Tre anhållna för gruppvåldtäkt på Gotland

Tre personer sitter anhållna misstänkta för att ha gruppvåldtagit en kvinna i 20-årsåldern. Våldtäkten ska ha skett under helgen som gick i en stuga i Visby, skriver Gotlands Allehanda.

Samtliga misstänkta är i 20-årsåldern och är bekanta med varandra. Polisen är mycket förtegen om utredningen, männen släpptes under dagen men är fortfarande misstänkta.

I lokala media på Gotland uppmärksammades under veckan gruppvåldtäkten stort, då dessa är mycket ovanliga i det vanligtvis inte så kulturberikade Visby.

-Pettersson märker att trots att hela Sveriges media elit är på plats i Visby är det tyst, dödstyst i riksmedia. Kan det bero på att det visat sig vara män från förorterna Fittja/Alby som misstänks ha drogat, misshandlat och våldtagit den unga gotländskan. Männen har dessutom kopplingar till organisationen Megafon som är i Almedalen inbjudna av Vänsterpartiet.

Hela Gotland 

13 thoughts on “Tre anhållna för gruppvåldtäkt på Gotland

  1. Då är det ju klart. Men vem är tjejen om de känner varandra. Är hon gotländska eller från Stockholmstrakten. Aftonbladets Ehsan Fadakar skriver i horan att det inte finns några blattar där och en massa annan skit, ska se om jag hittar länken. Jag tänkte skriva om det , men Merith Wager har gjort det så bra så jag tyckte inte att jag hade något att tillföra. Men länk kommer här för ”inga invandrare i vita Almedalen”.
    http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/ehsanfadakar/article17064164.ab

  2. Hur många svenska kvinnor och barn skall den arabiska förrädarregimen offra på mångkulturens blodiga altare innan dom inser sina misstag?
    Eller sker det kanske rent av medvetet och inplanerat? Fiendens trupper släpps obehindrat och okontrollerat in i landet och får härja fritt och hämningslöst och utan några som helst begränsningar! Vi skattebetalare tvingas t.o.m. betala för att bli våldtagna!
    Jag tycker att det är hög tid att vi agerar och säger ifrån, att vi protesterar och visar lite civilkurage och handlingskraft. Det är våra systrar, barn och mödrar som våldtas, förnedras, misshandlas och mördas och det ska vi inte bara stillatigande stå och titta på, vi ska aktivt handla, förhindra och även straffa dom skyldiga, när inte svenska domstolar förmår eller ens vill döma dom primitiva utländska brottslingarna! Att bara döma till 40 tim. ”samhällstjänst” och böter för grov våldtäkt eller t.o.m. mord är ju naturligtvis helt vansinnigt och en grov kränkning av det svenska folket!
    MVH
    Janne

KommenteraAvbryt svar