är för alla människor o därför har Allah velat sprida budskapet. Samtidigt kommer ni inte att kunna säga ” jag visste inte” o ”det var ingen som sa något”.

      • Ali: Du har nog inte förstått, en gåva är något man uppskattar och vill ha. Islam är ingen gåva, det är vår tids pest. Vad du precis nu säger är att vi svenskar skall påtvingas något vi inte vill ha.

      • Freja. Ingen tvingar dig att följa islam. De svenskar som uppskattar guds gåva är de svenskar som upptäcker islam. Om du menar att ni tvinas ta in så många flyktingar så är det politikers invandringspolitik.

        Varför hoppar du på mig? Jag tvingar dig inte till något. Du har ett fritt val i ett fritt demokratiskt land

  2. Ali:
    Enklast vore att klart förbjuda denna barntortyr..
    Straffet borde ligga på en sådan nivå att ingen av er ”nyberikare”,skulle våga misshandla era barn på detta sätt.
    Ex. utvisning inom två dygn,och livslångt förbud att återvända till Sverige.

    • Månsson. Ba ta du din diskussion o använd din demokratiska rättighet att försöka påverka beslutsfattarna. Många har redan försökt. Men vaga argument brukar inte komma så långt.

      • Freja. Det heter inte stympa. Det heter omskärelse. O detta har vi redan diskuterat förr.

        Jag har nu lagt ett nytt inlägg på min blogg som svaar på alla era frågor

      • Ge mig Surah och vers för det i Koranen Ali, men det kan du nog inte för allanballan har inte skrivit något om detta. Helvetet väntar på dig och de dina Ali, för att ni sätter er över er Guds vilja.

      • Jovisst kalla det omskärelse om du vill, när man tar bort delar på en levande varelse så är det att stympa, dags att gå om din sfi kurs kanske?

      • Okej freja. Som sagt. Jag har lagt upp ett bra svar om det på islamskinfo.wordpress.com

        Jag tror att det är en judisk professor som pratar o förklarar . Så det är inte mina ord. Däremot får du gärna svara på min fråga där. Varför ska man tvinga barnen att gå med sämre hygien i 18 år?

      • Det fanns en lång traditio att ”kupera” hundars svansar i Sverige, men det är sedan många år förbjudet, men att skära i ett barns könsorgan, för att det är tradition i andra delar av världen är tillåtet. Skruvat tycker jag.
        Allah måste ha misslyckats med ”konstruktionen”, om nu muslimen behöver göra om den!

  3. Tack Ruben…
    Tror att mina snilleblixtrar kommer av,att man lär öka sin hjärnaktivitet när man jobbar med något viktigt…
    I dag har jag putsat alla mina fönster.Gör att jag tycker mig se bättre ut ! Nu är det snart dags att göra middag… 😉

    • Det här kostar omskärningen Svenska skattebetalare och ställer svårt sjuka i kö för operationer. Kostnaden är svindlande för ingenting.

      10 000 x10 000 = 100 000 000 kronor för vidskepelse. I Sverige totalt föds väl minst 100 000 islamska pojkar om året. Det blir en miljard till vidskepelse. Man borde istället kastrera alla islamister i Sverige.

  4. Ali:
    Oavsett vad du kallar era könstympningar,gör det mig illamående..Förr stod på en reklamskylt i Sverige-
    ”Alla använder Karlsson klister utom jag för,jag är en åsna ”
    -Varför jag kom att tänka på denna gamla reklamslogan, när jag skrev ditt namn Ali,får du nu själv söka bena ut !

  5. Det har aldrig varit något krav från Israeler boende i Sverige att vi ska ta kostnader för deras religion och vad den kräver. Det finns inte och har aldrig funnits några judiska kosherslaktare i Sverige eftersom skäktning av djur är förbjudet i Sverige. Judarna håller sig nämligen till den svenska lagen, till ca 99% av deras befolkning, men troligen mindre. Judarna har varit en stor tillgång i Sverige, därför finns det många judiska företag i Sverige. Från arabien kommer endast bluffmakare, med blufföretag. Eller
    så tar man hand om en hel bransch i kartellverksamhet. Torghandeln är ett exempel, där några få personer styr allt med kriminella järnhänder.
    Nu har du dessutom helt klart avslöjat att du inte är någon ekonom ö.h.
    Varför skulle det inte tas ut moms på en tjänst, för att den utförs av landstingen. Och personalens skatt, varför ska man ta hänsyn till det för att operera fullt friska barn, för att en låtsasfigur påstås ha sagt det. Ge mig Surah och vers för det i Koranen, men det kan du inte. Det du skriker om är särbehandling, för att du står med arslet i vädret fem ggr om dagen. Det är så hela Sverige har förstörts av samma slags stollar som du, men nu räcker det. Vi fick höjd skatt på grund av islam förra året, vi vill inte och kan inte betala allt för en enda djävla parasiterande islamist som du, som vill ha avdrag för andras skatt. Det betalas nog inte någon skatt alls av torgmånglarna. Att folk kan vara så dumma att de köper något av en arab, övergår mitt förnuft.

    • Olli. Vårdtjänster är momsbefriade till stor del. Olli. Vi har aldrigt krävt eller begärt sånt av landstingen.

      O dina procentsatser o antaganden är tagna ur luften. Sedan är det inte konstigt att visa vet precis hur man ungår lagen o rättsväsendet när de begår sina brott. Olli. Du snackar för mycket skit. Jag är trött på dig. Nu är du också ofta ful i käften. Varför klarar du inte av en seriös debatt?

      Ärligt talat omskärelse brukar ta högst 1 timme. O kirurger tjänar ca 65 tusen per månad. Räkna själv ut vad kostnader kan eller bör vara. Det bör inte kosta 10000kr även med alla omkostnader inräknade.

      O återigen. Det är inte vi som har krävt detta. Så gnäll inte på mig o-rein

      • Idiot är du själv. Sjukhusen betalar inte enbart för kirurgens tid, det är många runt ett litet barn som har sina löner denna timma. Det är en narkosläkare och minst två operationssjuksköterskor, dessutom är det mängder av provtagning, desinfektering av operationsverktyg i särskilda centrifuger, det är också frågan om förbrukningsmaterial, samt förberedning för operation och städning och desinfektering inför nästa operation. Har du varit på ett sjukhus, jag har varit chef för ombyggnationerna på ett sjukhus i medelstorlek kanske något större.
        Får du ihop det här till mindre än 10 000 kronor, så kan du starta upp sådan verksamhet. Det jag skriver om antal, är vad det kostar för 10 000 och 100 000, har du hört talats om ordet exempel. Att räkna ut något emellan dessa två tal trodde jag att de flesta skulle klara själva. Men inte den som påstår sig vara civilekonom. Var har du tagit den examen. i Hebron kanske. Där vet de ju inte heller något om ekonomi.
        Inte i något annat arabiskt land heller.

      • Jajaja olli. Man kan överdriva hur mycket man vill. Men ärligt talat. Vissa kirurger klarar 3 patienter / h o med endast en narkossköterska. Själva det kirurgiska momentet tar bara 2 minuter. Vill man kan man få ner kostnaderna kraftigt o samtidigt be patienterna stå för hela kostnaden.

      • Ali, du skriver att det är inte ”vi” som kräver detta. Vilka är det då?
        Så vill jag gärna veta hur ni resonerar med omskärelsen? Vad är den bra för? Om man går tillbaka 1400 år kan jag gissa att man gjorde det av hygieniska skäl men inte idag väl?

        Och att tro på en allvetande Allah som i alla miljoner år fortsätter att producerar småpojkar med fabrikationsfel låter inte heller riktigt.

        I USA gjorde man det för att hålla händerna på täcket. alltså försvåra masturbation. Men idag vet man hur många nervceller man kapar bort och det finns t o m söner som stämt sina föräldrar för ingreppet. Plus att det finns flera kliniker som arbetar med att återskapa förhuden.

      • Pica. Vi har inte krävt av landstinget att stå för kostnaden. O det är inte vi som har satt priset för vad patienter ska betala.

        Men återigen vill jag hävda att landstinget kan få ner kostnaderna o vi är beredda att betala mer.

  6. Ali:
    Läs Kurts kommentar från 12:34,i ämnet kring könstympning av flickor…Är det sådana ingrepp du försvarar,eller är det enbart det du råkat ut för,..att få skuren sönder Pelle ?

    • Månsson, jag är beredd att ställa upp och skära av kuken på alla män som kommer med sina pojkar för skinning. Är det mödrarna som kommer, så tillsätter vi snabbstelnande gips i apparaten 😉 Månsson jag tänkte mig att du kanske kunde hålla i eller Ruben. Det är ju för en god saks skull.

      • Det är i vilket fall som helst en religionsfråga. Sådana ska inte behandlas med vetenskapliga metoder, utan är en avvänjningsfråga. Mina skattepengar ska inte gå till vidskepelse, är du i stånd att fatta det din tavring. I Malmö avlas det muslimer i en otrolig fart och alla ska ha ett helt onödigt operationsingrepp i pisspåken. Det rör sig om tiotusentals onödiga operationer, där muhammedaner ställer svårt sjuka människor i kö, för att invänta att man gör totalt onödiga ingrepp på grund av förståndshandikappade islamister. Ingreppet om det ska göras, hör inte hemma inom svensk sjukvård. Ska det vara så in i helvete svårt för vissa att begripa. Åk ner till Saudiarabien eller Gaza Ali. Där betalar vi bidrag för cement till sjukhus och skolor, och svinen bygger tunnlar för att kunna komma ut och mörda. Fy fan vilket jävla folk!

      • 10 000 x10 000 = 100 000 000 kronor för vidskepelse. I Sverige totalt föds väl minst 100 000 islamska pojkar om året. Det blir en miljard till vidskepelse. Man borde istället kastrera alla islamister i Sverige.

      • Olli Fjant. Du skriver ”I Sverige totalt föds väl minst 100 000 islamska pojkar om året. ”
        Var har du lärt dig tänka eller räkna eller ljuga?

        Ärligt talat. Tror du själv på denna lögn?

  7. Ber om ursäkt min kommentar hamnade under fel rubrik…
    (Rosengårdskolan)
    Den var avsedd att komma in här,under de enorma kostnadshöjningar som sker för oss inhemska inom vården p.g.a ”skambeslutet”… !

  8. Det är rent åt helvete att det fortfarande får förekomma, det ligger helt i individens eget intresse att i vuxen ålder avgöra om något skall avlägsnas eller ej. Ingen har rätt att stympa en annan människa.

  9. Vansinne! Jag trodde vi satt stopp för denna stympning av oskyldiga små barn? Ingen religion, ingen förälder har rätt att bestämma något sådant ingrepp på friska barn. Ingen har rätt att förändra skapelsen och leka Gud. Vi ser ut som vi gör av en anledning. Ingen skulle drömma om att ta bort en njure för man klarar sig ju med en.

    Har vi nu plötsligt överkapacitet i sjukvården?

  10. Ali:
    Ibland flippar du ut fullständigt…Varför ”flyr” ni till en modern kultur,när ni egentligen vill leva kvar i Medeltiden ?
    Könsstympning hör inte hemma någonstans,vår tideräkning år 2013 !

      • Jo, det precis vad det är! Hos alla däggdjur är penisen ett internt organ utom hos dem som förstör Allahs skapelse. Till råga på allt fungerar den inte därefter som den ska, inte lika perfekt som en naturell.

        Men det får deras kvinnor stå ut med. Kanske därför de stympar sina kvinnor också för att de inget ska känna?

  11. Det är väl helt rätt att styra mot säker omskärelse genom att låta detta ske på kliniker. Värt att nämna att detta även gäller judiska omskärelser. Med tanke på att denna blogg är lierad med sionister bör ni väl glädja er åt detta beslut.

    • Jag har aldrig hört talas om att judiska barn omskärs i Sverige av läkare på våra hårt belastade sjukhus. De kanske åker hem till Israel när sånt ska göras. Det kan väl ni också göra, alltså åka hem till era respektive arabländer, när ni ska göra dessa ingrepp. Varför ändrar ni på Guds skapelse Ali, och varför ska detta utföras i sjukvården. Det hörs väl på namnet att den inte ska skära i friska kroppar. Ni skulle vara tvungna att betala vad det kostar, Troligen runt 10 000 kronor. Men parasiter som ni, är ju vana att parasitera på andra människors tillgångar. Vanligtvis sker detta i era brottsliga gärningar, vilka ni skulle få hårda straff för. Men ni är ju så värdefulla. Vilket syns i varje jävla islamska land. Det enda ni kan är att knulla och be. Det var det någon Imam som sa. Vilket givetvis är sanningen.

      • Olli. Då vet du för lite. Varför ska de göra det i israel när det är Sverige som är svenska judars hemland. Vi tvingar inte vården till något. Det är landstingen som bestämmer priset. Säger de 5000 eller 10000 så anpassar jag mig efter deras prislapp. Nu tar de privata bolagen höga marginaler men om landstingen gör de själva så lär det kosta 6-7 tusen. Räknar man med skatteeffekter så lär den riktiga kostaden vara runt 4000 kr för samhället. Av det betalar patienten 3000 o visst är vi beredda att betala 4000 eller mer för att få nollkostnadsperspektiv. Du kanske inte hängde med i denna logik

      • Det är judarna som håller förhud slakten levande..
        Övrigt MÖ folk är nickedockor som apar efter allt USA gör.
        Sionisten styr över MENAS genitalier med hjärnhand och skalpell 😉 🙂 Allah oh akbar men inte förhuden, den ska bort!

    • Om det hade varit menat att könet skulle varit konstruerat
      på ett annorlunda vis så hade det nog varit det från början.Detta är inget annat än medeltidsfasoner som hålls vid liv av
      medeltida tänkande, eller brist på tänkande.

    • @ali948
      Borde inte de främsta genitalkirurgerna finnas i ditt ”hemland” ?
      Om Allah den ende guden ville att förhuden skulle bort
      Varför skapade han den då ?
      Varför ska Sverige betala för era vanföreställningar
      Jag vet att vi har tagit alla era hjärnkirurger och kärnfysiker
      Och tvingat dom in i ett liv som taxichaufförer och städare
      Men det behövs bara en glasbit det finns säkert någon som kan fixa
      Undrar fortfarande över en gammal fråga
      När jag hade oturen att jobba i Iran
      Varför var jag som man förbjuden att böra shorts och kortärmat
      I den fruktansvärda hettan ?

  12. Snart få de väl stympa flickor med, med anledning att om vi gör det här är det mindre plågsamt för flickan jämfört när en Somalisk fet häxa gör det med rakblad och krokar för att dra fram klitoris och blygdläppar.

  13. Skattepengar går alltså till ingrepp på personer som inte har önskat det och inte har möjligheten att protestera?
    Kallas detta för att krypa för religionen eller rädsla för att gå mot strömmen?
    Ytterligare ett skäl till att rösta blankt i nästa års landstingsval…men vänta. Det finns ju ett parti som motsäger sig detta. Det förändrar ju saken.

  14. Spar detta för framtiden tillsammans med namnen på de sjuttio. Det skall bli kul att se sjuttio stycken stå på knä och säga, jag förstod inte bättre hundra gånger.

KommenteraAvbryt svar