Mona Sahlin (s): ”Vita människor är problemet”

Mona Sahlin och partiledaren i Socialdemokraterna Stefan Löfven menar att det vore bättre att ersätta vita svenskar med afrikaner och araber. Fler icke-vita gör att det blir mycket bättre för Sverige om de fanns i S och i andra partier. Sverige skulle bli ett bättre land om vita människor ersattes med svarta.

Resonemanget innebär att vita människor är värdelösa och skadliga och svarta gör ett mycket bättre jobb i att styra ett land. Socialdemokraterna är idag Sveriges största parti.

-Pettersson tycker naturligtvis att Mona har rätt om vi vill ha ett samhälle liknande dem som styrs av afrikaner och araber, vill vi inte ha ett sådant samhälle så tycker jag att rasisten Mona Sahlin ska hålla käften eller är det rätt att diskriminera och förnedra vita Mona?

Rapporten ”Fyra nyanser av vitt” från SSU

18 thoughts on “Mona Sahlin (s): ”Vita människor är problemet”

  1. Mona Sahlin sluta att tala såhär om vita människor att det är problemet! Det är inte alls problem med vita! Jag tål inte när man skriver så! Låt vita människor få visa sig!

    • Vita människor är 6% av jordens befolkning. Vita samhällen utan inblandning av andra etniska folkslag är dom enda fungerande samhällen på jorden.
      Utan vita människor kaos.
      Titta på Sydafrika före och efter vitt styre, idag kaos förr ordning och reda.
      Titta på Sverige före och efter massinvandring en.

  2. findingpeace515 – Hello! I'm from south of Sweden currently living in Stockholm. I lived in London for 6 years before moving to Denmark, then Stockholm. It was really great for me to live in a different country for so long, getting to know myself but also to get a needed distance from Sweden. I love everything about film, drama, performance, storytelling, improvisation, taking pictures, writing, travelling, drawing, walking in nature, food and yoga. I'm a highly sensitive person, so I easily stress and worry about things, which can limit me to enjoy the things that I love the most. That's why I'm hoping to be able to find my inner peace, and to be able to do what I love. Lots of love, Mimmi
    findingpeace515 skriver:

    Reblogga detta på Looking for my inner peace och kommenterade:
    Herrejesus..

  3. Varförv är det viktigt att belysa hudfärg/ det ärv
    Rasistiskt! Hon snackar om brister! Det finns
    Mycket brister i det Svenska systemet, som missgynnat de som bor och lever i detta land.

  4. i och för sig har hon rätt Mona Sahlin är vit,
    och hon var ett mycket stort problem för Sverige
    och dess befolkning, liksom hennes företrädare.

  5. Varg i Veum – Varg i veum, av fornisländska vargr i véum, "dråpare (förbrytare) i helgedomen", var en fredlös person. "Veum" är dativ av vi, ett gammalt ord för helgedom eller kyrka. Ursprunglig betydelse en brottsling som begått brott inom ett helgat område, som en kyrka. Ordet "varg" betydde förr "våldsverkare". Gammalsvenska vargher betyder både varg och våldsverkare, förstörare. "Varg" användes som ett noaord för "ulv" som vargen tidigare kallades. I överförd betydelse: allmänt avskydd människa, persona non grata. Varg i veum motsvaras av det från tyskan lånade fågelfri.
    Varg i Veum skriver:

    Det är ganska komiskt med denna sortens människor, såna som kallar sig ”antirasister” få är så besatta av raser som de.

  6. Men Mona ett tips:
    som en f.d. partiledare borde du starta ett nytt parti där dina värderinger och tyckanden väger tungt…….att ändra miljoner väljares och partisympatisörers tyckanden är ju bara trams….bygg upp ett nytt parti vet jag! Nya fräsha idéer och ett nytänk helt igenom………se bara på SD bra gensvar på sina värderingar…..du skulle säkert vinna 40-50% av valmanskåren…….vad är problemet..??? Ju mera mångfald och ju mera olika tyckanden desto mera svårigheter att nå konsensus……eller vill alla politiker bara vara kvar i rampljuset?

  7. minsynpasaken – Sverige, Europa, världen – Jag är en 45-årig man som startat en blogg för att på detta sätt kunna dela mina åsikter om frågor som berör mig starkt - och just nu är det invandring, mångkultur, integrationsfrågor, frågor om lag och rätt, politik och om det samhälle vi lever i. Förhoppningsvis får jag någon/några läsare. Du kan nå mig på e-postadressen nissenissesson@ymail.com
    minsynpasaken skriver:

    Ja vi borde ta livet av oss allihopa, eller flytta ner till Somalia så att dom kan få ta över här.

  8. Ja jisses vilken tur att den pissruskan inte blev statsminister det är ju illa nog som det är men det kunde faktiskt varit värre.

  9. Nu har det kokat ihop helt för Mona Sahlin (förresten: Kastar man om bokstäverna i Mona Sahlin blir det Islamhonan, säger allt)

    ”Mona Sahlin är problemet” borde det heta. Å andra sidan blir hon bra draghjälp åt SD 2014…

    • minsynpasaken – Sverige, Europa, världen – Jag är en 45-årig man som startat en blogg för att på detta sätt kunna dela mina åsikter om frågor som berör mig starkt - och just nu är det invandring, mångkultur, integrationsfrågor, frågor om lag och rätt, politik och om det samhälle vi lever i. Förhoppningsvis får jag någon/några läsare. Du kan nå mig på e-postadressen nissenissesson@ymail.com
      minsynpasaken skriver:

      Inte islamhoran då?

KommenteraAvbryt svar