Ny misstänkt gruppvåldtäkt i Visby

Gotlandspolisen fick natten mot fredagen in en anmälan om våldtäkt i Visby. Enligt anmälan ska en kvinna i 20-årsåldern ha våldtagits av fem gärningsmän.

Polisen vill i nuläget inte gå ut med mer detaljer för att inte riskera att förstöra förundersökningen. Enligt Gotlandspolisen finns ingen misstänkt.

Det är den andra misstänkta gruppvåldtäkten på Gotland den här sommaren. Förra veckan satt tre män från Stockholmsområdet anhållna misstänkta för att ha våldtagit en kvinna i ett hus i Visby, även hon i 20-årsåldern.

De släpptes på fri fot men är fortfarande misstänkta.

-Pettersson noterar att de tre som fortfarande är misstänkta för förra veckans våldtäkt är invandrare från förorten. Finns det någon anledning att tro att det är någon annars orts killar denna gång?

På Gutekällaren spelade i går kväll Kartellen med flera tungt belastade kriminella i bandet. Kartellen spelar ganstarap och är väldigt populära i Stockholms förorter…det är givetvis bara en tanke, men något måste dra dit förortskidsen.

Hela Gotland 

3 thoughts on “Ny misstänkt gruppvåldtäkt i Visby

  1. Stämmer. Sebbe Stakset mordhotade Åkesson. Bandmedlemarna har fina meriter. Mordhot, värdetransportrån, m.m. flera sitter inlåsta.

KommenteraAvbryt svar