Maria Ferm (MP) – tokigare än en tokig

maria_fermIdag har miljöpartisten Maria Ferm en debattartikel i SvD som handlar om nämndemannasystemet. Hon och miljöpartiet vill att nämndemannasystemet ska representera befolkningen som den ser ut idag.

En nämndeman är en amatör som ska representera folket och den allmäna rättsuppfattningen i landet till skillnad från jurister som enbart ser till lagen.

Idag krävs att en nämndeman är svensk medborgare, det vill Maria Ferm och MP ändra på.

”Miljöpartiet vill därför att de utländska personer som har rösträtt vid val till kommun- och landstingsfullmäktige, även ska vara valbara som nämndemän. Vi vill också införa en så kallad fri kvot så att personer ska kunna nomineras direkt till kommunen och sedan granskas och utses utan att behöva gå via ett politiskt parti. En stor del av nämndemännen ska kunna nomineras fritt”

– Läser Pettersson rätt så vill tokkärringen att även papperslösa ska kunna döma i svensk domstol, då givetvis med tolkning på arabiska antar jag…

17 thoughts on “Maria Ferm (MP) – tokigare än en tokig

  1. Det värsta är att dom dårarna styr 7- klöverns invandringspolitik och kommer att styra Sossarnas
    Avgrunden kommer närmare

  2. […] Miljöpartiet vill på riktigt låta svenska Tingsrätter spegla samhället och det skulle innebära att vi kommer att få se icke svenska medborgare och illegala invandrare som nämndemän. Ropen skalla tolkhjälp till alla nämndemän……!!?? Och varför inte när vi är igång, tolk även till rådmannen, advokaterna och notarien. Hm kanske någon på åhörarbänken är i behov……..av tolk. Hur hamnade vi i denna smet??? […]

  3. Jo, muslimerna tar hela tiden över vårt land smygvägarna. Plötsligt står vi där med muslimsk dominans i våra rätter. Hur svårt är det då att byta ut Lagboken mot Koranen. Hur lätt som helst, utan att något lagråd knorrar. Lika tjocka är dom ju också. Så desto omärkligare kan det ske.

  4. Hon är en mycket sjuk människa! Totalt hjärnsläpp! Tänk om man kunde spola fram några tiotals år till när islamister skändar henne å det grövsta och hon inte förstår varför de gör så mot henne som gjort allt för att de skall få makt och spela in det hela och sen spola tillbaka och visa det för henne. Det verkar inte finnas någon som helst möjlighet för henne att tänka i flera steg. T.o.m apor och kråkfåglar behärskar att tänka i flera steg.

  5. Då kan man välja in uteliggare, a-lagare, knarkare, kriminella också, och 90-åringar eller hur. För de har väl också rösträtt. Och inte mig emot, i så fall. Hellre de än sharia-anhängare. Utom kriminella förståss.

  6. Vad ska man säga om MP får bestämma så skall väl AL CAIDA sitta som Nämdemän. 7 klövern börjar närmast likna ett stort skämt. För övrigt det enda positiva med Maria Ferm hon har fina tuttar men jag tror att hjärnan har bytit plats med dom!!!

  7. Ferm, Fridolin, Romson har samtliga erkänt att de knarkat. Ferm kokain regelbundet, de andra två cannabis…undrar om de någonsin slutat.

  8. Får tokstollarna i MP råda så behöver man väl inte vara svensk medborgare för att bli statsminister. Det lär finnas ännu tokigare stolpskott än Maria Ferm som bara väntar på att få komma fram.

  9. Pettersson är inne och raderar Jannes kommentar, ta det lite lugnt även om det är nog så riktigt, inget hot om våld och ännu värre saker.

    Vi kan vara övertygande att det är fler än vi som läser.

    Pettersson.

KommenteraAvbryt svar